Wkidk

Sådan snor træne en kat

Uddannelse en kat til at gå i snor er en fantastisk mulighed for katten. Det giver dem mulighed for at komme ud af det miljø, de er i, og giver dem spænding. Psykiske og fysiske problemer kan løses eller forebygges ved at lade din kat for at få en dosis af den store udendørs.

Steps

Sådan snor træne en kat. Må ikke stress din kat ud på den første dag.
Sådan snor træne en kat. Må ikke stress din kat ud på den første dag.
 1. 1
  Få leverancerne: Din kat får brug for en sele og snor. Mål din kats bryst og bringe målingen til din lokale dyrehandel. På selen vil det sige kat eller killing. Men hold på, kan din killing være meget stor for sin alder eller din kat kan være meget lille. Så sørg for at det er justerbar og se, hvor mange inches justerer. Sørg for, at det vil passe din kat korrekt. Behandler kan bidrage til at fremme dem. Du kan købe dem færdigpakket eller blot give dem kogt kylling eller tun. Opbevar det i en plastikpose.
 2. 2
  Må ikke stress din kat ud på den første dag: starte med bare at have ham / hende vænne sig til selen. Giv dem masser af opmærksomhed, give dem godbidder (men ikke for mange), og ros them.If din kat vil ikke lade dig sætte sele på, kunne du lade dem bare snuse det og sørg for at de finder det sikkert.
 3. 3
  Den første dag er overstået, og nu er det tid for nogle reelle træning. Hvis din kat er stadig ubehageligt med sin sele, ikke gå videre til dette trin endnu. Fastgør snoren, og lad din kat strejfe rundt i huset. Forsøg ikke at lede ham / hende endnu, fordi du måske skræmme din kat ud af hele ideen. (HUSK: Du skal holde snor og betale en masse opmærksomhed til din kat Din kat kan hoppe, sidde fast på noget, og få ondt.).
 4. 4
  Nu dette er, når du begynde at kontrollere din kat. Fastgør snor og begynde at gå uden trækker. Dette vil tage tålmodighed. Hvis din kat ikke kommer, hold en godbid. Hvis det ikke virker, så samle ham op, flytte ham en fod frem, og skridt i den retning, du gerne vil gå, og derefter give ham en meget lille godbid. Gentag processen for 8-10 minutter og derefter vente en time.
 5. 5
  Mind spil: Du vil have din kat til at tro, at han / hun er den bedste ting i verden, når de har deres sele på. Hver gang i et stykke tage selen af ​​og betaler ingen opmærksomhed på din kat i et par timer, og derefter sætte det tilbage på og give ham en masse opmærksomhed. Du kan finde over tid, lærerig oplevelse var mere gavnlig for den menneskelige ende af snoren end feline ende, og at de "sind spil" blev spillet på dig.
 6. 6
  Hold træning indtil din kat er en pro, så tag ham udenfor. (HUSK:. Din kat er bange for lyde og hunde Må ikke vred, hvis din kat nægter, bare varme din killing ind i det.)
 7. 7
  Også når din kat er vant til selen ikke være fristet til at erstatte en krave. Selen giver beskyttelse til sarte nakkeskader og kan forhindre kvælning, hvis de bolt, klatre og hænge sig selv.

Tips

 • Katten kan prøve at kommunikere med ejeren. Forskellige symboler eller tegn givet ud fra katten skal overholdes nøje med henblik på for dem at blive taget hensyn godt.
 • Vær tålmodig. Må ikke haste ind i det.
 • Det er vigtige, fordi du ønsker din kat til at være glad, når at få uddannet.
 • Giv din kat den form for interaktion det nyder bedst.
 • Børst din kat ugentligt, hvis de har en tæt underuld eller langt hår
 • Sørg for at din kat har mad og rent vand på alle tidspunkter.

Advarsler

 • Hvis katten løber op a, straks forsøge at få det ned eller hurtigt. Selen er en forpligtelse til en klatring kat desperat søger en sikker havn.
 • Undgå at efterlade din kat uden opsyn på en snor. Din kat er sårbar over for rovdyr og kvælning på snor.
 • Carry en pudebetræk (cat komfort pose) med dig, for at bruge til at skjule og beskytte din kat i tilfælde af out-of-control hunde.
 • Nogle katte vil aldrig tage til en sele - nogle blot falde på deres sider og ligge som død - de vil "genoprette" hvis det overlades til sig selv, men noget pres på selen forårsager et tilbagefald og "walk" hurtigt bliver til et " træk ". Disse katte kan ikke vandrede som sådan.
 • Må ikke rykke på snor, hvilket kan skade katten eller gøre det vred, og det vil vride sig for at komme ud af selen.
 • Hold øje med hunde. Hunde, der er store eller ikke er under deres ejers kontrol kunne kaste for din killing. Når du er i tvivl, så afhente din kat og drej din krop lidt, skjule katten fra hundens synspunkt. Det gør det mindre sandsynligt for hunden at angribe og for din kat til at køre.
 • Efterlad aldrig katten på snor i baghaven alene. Katten kan forsøge og hop over hegnet og går i stå, hvilket resulterer i en forestående kat begravelse.
 • Gåture en indendørs kat i snor udendørs kan gøre katten mindre bange for de udendørs og mere tilbøjelige til at undslippe gennem en åben dør, får derefter mistede, ramt af en bil, eller angrebet af en vildtlevende kat eller andre dyr.
 • Hvis du sætter sele på og din kat nægter at stå op, men kravler rundt på gulvet uden at udvide sine ben, er selen ikke passer ret og kan hæmme hans bevægelser. En sele der passer vil løse problemet. Dette er ikke passiv modstand i selen, det er en mekanisk problem med en alt for lille sele.
 • Aldrig løsne grebet om snor. Katten kan blive forskrækket og pludselig løbe væk, tager snor med det. Hold håndleddet i løkke af snor.