Wkidk

Sådan repot en plante

Hvis du har brug for at repot en plante, der er et par vigtige ting at huske på, således at processen er den mindst forstyrrende muligt for anlægget. Hvis du gør det omhyggeligt, vil du blive belønnet med en sund vækst fra næringsstoffer og vide, du sluppet af salte.

Steps

Sådan repot en plante. Vand planten et par dage, før du repot den, så jorden er fugtig, når du er klar til at arbejde på det.
Sådan repot en plante. Vand planten et par dage, før du repot den, så jorden er fugtig, når du er klar til at arbejde på det.
 1. 1
  Vand planten et par dage, før du repot den, så jorden er fugtig, når du er klar til at arbejde på det.
 2. 2
  For at fjerne planten, tag din hånd over toppen af potten, og hold plantens stængel, drej derefter potten på hovedet. Tryk på pot mod en hård overflade, og derefter langsomt trække gryden væk fra anlægget. Efter flere forsøg, hvis anlægget stadig ikke komme ud at bruge en kniv til at skære rundt i kanten af ​​jorden. Hvis det ikke virker, kan du bryde potten. Hvis du tilfældigvis til at bryde nogle af rødderne, så fortvivl ikke. Der er tidspunkter, hvor en plantens rødder beskæres for at holde en plante i en mindre størrelse, så brækker et par rødder i genplantning proces vil ikke skade noget. I virkeligheden, hvis planten er blevet rootbound (rødder stramt curling omkring siderne og bunden af ​​rodklumpen) er det vigtigt at snitte gennem siderne og bunden af ​​rodklumpen at tilskynde rødderne til at forgrene sig ud i den nye jord.
 3. 3
  Fjern omkring en tredjedel af jorden.
 4. 4
  Put et par inches af pottemuld i bunden af den nye større potte (ikke mere end omkring 1 tomme større i omkreds end den gamle pot), sætte anlægget i potten, og sørg for at jorden er højt nok til, at jord linje på anlægget stængel er ikke over toppen af potten. Jordbunden linje skal være omkring 1 "under toppen af ​​potten. Hvis det er for lavt, tilføje mere jord under rodklumpen.
 5. 5
  Udfyld omkring rodklumpen med jord, stampning jorden hårdt ned omkring kanterne af potten med spidserne af dine fingre eller dine tommelfingre. Dette fjerner luftlommer, som kan udtørre rødderne mellem vandingerne.
 6. 6
  Thalassa Cruso, en plante forfatter og guru skrev, at det er en god ide at hamre den potteplante hårdt ned mod et fast underlag bare at bilægge jorden og tilskynde rødderne til at få optaget og vokse.
 7. 7
  Soak planten indtil vandet løber ud i bunden og lad det løbe helt.

Tips

 • Den nye potte bør være næste størrelse større (ikke mere end 1 cm større i omkreds), med plads til nye jorden omkring rodklumpen.
 • Brug altid en gryde med god dræning. Hullerne i bunden skulle være stor, hvis det ikke har nogen huller bore nogle i eller tilføje store sten på bunden, før du tilføjer jorden.

Advarsler

 • Der må ikke skæres væk sunde rødder, medmindre du er beskæring dem, så anlægget vil forblive den samme størrelse eller blive miniaturiseres (som for Bonsai).