Wkidk

Sådan soignere en yorkshire terrier

Holde en Yorkshire Terrier pels i topform er afgørende for at holde en Yorkie ser sund og glad. Følg disse trin, og du vil have en best in show coat!

Steps

Sådan soignere en yorkshire terrier. Afgiv din yorkie på en komfortabel plet på gulvet eller på en grooming bord.
Sådan soignere en yorkshire terrier. Afgiv din yorkie på en komfortabel plet på gulvet eller på en grooming bord.

Opsætning af grooming

 1. 1
  Afgiv din yorkie på en komfortabel plet på gulvet eller på en grooming bord. Hvis du vælger at være på gulvet, lægge ud en blød, stort håndklæde til at holde håret væk fra gulvet og til at holde din hund behagelig.
  • Fjern alt tilbehør, at din er iført såsom en krave, buer, eller hund tøj.
 2. 2
  Spray din hund med en pels balsam og vand blandes. Du kan lave det derhjemme, eller købe tøroffset shampoo. Dette kan hjælpe med at forhindre brud og spaltede spidser. Men husk, hvis din hund er en udstillingshund, efter badning, bør der ikke være spor af et stof, men vand i pelsen.
  • Du kan lave din egen balsam som følger: Bland vand og en hund pels balsam i en spray flaske. Gør det omkring 5/6 vand og 1/6 balsam. Eller kunne du bare købe en pre-made spritzing pels balsam.
  • Yorkies behøver ikke altid balsam. De har faktisk en meget naturlig fedtet pels og bruge balsam kan meget vel bare vejer den ned. Medmindre du har en blandet race eller en hund med hud tilstand, der kræver balsam (og hvis dette er tilfældet kvaliteten af ​​fødevarer kan være at skyde skylden), kan du springe dette trin over og spare penge.

Grooming din yorkie

 1. 1
  Brug din pin børste og kam dit yorkie øre behæng forsigtigt.
 2. 2
  Vend hende over på ryggen og børste hendes bryst, under hendes armhuler og på hendes "under" ben.
 3. 3
  Børst behæng på hendes ben, hendes hale, lår, nakke og ryg.
 4. 4
  Brug derefter kammen til at gentage de samme trin, som du brugte med stiften pensel. Brug børste og og gentage de samme trin som kammen. Også børste hendes ansigt og næsepartiet meget forsigtigt.

Grooming ørerne

 1. 1
  Tag dine pincet og forsigtigt plukke hår inde i øret. Efterlader håret inde i øret kan forårsage infektioner og kan være ubehageligt.
  • Brug enten øre klude, eller øre sæbe og tør øret, hvor voks er indlysende, og gennem de forskellige sprækker i øret. Den voks er normalt en brun eller sort farve.
  • Vær forsigtig, så du ikke såre din hund. Må ikke stikke for dybt ind i øregangen med nogen genstand. Du skal dog ikke være alt for bange for at rense ear - det er næsten umuligt at røre en hunds trommehinden, endsige brud det gennem rutinemæssig rengøring. Hunde har "L" formet øregange, så længe en person er rengøring lige nedad ind i øregangen, trommehinden er ikke tilgængelig.
  • For sæbe, bruge noget som Lægens Foster og Smith Ear Cleanse.
 2. 2
  Forsigtigt sprøjte den løsning i hundens øre og gnide øret i en cirkulær bevægelse.
 3. 3
  Tag et stykke vat, placere den lige under flappen, og forsigtigt tip din hunds hoved mod det. Løsningen vil blive fanget i vat.
 4. 4
  Tag en ren vat og tør hvor enhver løsning tilbage. Din hunds ører skulle nu være meget ren.

Rengøring din hunds tænder

Børst din hunds tænder mindst to gange om ugen.

 1. 1
  Tag din hunds tandbørste og hund tandpasta. Børste din hunds tænder er meget vigtigt og kan forhindre plaque opbygge og smertefulde, dyre tandoperationer.
  • Brug tandbørster og tandpasta formuleret til hunde og skyl under varmt vand i omkring tre sekunder. Derefter sættes under koldt vand, så det ikke gør ondt din hund. Dette vil rense tandbørste.
  • Der er en lille finger børste med plast børster du kan købe på ethvert dyrehandel, i dyrehandler kataloger (såsom Lægens Foster og Smith), eller fra din dyrlæge.
 2. 2
  Squirt en ært beløb på tandbørsten.
 3. 3
  Forsigtigt, flytte din hunds læben opad, så du kan se hendes tænder.
 4. 4
  Børste alle tænderne i munden i omkring et minut.

