Wkidk

Sådan sortere og opbevare LEGO legetøj

Opbygning og lege med legetøj er sjovt og lærerigt, indtil det kommer til at sætte dem væk for dagen. Så er det bare en. Hvordan du organisere og gemme dit legetøj afhænger i høj grad af størrelsen af ​​indsamlingen og metode til at spille. Der er ingen rigtige eller forkerte måde, men her er nogle retningslinjer for at få dig i gang.

Steps

Sådan sortere og opbevare LEGO legetøj. Sortere dem efter størrelse.
Sådan sortere og opbevare LEGO legetøj. Sortere dem efter størrelse.
 1. 1
  Sto re dem usorteret Sto> Denne metode er mest nyttige for samlinger af op til 5000 stykker. Placer alle dine legetøj i midten af en stor klud såsom en lille lagen. Grab hjørnerne, løft arket med alle indholdet inde og slippe den i en spand eller skuffe. Arket kan tilpasses ved at skære det i en cirkulær form og tilføje en snor for at gøre det lettere at trække sammen. Du kan også få formål lavet Lego storage sække, der gør dette godt. Denne metode har den fordel at sikre, at alt er holdt på ét sted. På byggetiden kan indsamlingen let blive spredt ud over et stort område, hvilket gør det nemt at se alle brikkerne på én gang og nemt at vælge de stykker, du ønsker. Ryd op er super hurtigt og nemt. Hvis din samling er for stor til at forblive usorteret dog fortsætte til følgende trin.
 2. 2
  Så rt dem ved sæt So> Denne metode er ideel for bygherrer, der nyder at bygge sæt fra de oprindelige anvisninger igen og igen. Placer hvert sæt i en separat boks, eller kombinere flere sæt fra det samme tema i en kasse. Boksene, at dine apparater kom i er normalt større end nødvendigt, men kan gøre et godt sted at opbevare legetøj, der kom inde fra den kasse. Alternativt, køb opbevaringskasser til en rabat stormagasin. Plastikposer er en omkostningseffektiv løsning, og kun tage så meget plads som murstenene i poserne. Klare æsker eller poser gør det nemt at fortælle hvilke sæt er, hvor kassen. Du kan anvende etiketter til de kasser, eller tape billeder fra originale æsker til ydersiden af ​​dit lagerbeholdere.
 3. 3
  Sortere dem efter størrelse: The Legoklodser kan sorteres i hånden, eller et værktøj som Box4blox, som sorterer LEGO gennem en række bakker med forskellige størrelser net i bunden. Tiltrækning af dette system er, at der ikke er behov for at tippe Lego hele gulvet, fordi stykkerne let kan findes fra deres individuelle bakker, især svære at finde stykker, der ender i den nederste bakke. Dette system er ideelt til opbevaring den gennemsnitlige familie husstand Lego kollektion, men det er også meget praktisk for de mere alvorlige Lego-entusiast for at hjælpe med at organisere holde større Lego kollektioner i orden.
 4. 4
  Så rt dem efter kategori So> Denne metode er ideel til samlinger af mere end 10.000 stykker. Før din samling er stor nok til at sortere af en del, kan du beslutte at sortere dine mursten, plader og skråninger separat. Du kan konsultere en database som Bricklink, som har organiseret hver LEGO stykke i kategorier, eller du kan udvikle dit eget system for kategorier.
 5. 5
  Sortere dem efter en del. På dette niveau af sortering du får brug for mange containere. Mange samlere udvikle sig meget pertentlig vaner omkring de containere, de bruger. Se nedenfor i hvad du har brug for mange eksempler. Se Kilder og citationer for eksempler på mange store samlinger sorteret på denne måde.
 6. 6
  Sortere dem efter farve: Dette bør kun forsøges efter at det er blevet sorteret efter delvis. Finde en rød 1x1 plade i en placering, der også indeholder dusinvis af røde mursten, plader og skrænter i forskellige størrelser er yderst vanskeligt. Samlinger, der er sorteret en del og farve de fleste ligner samlinger af professionelle modelbyggere, og dette er, hvordan du vil finde dele sorteret på LEGO butikken. Sådanne sortering systemer kræver en betydelig investering i rummet og sjældent forsøgt af samlere med færre end 50.000 stykker. Det kan være mest nyttige for samlere, der nyder at gøre visuelt slående kreationer fra deres LEGO legetøj. Brug flere klare plastbeholdere af samme størrelse til at forsøge dette.
 7. 7
  Sortere dem efter funktion. Når nogensinde du forsøger at finde noget, det er alle måder godt at vide, at hvad du ønsker, er alle måder på steder, du kender. Sagen er, at farven ikke betyder noget meget. Hvis du vil lave noget for sjov det er ligegyldigt, hvad farve det er. Hvis vi sortere efter farver, end vi bliver nødt til at gå gennem mange kategorier af andre klodser, der helt har forskellige funktioner. Hvis vi sortere dem efter farver, vi kan finde, hvad vi ønsker med kort varsel.

Tips

 • Forsøg ikke at udvikle den perfekte sortering og lagersystem med købet af din første sæt. Lad dit system vokser som din samling vokser. Du kan få de penge tilbage, du investerer i opbevaringsbeholdere du vokser ved at sælge dem til andre samlere lige er startet ud.
 • Vær kreativ: gamle kort katalog arkivskabe, scrapbog vogne og kasser, og selv gøre store lagerenheder til LEGO legetøj. Bare fordi du forsøger at gøre dit LEGO samling pæn og ordentlig betyder ikke, du kan ikke tænke uden for boksen.
 • Skær de små billeder fra de originale æsker bruge til at identificere, hvad der er i din samling og holde en opgørelse over, hvad du har. Laminering billederne vil bidrage til at øge holdbarheden.
  • Hvis du tror, ​​du måske videresælge kits efter børnene er vokset, holde boksene intakt - dette vil øge deres gensalgsværdi og hjælpe med at sælge kits. Også hænge på til instruktion hæfter.

Advarsler

 • Producenter af lagerbeholdere ændre deres forme ofte. Hvis du vil have alle dine lagerbeholdere til at matche, bør du købe dem på samme tid. Siloer købt på et senere tidspunkt vil være fra et andet parti og ikke kan matche, selvom fremstillet af den samme producent.
 • Små børn kan sluge LEGO stykker og kan kvæle. Vær sikker på at holde din LEGO uden for deres rækkevidde.

Ting du behøver

 • Alle elementer er valgfri
 • Originale æsker: Opbevar dine LEGO legetøj i beholderen, de kom i. Det er en god metode til samlere, der lige er startet ud. Mest originale kasser er pap. Vær forsigtig, når du åbner dem, så de vil tjene som opbevaringsbeholdere. Nogle sæt kommer i plast badekar, som er særligt velegnede til at fordoble som opbevaringsbeholdere.
 • Ziploc ™ poser i forskellige størrelser er perfekte til at organisere en lille samling. EasyLoc ™ linje er især anbefales, da de er så nemme at åbne og lukke gentagne gange. Både gallon størrelse og kvart størrelse er nyttige.
 • LEGO storage produkter: LEGO butik og andre legetøjsbutikker sælger bokse specielt designet til opbevaring af LEGO produkter.
 • Værktøjskasser: mange designs er tilgængelige fra forskellige forhandlere.
 • Fiskegrej bokse: Plano ™ har en særlig forskelligartet samling.
 • Plastic spande med rum: arbejder særligt godt for LEGO TECHNIC stykker. Durham fremstillings -og Akro-mils ™ tilbyder begge fremragende produkter.
 • Tilpassede hylder kan bygges for at imødekomme dine voksende samling.