Wkidk

Sådan soignere en hest

Grooming er vigtigt for heste, ikke kun fordi det renser deres frakker, men fordi det bringer også sine naturlige olier, hvilket gør dem til at se skinnende og sundt. Grooming giver også en god mulighed for at kontrollere over din hest for eventuelle bump eller nedskæringer, der skal behandles, og fremmer limning med din hest. Her er et par trin, hvordan at soignere din hest grundigt. Hvis din hest er udenfor i løbet af vinteren og stadig har på sin vinterfrakke er det en god idé ikke at soignere ham så meget, fordi når du gør, er du fjerne olie og snavs fra pelsen, og at hesten bruger til at holde varmen.

Steps

Sådan soignere en hest. Binde din hest med en grime og bly reb, ved hjælp af en hurtig release knude (dette kan ubunden med én hurtig træk i den løse ende, hvis noget skulle gå galt).
Sådan soignere en hest. Binde din hest med en grime og bly reb, ved hjælp af en hurtig release knude (dette kan ubunden med én hurtig træk i den løse ende, hvis noget skulle gå galt).
 1. 1
  Binde din hest med en grime og bly reb, ved hjælp af en hurtig release knude (dette kan ubunden med én hurtig træk i den løse ende, hvis noget skulle gå galt). Dette vil sikre, at din hest ikke vil køre væk, mens du forsøger at soignere ham! Du kan også sætte din hest på tværs slips, der er særligt nyttigt, hvis du ønsker at tack op efter grooming.The hest kan have et reb i hans stald at binde ham op
 2. 2
  Pick ud af din hests hove. Ved hjælp af en hovrenser, start ved hælen af ​​foden og pluk frem til tå, omhyggeligt at fjerne alle sten, snavs og andre fremmedlegemer. Frøen (V-formede squishy del af hoven) er yderst følsom, så ikke ramt det. Ved at plukke ud fødderne først, er du mere tilbøjelige til at lægge mærke til halthed, før du er færdig med grooming hesten. Halthed er, når en hest har følsomme fødder på grund af en sten eller sygdom. Der er virkelig ingen specifik tid i grooming at plukke et heste fødder, så længe det er før og efter din tur.
 3. 3
  Brug en gummi-gnubber på pelsen først. Det er især nyttigt, hvis din hest er at kaste ud vinterfrakke (molting), har meget tykke, lange hår, eller er mudret. Det bør altid anvendes, inden børstning at bringe ud af snavs og løsne mudder. Brug karry i kraftige, små cirkulære bevægelser over hestens muskler, undgå benede områder som ansigt, ryg og ben. På den ene side arbejde din vej fra halsen til cylinderen, og hele vejen til krydset. Derefter gentages proceduren på den anden side af hesten. På meatier dele af kroppen, såsom skulder og lår, så sørg for du virkelig komme ind i det.
 4. 4
  Brug en dandy børste. En dandy børste er en hård børste bruges til at tage væk fra snavs og hår bragt ud af den gnubber. Brug børsten i korte lige zappe bevægelser til at tillade børsterne til at få hele vejen igennem pelsen og pisk snavs ude. Må ikke anvendes i ansigtet, ører, mave, manke, hale, eller ethvert klippede område, da dette kan medføre at hesten ubehag.
  • Hvis det er nødvendigt at bruge en blød klud på de dele af hesten, at hesten ikke fordrage at blive børstet med dandy, men ikke bruger det på hovedet, indersiden af ​​bagbenene og mellem bagbenene.
 5. 5
  Brug et organ pensel. Et organ børste er en blød børste, der kan bruges på alle områder af hesten. Hvis du har en meget blød børste, kan du endda bruge det på ansigt og ben, men være meget omhyggelig og blid. Den blød børste fjerner enhver resterende støv på overfladen. Sørg for at undgå nedskæringer.
  • Glem ikke at rengøre din krop børste med en metal gnubber. Scape kroppen børste over metal gnubber i kraftig slag.
 6. 6
  Tag en våd svamp, vaskeklud eller baby-tørre og tørre din hests øjne, og rense hans næse. Brug en anden svamp / klud / vasker for havneområdet (under halen) og bruge en anden hjørne af dit svamp / klud / vasker for hvert næsebor / øje til ivrig sprede nogen infektion..
  • Ble-servietter arbejder også godt til denne opgave.
 7. 7
  Brug en bred strittede manke kam (eller endnu bedre bruge en pensel til at rip ikke hårene ud) for at få sammenfiltring ud af man og hale. Før du begynder, skal du bruge fingrene til at adskille hår i både man og hale. Holder hele hale i den ene hånd tage en lille mængde af halen (med den anden hånd) og børste det ud. Fortsæt med at tage små stykker fra den side, indtil du har bushed hele halen. Heste har ingen følelse i håret ligesom mennesker gør, kan du trække hestens hår hele dagen, og det ville ikke føle noget, men du skal stadig altid være blid med din hest.
  • Sørg for, når du børster halen aldrig stå direkte bag hesten. Hvis han bliver forskrækket, han kunne sparke dig. I stedet står ud til siden og holde halen mod dig selv.
  • I stedet for at bruge silikone-baserede produkter til udrede manen / halen (dette tørrer håret ud), skal du bruge naturlige produkter såsom emu olie. Spray det på, virker det i, og andre end at hjælpe med detangling, vil det fugter og gør håret se skinnende.