Rengøring din hunds øjne

 1. 1
  Tør øjnene boogers væk og omkring øjet fælg med øjet klude. Være virkelig forsigtig! Må ikke få servietten ind i øjet, da der virkelig kan stikke!

Trimning neglene

 1. 1
  Brug en hund søm Clipper, ikke en menneskelig søm Clipper. Det er virkelig nyttigt at have nogen vidende viser dig, hvordan at klippe en hunds negle første gang. Selv om det er muligt at ramme den hurtige, ubegrundet frygt skade hunden kan forhindre dig fra at sikre, at hundens negle holdes i god, trimmet stand. Vær opmærksom på at ramme den hurtige aldrig er dødelig - det kan bløde en masse, men dette vil stoppe med minimal blodstillende pulver.
 2. 2
  Klip kun toppen af neglen, og ikke nogen yderligere, eller du risikerer at ramme hurtig. Den hurtige kan være meget svært at se i mørke negle, så holde sig til trimning spidsen.

I badet

 1. 1
  Køb nogle cremet hundeshampoo, der vil hjælpe med at gøre din yorkshire terrier pels "silkeagtig og blød." Et godt brand valg af shampoo og balsam er Crazy Hunde-Buddy Wash, disse arbejde stor på Yorkies. Men hvis du ikke har råd, eller ikke ønsker at tilbringe en masse om dette, normal hundeshampoo er fint. (Se ovenfor for hvorvidt conditioner er nødvendig.)
 2. 2
  Wet dit yorkie fuldstændigt startende fra toppen af hovedet til enden af halen. Vær omhyggelig med ikke at få nogen vand direkte ind i hundens øjne.
 3. 3
  Squirt nogle shampoo i dine hænder. Begynder at skumme fra toppen af ​​halsen til enden af ​​halen. Shampoo ydersiden af ​​ørerne, ben, bryst, mave, behæng, og resten af ​​kroppen.
 4. 4
  Skyl shampoo ud af pelsen i mindst 3 minutter. Sørg for at du får hver eneste bit af sæbe ud af pelsen.
 5. 5
  Shampoo hovedet. Brug altid en tearless shampoo (de fleste hvalp shampoo er tearless) på hovedet. Til shampoo forspring i toppen, og arbejde dig vej ned til næsepartiet. Selvom shampoo er tearless stadig undgå at have det gå ind i øjnene.
 6. 6
  Hvis du bruger balsam, sprøjte nogle i dine hænder. Udglatte toppen af ​​halsen, at enden af ​​halen. Også få ydersiden af ​​ørerne, ben, bryst, behæng og resten af ​​kroppen.
  • Hold balsam i 5 til 10 minutter.
  • Skyl i cirka 2 minutter til 5 minutter. Hvis der stadig er sæbe i pelsen, sørg for at holde skylningen, indtil pelsen er ren eller din hund vil være meget ubehageligt.

Tørring din hund

 1. 1
  Lad din hund ryste vandet af en gang. Halvdelen tørringen sker lige der. Tag håndklæde og cirka 20 sekunder slagtilfælde over hele hundens krop. Efter, vil din hund stadig være fugtig, men ikke våd. Det er perfekt.
 2. 2
  Tag stiften pensel og gentag børsten rutine som tidligere. Tag kam og gøre de samme trin som før, bortset fra at være særlig opmærksom på de behæng, ører og hale. Comb disse, så de sidder lige.
 3. 3
  Brug dit kæledyr tørretumbler. (Hvis du ikke ønsker at betale de ekstra penge for et kæledyr mere tørt hår, brug en menneskelig én på den sejeste indstilling muligt.) Føntørre dit Yorkie, mens kæmning det med kam, så det bliver lige.

Trimning af de sidste områder

 1. 1
  Afslut med en sidste trim.
  • Trim hår på din hunds fødder. Brug kun grooming saks - ved hjælp af andre saks kan fortynde håret for meget eller resultere i spaltede spidser!
 2. 2
  Klip alle behæng (herunder skæg) ved samme længde. Hvis du forsøger at vokse ud af din Yorkie pels, stadig gøre det, men sørg for ikke at skære for meget.
 3. 3
  Færdig!

