Wkidk

Sådan sæsonen en støbejern stegepande

Støbejern skillets som er korrekt krydret sidste en levetid og giver en naturlig nonstick overflade. Støbejern s nonstick belægning er et lag af "krydderier" bestående af olie, der er bagt ind i overfladen af ​​stegepande. Lær at sæsonen en helt ny stegepande, redde en rusten gammel og opretholde en stegepande, så det ikke mister sin krydderier.

Steps

Sådan sæsonen en støbejern stegepande. Forvarm ovnen til 350 º F (177 º C).
Sådan sæsonen en støbejern stegepande. Forvarm ovnen til 350 º F (177 º C).

Season en ny støbejern stegepande

 1. 1
  Forvarm ovnen til 350 º F (177 º C). Må ikke planer om madlavning noget andet i ovnen, mens du sæson støbejern, da processen kan blive påvirket af damp skabt ved madlavning andre fødevarer.
 2. 2
  Vask og tør stegepande. Brug sæbe og en skurebørste til helt gennemsøge det. Dette er den eneste gang du skal bruge disse elementer til at rense din stegepande, efter det er krydret, du ikke længere gennemsøge det.
 3. 3
  Coat stegepande ind og ud med svinefedt, vegetabilsk afkortning eller olivenolie. Sørg for, at det er helt overtrukket, og gnid det ind med en papirserviet.
 4. 4
  Placer stegepande i ovnen. Lad fedtstoffet eller olien bage i sin overflade i to timer. Fjern stegepande fra ovnen og lad den køle af.
 5. 5
  Gentag denne proces tre gange. Det tager mere end én coating af olie til helt sæson støbejern køkkengrej. At sikre, at du har en god nonstick overflade, der vil ikke strip off, når du laver mad, give det en anden frakke af fedt eller olie, koge det, lad det cool, og gentage processen igen.

Rescue en rusten støbejern stegepande

 1. 1
  Lav en opløsning af hvid eddike og vand. Find en stor beholder stor nok til at oversvømme hele stegepande. Fyld beholderen med en blanding af halvt hvid eddike, halvt vand.
 2. 2
  Placer stegepande i eddike. Sørg for, at det er helt neddykket. Lad det trække i tre timer. Den eddike vil opløse rust. Fjern stegepande efter den er færdig med at slikke.
  • Hvis du stadig se rust på stegepande, brug en neglebørste til at skrubbe det. Det bør komme ud let på dette punkt. Sørg ingen rust tilbage.
  • Sæt ikke stegepande tilbage i eddike løsning til at suge. Hvis du lader det sidde i eddike for længe støbejern vil begynde at nedbrydes.
 3. 3
  Skyl stegepande i vand og tør den. Sørg for, at det er helt tørt ved at opvarme den op over komfuret eller i ovnen i et par minutter.
 4. 4
  Coat stegepande i et lag af fedt eller olie. Sørg for at det er helt dækket. Brug et stykke køkkenrulle til at gnide fedt eller olie i stegepande overflade.
 5. 5
  Bag stegepande i ovnen. Sæson stegepande ved en temperatur på 350 º F (177 º C) i 2 timer. Fjern stegepande fra ovnen og lad den køle af.
 6. 6
  Gentag krydderier proces. At sikre, at du opbygger en god nonstick belægning, pels stegepande med olie, bage det, lad det køle af, og gentage processen igen.

Opretholde en støbejern stegepande

 1. 1
  Rengør det højre væk. Støbejern er nemmest at rengøre lige efter kogning, før maden har en chance for at blive ét med stegepande. Så snart det er cool nok til at røre, udslette madrester med et håndklæde og stiger det med varmt vand.
  • Hvis der er et lag af caked på fødevarer i bunden af ​​gryden, brug en blanding af kosher salt og eddike til at skrubbe det af med en papirserviet. Bagefter skylles stegepande med varmt vand for at sikre, at du vaske alle spor af eddike.
  • Caked på fødevarer også kan afbrændes. Afgiv din stegepande i en ovn vendt til meget høj varme. Maden vil henvende sig til aske, som kan børstes når stegepande er afkølet. Hvis du bruger denne metode, du bliver nødt til at re-sæsonen stegepande, da krydderier får brændt ud, også.
  • Brug ikke sæbe eller en wire krat børste på krydret støbejern. Det vil skrabe krydderier, fjerne nonstick overflade som tillader fugtighed at reagere med metallet og skabe rust.
 2. 2
  Sørg stegepande bliver helt tør. Når du skyller ud af fødevarer, tørre stegepande helt. Brug en tør karklud at tørre det, pas på ikke at gå glip af nogen sprækker og sørg ryggen bliver tørret, også.
  • Du kan placere panden på hovedet over brænderen, som du brugte til at lave mad på, hvis brænderen er stadig lidt varm. Dette vil hjælpe den pan tørre hurtigere.
  • At gøre ekstra sikker på panden er tør, varme det op i ovnen i et par minutter.
 3. 3
  Re-sæsonen gryden med jævne mellemrum. Hver gang du lave mad med en støbejern stegepande, olie, du bruger gennemsyrer med panden og hjælper med at holde det krydret. Men du kan hjælpe processen sammen og sørg for dine skillet ophold helt nonstick ved hjælp af den fulde krydderier processen fra tid til anden, især hvis du skulle bruge eddike og salt til at rense den.
 4. 4
  Opbevar stegepande på et tørt sted. Sørg vand fra andre køkken forsyninger ikke drypper på gryden. Hvis du gemme den med andre køkkengrej, line det med en tør karklud eller køkkenrulle til at beskytte overfladen af ​​støbejern.

Advarsler

 • Vask ikke din gryde med sæbe eller en skrattende pad, da det tager det beskyttende belægning, du har arbejdet så hårdt for at få.