Wkidk

Sådan potte træne din hvalp ved hjælp af en klokke

Undervisning din hvalp til at bruge en klokke til at fortælle dig, når han har brug for at eliminere sparer masser af tid, energi og stress i forhold til andre former for indbrud. Det giver også erfaring træne din hund i de tidlige stadier af udvikling.

Steps

Sådan potte træne din hvalp ved hjælp af en klokke. Hæng en klokke på døren, der fører til ydersiden af dit hus.
Sådan potte træne din hvalp ved hjælp af en klokke. Hæng en klokke på døren, der fører til ydersiden af dit hus.
 1. 1
  Hæng en klokke på døren, der fører til ydersiden af dit hus. Ved hjælp af en krog eller tack, hænge det på døren marmelade nærmest åbningen side og lav nok for din hvalp at nå med sin pote og næse. Bells kan også hænges fra dørhåndtag med en snørebånd eller snor.
  • Vis din hvalp de klokker, så snart du lægger dem. Bekendt ham med klokkerne ved at holde nogle godbidder ud for klokker og ringetoner dem på samme tid.
 2. 2
  Hver gang du tager din hvalp ud, opmuntre ham til at ringe med klokkerne. Vis ham klokkerne hver gang han går ud af døren. Brug en kommando som "Bells!" eller "Ring!" at hjælpe ham associere klokker med at være i stand til at gå udenfor og potte. Forsigtigt tage hans pote og røre det til klokken. Ryst sin pote at gøre støj og sige din sætning eller ord. Umiddelbart åbne døren, når ringetoner bell.
  • Sørg for, at klokkerne ringet, selvom du laver den ringende.
 3. 3
  Vær konsekvent. Inden for et par dage, bør du høre din hvalp ringetoner bell og finde ham sidde tålmodigt ved døren.
 4. 4
  Hvis din hvalp ikke finde ud af dette, så prøv denne alternative metode:
  • Smøre lidt ost (eller anden behandler) på klokken. Hvis din hvalp rører klokke, selvom det ikke ringer først, straks give hvalpen en velsmagende godbid.
  • Gentag så hvalpen ved, at en godbid følger klokken rørende, så klokke ringer.
  • Endelig åbner døren med hvalpen kiggeri, og slip lækre godbidder på gulvet på den anden side af døren, så din hvalp kender godbidder er der.
  • Luk døren. Opfordre hvalpen til at ringe med klokken, og derefter straks belønne hvalpen ved at lade hvalpen til at gå gennem døren til at spise godbidder på den anden side. Nu er din hvalp ved, hvordan du får dig til at åbne døren og tage ham udenfor.
 5. 5
  Øvelse gør mester. Hold rutine konsekvent. Og sørg for at bruge den samme konsekvente sætning for cue til at gå potte (såsom "Go potte!") Ved at lægge mærke til hvalpens tegn på at skulle gå når han er udenfor. Når han er færdig, prise ham med fine ord og en godbid.

Tips

 • For ekstra effektivitet, give din hvalp en lille godbid, så snart han gør sin virksomhed. Dette tilskynder ham til at gå hurtigt, snarere end at snuse hvert græsstrå for det perfekte sted. Dette hjælper også i dårligt vejr, når hunden ikke behøver at være ud for en lang tid.
 • Glem ikke at sørge for klokkerne ringer, og du siger klokker, hver gang du tager hvalpen forbi dem. En foreslået sætning kunne være "Wanna gå ud? Ring på klokken!"
 • Du kan tage klokker med, hvis du og din hund rejse og bo på en anden placering. Send klokkerne med hunden, hvis han forbliver på et andet hjem, mens du er væk. Og endelig, hvis du skal finde et nyt hjem til din hund, forklarer, at din hund er klokke uddannet vil gøre din hund mere adoptable. Send klokkerne med din hund til sit nye hjem.
 • Du kan ændre døre når hvalpen forstår formålet med klokke. Men til at begynde med, konsekvens betyder mest, så placer klokke på den samme dør, indtil hvalpen er klar over dens formål.
 • Når hunden har klokke trick ned, lægge et tæppe ned for hvalpen at tørre hans fødder. Vis ham, hvordan, så giv ham en godbid. Han vil ikke spore i snavs.
 • Sommetider hvalpe ringer klokkerne for sjov. Det er vigtigt, at du tager din hvalp ud, hver gang han ringer klokkerne, selvom han ikke har til at gå. Til sidst det sjove vil løbe ud, og han vil vide det trick.
 • Hvis yderdøren er nogle afstand fra levende områder i hjemmet, har to eller flere klokker. Først lære din hund at ringe på det ydre døren. Så hænge klokker i boligarealer, og opmuntre din hund til at ringe, at klokke til at bede om at gå ud. Den levende område klokker kan hænges på en stol eller et skab dørhåndtag. Dette giver din hund til at bede om at gå ud, hvor han er i hjemmet, og hvor du kan høre klokken. Sig sætning i en glad, ophidset stemme: "Wanna gå ud? Ring på klokken!"
 • Køb en juledekoration med en flad tunge plastik base og fem store klokker med en metal bøjle, der går over døren knop. Denne form for klokke er ikke kun sikrere end en hængende én, men det fungerer godt, selv hvis hvalpen ikke fange på ringetoner bell samme. Din hund kan starte ud med at plopping ned ved døren, og at der vil få klokkerne til at ringe.

Advarsler

 • Vær forsigtig, at strengen holder klokken ikke er lang nok til at nå rundt om din hunds hals (eller omkring halsen på nogen katte du har i huset), og at det er sikkert nok, at din hund ikke trække det ned og spise klokken.
 • Vær forsigtig med, hvordan du vedhæfter klokkerne til dørkarmen. Sørg uanset hvad du bruger ikke stikker for meget, eller er for skarp.

Ting du behøver

 • Bells
 • Noget at hænge klokker med (bånd, piberensere osv.)
 • En midlertidig krog til at hænge klokker fra
 • Behandler