Tips

 • Hvis din fremvisning eller din hest har fluer du kan bruge flue spray.
 • Hvis din hest er en vallak eller en hingst, kan du rense hans kappe hvert halve år eller deromkring.
 • Aldrig blive frustreret med din hest, hvis han optræder fjollet, vil han kun blive værre. I stedet forsøge en rolig og blid tilgang og snakke med ham i en beroligende stemme, indtil han slår sig ned. Hvis hans forstyrrende adfærd fortsætter, så tag en pause, indtil din frustration forsvinder, og din hest slapper af og lægger sig igen.
 • Sæt den mest kræfter i beredningsmetode! Det vil virkelig få din hest flot og skinnende!
 • En god måde at finde ud tangles er at sætte nogle baby olie i en sprayflaske, og spray det over hele manke og hale. Ikke alene er denne naturlige condition, men det gør man og hale ser sundt og glansfuldt (og ikke bekymre dig om at være en lille smule mere rå, som du ville gøre på andre kæledyr, en hests manke har næppe nogen følelse i toppen af det, bare husk at være blid med de andre følsomme dele)
 • Hvis handsker, fjernes før grooming så du kan føle for eventuelle afvigelser.
 • Hvis hesten er støvet eller har tørret mudder, curry meget grundigt for at bringe det til overfladen. Derefter tage en let fugtig frotté håndklæde og let køre det over hans frakke. Det vil hente en masse snavs. Fugt ikke kluden for meget, vil det fugte resterende støv og du vil ikke være i stand til at børste det ud. Efter børstning, Fugt en ren del af håndklæde og bruge den til at fjerne de sidste spor af støv. Den fugtige håndklæde er også god til at fjerne støv fra følsomme områder som omkring øjnene. Bare vær sikker på at din hest ikke er skræmt af håndklædet nærmer hans ansigt.
 • Pluk fødderne på en muck springe for at redde dig fra at skulle feje / rydde op i laden midtergangen senere.
 • Metallet gnubber er beregnet til at blive brugt primært som brush-renere. Nogle versioner er stort set de samme ting som en kaste kniv, men med flere rækker af tænder til at holde hår. Du bør dog stadig ikke bruge en metal gnubber på en hest.
 • Må ikke være bange for at bare komme derind og børste! Det vil gøre dem til at se meget skinnende især på mørke heste og ponyer! Og børste fast, ikke bare flap rundt svagt. Det kan være kildne og forårsage hesten til at piske rundt og bide.
 • Du kan træne en fleksibel hest, så du kan udvælge begge hove fra samme side sparer dig fra at skulle gå rundt.
 • Hvis din hest nogensinde bliver skorper eller flyve bider efter grooming, anvender Vaseline virkelig hjælper
 • Få nogen til at hjælpe dig. Det vil gøre grooming farten, ved hurtigere og din hest vil se hans bedste (bare husk at holde fast på den samme side af din hest, så han / hun ikke bliver skræmt eller ellevild)
 • Hvis din hest ikke kan lide at blive bundet op, give ham en hø nettet, så vil han holde sig i ro. Også holde ham væk fra andre heste, så han ikke blive ophidset derefter begynde at skælde ud!
 • Hvis din hest er nervøs, når du nærmer dig det, hold din hånd og gå direkte til hans hals og børst lige væk, så han ved, han er sikkert med dig.