Tips

 • Hunde er normalt meget genert med folk håndterer deres fødder, så du skal begynde at klippe deres negle under puppyhood.
 • Hvis mens du børster din Yorkie, bør du finde en "mat" (vildnis) fjerne det så hurtigt som muligt. Brug en mat Detangler som Unicoat (også en vandfri shampoo og anti-statisk). Mætte måtten med de-tangler og kam ud. Hvis dette ikke virker, skal du bruge en mat breaker. Kam igennem, og dette bør bryde måtten. Hvis dette stadig ikke virker, kan du nødt til at skære måtten med grooming saks for at undgå at såre din hund.
 • Hvordan til at gøre en hurtig bad: Hurtig bade er ikke rigtig betragtes bade, og bør ikke være erstatninger for bade.
  • Brug waterless shampoo.
  • Spray det hele hundens pels (undgå ansigtet, bortset ørerne) og mætte pelsen. Gnid ind, og derefter håndklæde tørt. De fleste langhår hunde 'frakker er meningen at ligge fladt på kroppen, så slagtilfælde håndklædet mod hundens krop, ikke gnide! Efter, pelsen børste og din hunds pels bliver skinnende og silkeagtig.
  • Prøv at gøre dette hver to dage, og bade din Yorkie ordentligt gang om ugen.
 • Foreslåede rengøring tidsplan for en Yorkie:
  • Børst din Yorkie hver anden dag.
  • Rens din Yorkie øjne dagligt.
  • Rens din Yorkie ører bi-ugentligt.
  • Det er bedst at bade din Yorkie hver par uger (hvis det er nødvendigt, kan du bader hende ugentligt, hvis hun har et show coat).
 • The Yorkshire Terrier har en meget høj vedligeholdelse pels. Overvej en lejlighedsvis professionel trim. Din Yorkie muligvis brug for en professionel trim (hvis et show hund) eller en professionel kæledyr klip (hvis et kæledyr), når hvert par måneder.
 • De fleste Yorkies kan ikke lide bade, men du stadig nødt til at give dem en. Prøv at være mere blid og rolig, og rose og give det behandler, når du er færdig.
 • Hvis din Yorkie har en tykkere end normalt pels, tynde det ud ved hjælp af hånd stripping, en stripning kniv, eller en underuld rake. Yorkie coat bør ikke fortyndes med udtynding saks, medmindre du er en professionel og ved, hvad du gør.
 • Hvis din hunds pels er statisk, kan du sprøjte en antistatisk (de fleste vandløse shampoo arbejde som anti-statik) let hen over pelsen. Derefter kam.

Advarsler

 • Hvis du ved et uheld bruge øre klude, da øjet klude, kan du blind din hund.
 • Mens du klipning din hunds negle, kigge efter den hurtig. Den hurtige er et blodkar i neglene. Kun trimme spidsen af ​​neglen. Hvis du gå længere, vil du rammer hurtig. Når du rammer den hurtige, vil neglen begynder blødning. Hvis det er virkelig dårligt, kan din hund være i en flok af smerte. Hvis du rammer den hurtige, så sørg have have nogle styptic negle pulver. Du kan købe det i små rør ved kæledyr levering butikker. Stik din hunds negle inde i pulveret, og i sidste ende blødningen vil stoppe. Mange mennesker tror, ​​at kroppens "naturlige koagulation retsmiddel" vil stoppe den hurtige fra blødning, er dette næppe tilfældet. Hvis det gør blodprop, hvis nogen, vil det tage meget lang tid, og blod vil være alle på dine gulve. Også mange mennesker sige, hvis du er ude af pulver, bruge en bar af sæbe (køre neglen på tværs af det). Det er altid værd at prøve.
 • Mens trimning din hund, kun bruge grooming saks, da andre saks kan forårsage spaltede spidser eller ujævn hår og kan trække på hundens hår. Dette er en smertefuld oplevelse, og i sidste ende, hvis du ikke investerer i de rigtige saks, vil din hund lære at hade at blive trimmet. Selv om nogle par af grooming saks kan være dyre, de er en god investering, og hvis de anvendes og taget sig af ordentligt, vil vare dig længe.
 • Brug ikke menneskelige tandpasta på din pooch, kan resultatet være fatalt, afhængigt af indholdet. Hund egnet tandpasta er specielt fremstillet til at hunde behov.

Ting du behøver

 • En stift børste
 • En hund kam
 • En børste
 • To håndklæder (man kan ikke være nødvendig, hvis du bruger en grooming tabel)
 • Pincet
 • Øre klude eller øre rensnings (øre cleanser foretrukne Læger Foster og Smith Ear Cleanse)
 • Vatkugler
 • Hund tandbørste, finger pensel, og hunde tandpasta
 • Eye servietter
 • Dog nail clipper
 • Cremet hundeshampoo
 • Cremet hund balsam
 • Grooming saks
 • Dog waterless shampoo
 • Pulver formuleret til at stoppe hurtigt fra blødning
 • Mat breaker