Wkidk

Sådan sparer miljøet derhjemme

Der er masser af små skridt, som folk kan tage derhjemme for at hjælpe med at redde miljøet. Mens øko-fodaftryk af hvert trin er lille, kan tusindvis af mennesker gør det samme gør en forskel. Ved at lave nogle små ændringer i den måde, du gør tingene derhjemme, er du gradvist at gøre en forskel, selv som et individ. Du vil dræbe omkostningerne og forbedre dit helbred på samme tid, så bidrage til at redde miljøet, er ikke en helt altruistisk motion!

Steps

Sådan sparer miljøet derhjemme. Sænk termostat et par grader om vinteren.
Sådan sparer miljøet derhjemme. Sænk termostat et par grader om vinteren.

Hele huset

 1. 1
  Sluk apparater, når du ikke bruger dem. Op til 30% af strøm, der bruges af TV bruges, mens de er slukket, så køb strømskinner og bare flip kontakten på strømskinnen, fordi de bruger langt mindre energi, mens slukket.
 2. 2
  Sænk termostat et par grader om vinteren. Et ekstra lag eller tæppe, vil ikke kun holde dig hyggelige, men vil bidrage til at reducere din elregning betydeligt.
 3. 3
  Sørg for, at fuldt isoleret. Isolering holder varmen og cool på den rigtige side af din bolig. Overveje ikke kun loftet, men også vægge og under gulve.
 4. 4
  Brug Windows til at regulere temperaturen.
  • Hold vinduer og døre lukkede ordentligt for at undgå tab af varme om vinteren.
  • Åbne vinduerne om sommeren. Den cross leg vil ofte holde dig kølig og skyller ud gammel luft (indeklima er ofte mere stærkt forurenet end luften udenfor). Vigtigere er det, brug af frisk luft til at cykle gennem dit hjem sparer udgifterne til at drive et klimaanlæg.
 5. 5
  Installer loft fans i stedet for klimaanlæg til at holde værelser komfortabel i varmt vejr.
 6. 6
  Udfylde hullerne. Gaps reducere energieffektiviteten i et hjem. Ved stemning huller omkring vinduer og døre, øger du muligheden for dit hus til at holde på varmen og afkøles på de rigtige tidspunkter af året, så din varme-og kølesystemer til at arbejde mindre.
 7. 7
  Skift til sammensatte fluorescerende pærer. De holder længere og forbruge en fjerdedel af energien. Senest har LED lamper begyndt at tempoet op også - de er op til ti gange så effektive som fluorescerende og fuldstændig blæse glødepærer off diagrammerne.
 8. 8
  Slukke lyset. Altid slukke lyset, når du ikke bruger dem. Værelserne, der er tændt med ingen i dem er spild.
 9. 9
  Køb genopladelige batterier til enheder, der anvendes hyppigt.

I

 1. 1
  Genbrug,,. Nogle byer allerede kræver, at folk til at sortere deres affald i papir, metal, glas og organisk affald. Selv hvis din by ikke, kan du starte en stigende tendens. Opsæt fire separate skraldespande, og sørg for indholdet ender i de relevante skraldespande.
 2. 2
  Air tørre dine retter. Stop opvaskemaskinen, før tørretumbleren cyklus påbegyndes. Lad en dør på klem (eller mere åbne, hvis du har plads), og lad retter lufttørre. Tørringen af ​​opvaskemaskinen forbruger en masse energi.
 3. 3
  Undgå at skabe papirkurven. Undgå engangsprodukter, såsom tallerkener, kopper, servietter og bestik. Brug genanvendelige håndklæder og opvask klude i stedet for papirservietter og engangs fad svampe.
 4. 4
  Opdater dit køleskab. Køleskabe er de mest energi-intensive apparat i et hus. Det betyder, at en dårligt vedligeholdt og energimæssigt ineffektive køleskab koster dig penge, endsige at tilføje sin byrde til atmosfæren. Seneste køleskabe bruger 40% mindre energi end køleskabe 10 år siden. Hvis du beslutter at opgradere køleskabet, så sørg for at du køber for sin fremragende energi rating, lang levetid og holdbarhed, og at du har den gamle køleskabet genanvendt.

I badeværelset & vasketøj

 1. 1
  Foretrækker brusere over bade. Brusere bruger mindre vand. Glem ikke at installere en effektiv brusehoved.
 2. 2
  Brug sæbe og rengøringsmidler, der ikke indeholder fosfater. Brug en blanding af vand og eddike til vaske dine vinduer. Vask tøjet i koldt vand for at undgå forbruge energi til at opvarme vandet. På solrige dage en tørresnor i stedet for en tørretumbler bruge. Dit tøj vil lugte friskere og solens stråler sikre, at bakterier med succes sydede.
 3. 3
  Installer lav flush toiletter i dit hjem. Disse brug 1,6 gallon per flush, i stedet for 3,5 gallon, opskæring vandforbruget med mere end halvdelen.
 4. 4
  For damerne derude, overveje at bruge klud (som i, genbrugelig) tamponer og puder, eller bruger en menstruationskop. Det kan synes grov, men det kan ikke være grovere end tanken om mængden af ​​puder og tamponer kvinder bruger årligt hobede sig op på en losseplads, nu kan det ikke?