Advarsler

 • Brug ikke for meget pres, mens du børster / beredningsmetode hestens ben. Huden er meget tæt knoglen her og kan skade hesten, hvis du bruger for meget pres.
 • Rengør aldrig dine heste ansigt med kraft, for det vil gøre ham head-genert. Når heste får hoved genert, når du forsøger at røre deres ansigt, vil de hæve deres hoved så højt, at du ikke nogensinde vil være i stand til at børste det eller rense det.
 • Brug ikke show glans eller baby olie hver dag, da snavs sidst klæber til den, og det kan være en toughy at komme i gang! Det bedste tidspunkt at sætte det på er lige før et show, for at gøre din hest ser pæn og skinnende for dommerne. Husk, at en sund, velnærede og velplejede heste vil have en naturlig glans og behøver ikke yderligere produkter.
 • Må ikke sætte showet glans hvor sadlen vil gå, da det vil gøre området glat, og du kan ende op under hesten, og det vil ikke se godt ud fra dommerens øjne!
 • Sørg for, at hesten er komfortable på alle tidspunkter! Nogle heste er meget nøjeregnende med at blive rørt overhovedet, så konstant se kropssprog for at sikre han ikke kommer til at blive vred eller spook.
 • Hvis du bruger baby olie til at gøre din hests pels skinnende, ikke sætte det på i varmen i dag, da solen kan gøre det meget varmt, og det kan brænde din hest.
 • Brug aldrig silikone produkter, som også forårsager brud.
 • Kroppen børste fjerner en masse af fedt fra pelsen. Dette fedt hjælper med at holde hesten varm og tør, så kroppen børste skal bruges sparsomt på marken holdes hest.
 • Når du plukke ud heste hove eller arbejder omkring en hest, er det bedst at holde sig tæt til kroppen. Hvis du står langt ud fra ham, vil han være i stand til at sparke dig lettere og hårdere, hvis han langer ud. Bo tæt på ham, og mere foran bagbenene. Hvis du skal være bag hans ryg ende eller bagben, holde en hånd fast på ham, så han ved, du er der.
 • Aldrig nogensinde stå direkte bag en hest - en skræmt hest og en enkelt spark kan være dødbringende. Også, stående direkte foran en hest er farlig, fordi den ikke kan se dig og kan spook. Stå til sin side i stedet.
 • Altid binde et stykke redde sejlgarn til Hitching Post og binde din hest at garnets. Dette vil stoppe ham fra at såre himelf hvis han spøgelser eller trækker tilbage og kan hjælpe med at forhindre alvorlige skader. Du bør tage ekstra pleje, når du bruger en ikke-læder grime da disse kræver betydeligt pres for at bryde og kan ofte medføre, at du hest skade, hvis han spøgelser eller forsøger at køre.
 • Aldrig bruge for meget skosværte på din hests hove. Det kan gøre hovene skør og let at bryde. Husk: ingen mund, ingen hest.
 • Må ikke soignere hesten i sin bås, da det gør sengen støvet. Hvis hesten har vejrtrækningsproblemer er det bedst at nette udenfor.
 • Må ikke sætte flyve spray eller vis glans på sadlen område eller sadlen kan glide!
 • Sikre en hurtig release knude bruges på alle tidspunkter, når vask eller grooming en hest, hvis du har brug for at løsne ham i en fart

Ting du behøver

 • Curry kam
 • Hard / dandy børste
 • Blød / body brush
 • 2-4 svampe
 • Flyv Spray and Fly Boots (kun til når fluerne er dårlige)
 • Plating Bands (Kun hvis du er fletning)
 • 2 håndklæder eller mere
 • En grooming boks til at holde dine værktøjer
 • Muligvis en skammel
 • En metal karry kam til rengøring af børsterne
 • En kaste kniv til at fjerne vinter hår.
 • En trække-kam (valgfrit).
 • En manke-grooming enhed, såsom en manke kam eller børste.
 • En hovrenser