I hjemmet kontoret

 1. 1
  Brug genbrugspapir i dit hjem kontor og printer. Dobbeltklik side din udskrivning og give skrot papir til børnene, eller gøre det til note papir til telefonen bordet.
 2. 2
  Sluk computeren hver dag. Selv om det føles som om det ikke gør meget af en forskel, det er. Du kan også reducere eventuelle risici for overophedning eller kortslutning ved at dreje computere fra anfordring.

I garagen

 1. 1
  Lad bilen stå derhjemme. Lad bilen bidrager mindre til atmosfæren ved at hvile derhjemme muligt. Gå til din lokale butikker, tage offentlig transport til arbejde og cykle til dine venners huse til middag. Deltag i en bil pool og færge andre til at arbejde i stedet for at køre i alene. Du vil få nye venner, og du vil alle dele omkostningerne.
 2. 2
  Køb en brændstoføkonomisk bil, hvis du ændrer biler. Vælg en kompakt bil over en SUV. SUV'er brænder næsten den dobbelte mængde af gas som stationcar og alligevel kan stadig bære rundt den samme mængde af passagerer.
 3. 3
  Hvis du er virkelig seriøs omkring at gå all-out grøn, overveje at leve uden en bil - ikke kun det er grønt, men kan også spare dig for en masse penge!
 4. 4
  Hold din cykel velholdt. Take away mindst én undskyldning, at du ikke kan bruge din cykel, fordi det er i dårlig form. Holde den i form og derefter bruge den til at holde dig i form.
 5. 5
  Kassér workshop emner med omhu. Gamle maling, olier, bør pesticider mv ikke tippes ned i afløbet - resterne ender i vores vandløb. Bortskaf disse elementer via kommunale bortskaffelse ordninger eller bruge deponering mulighed, hvis der ikke er noget andet valg.

I haven

 1. 1
  Plante hjemmehørende arter. De har brug for mindre vanding, er mere hårdføre (dermed færre produkter til for at beskytte dem), og de tiltrækker det lokale dyreliv. Desuden bruges de til de lokale vejrforhold.
 2. 2
  Plant træer. Træer absorberer kuldioxid og give skygge. Også det reducerer jord og lufttemperatur. De giver boliger til dyrelivet og nogle træer kan give dig en rundhåndet høst. Hvad mere incitament har du brug for?!
 3. 3
  Reducer plænen. Enten at reducere din græsplæne størrelse eller fjerne den helt. Græsplæner er dyre at vedligeholde, de kemikalier, der anvendes på græsplæner er farlige for vores sundhed og for det omgivende dyreliv og plæneklippere udsender høje niveauer af forurening. Erstat plæner med buske, prydhave strukturer, brolæggere til underholdning områder, indfødte græsser og jord slyngplanter osv. Desuden, hvad er bedre end at være i stand til at træde udenfor og plukke et par jordbær eller et kornaks? Forøg din egen modstandskraft ved at konvertere spildt græsplæne plads til en køkkenhave. Overvej at bruge drop-vandingssystemer eller bygge eller købe en regn tønde (det sparer dig at skulle betale for at pumpe vandet tilbage i jorden).
 4. 4
  Kompost. Kompost til køkken scraps og skabe smukke have sagen til at fremme en bedre plantevækst. Sørg for, at bunke er varmt og godt drejet. Læse et par bøger om kompostering. Det er sjældent at finde en person højtuddannede i området! Husk, jord er en levende ting, bør det ikke være pudret og døde. Livet kommer fra jorden, og derfor jorden bør holdes i live. Undgå stærkt invasive tilling, hvis det overhovedet er muligt, men sørg for at holde jorden luftes.

Tips

 • Frem for at købe en trykt bog overveje bibliotek, en bog swap, eller hvis du ønsker at købe, købe en e-bog. Prøv EcoBrain.com for eBooks på grøn stue og miljøuddannelse.
 • Mål din øko-fodaftryk online. Der er mange websteder, der tilbyder dette. Når det er målt, se hvad du kan gøre for at reducere dit hjem indvirkning på
 • Hvis du eller nogen du kender, ikke se "point" for at gøre disse ting, se eller vise ham eller hende en film som An Inconvenient Truth, Hvem dræbte den elektriske bil?, Og dagen efter i morgen for at vise dem konsekvenserne af hvad der vil ske, hvis vi ikke arbejder for at redde vores miljø.
 • Reducer dit affald før genbrug! Køb løse produkter og minimere emballage på de produkter, du køber i butikkerne. Tag en genanvendelig pose med dig.
 • Brænd ikke skrald. Som det forårsager luftforurening.