Wkidk

Sådan planter en palme

Palm træer er populære landskabspleje planter i tropiske områder, især i kystområder. De er modstandsdygtige over for storm vinde, samtidig med at en tropisk stemning til landskabet, de er placeret i. Plantning man kan være en skræmmende opgave, så denne artikel kan hjælpe med at forstå, hvad det tager.

Steps

Sådan planter en palme. Vælg forskellige håndfladen, du ønsker at plante.
Sådan planter en palme. Vælg forskellige håndfladen, du ønsker at plante.
 1. 1
  Vælg forskellige håndfladen, du ønsker at plante. Dette kan kræve lidt forskning for at bestemme jord og pladskrav, klima tolerance og pris. Palms varierer i størrelse fra relativt små Vindmølle og Sago Palms, at giganter som Royal Palms og dronning Palms, at når der dyrkes kan rage halvtreds meter op i luften. Mængden af sollys palmer kræver varierer, afhængigt af arten, så giver det nogle overvejelser, også. Konsultere en liste over nogle almindelige palmer, der anvendes i landskabspleje og deres sollys krav og kolde tolerancer:
 2. Sago palmer: (cycad) koldt tolerant til 20 grader f, filtreret sollys til fuld sol.
Kål palmer: koldt tolerante til 12 grader F, fuld sol. cuban eller florida Royal Palm: koldt tolerant til 22 grader f, fuld sol til halvskygge. queen palm: koldt tolerant til 18 grader f, fuld sol. chinese vindmølle palme: koldt tolerant til 8 grader f, fuld sol. mexican viftepalme: koldt hårdfør til 15 grader Pindo palme, koldt hardy 10 grader kanariske daddelpalme 19 grader
2
 • Vælg placering træet vil gå. For meget store træer, kan du nødt til at overveje at være i stand til at udnytte tungt udstyr i løbet af processen, eller spreder en god bid af fysisk anstrengelse, så se efter et område, der er let tilgængelig.
3
Sørg for, at ingen underjordiske forsyningsselskaber eller farer eksisterer i den placering, du vælger. Du ønsker måske at ringe til din lokale forsyningsselskab lokalisere tjeneste at være sikker, hvis der er nogen tvivl, da ramme en underjordisk vand, kan naturgas, magt eller telefonlinje forårsage reelle problemer.
4
Manøvre træet tæt til den placering, du vil plante. Dette vil gøre at grave hullet den korrekte størrelse meget lettere, da du kan måle rodklumpen af dit træ, og sammenligne det med hullet, som du graver. Nogle palmer kan blive begravet over deres rodklumpen. For eksempel en mexicansk viftepalme (Washingtonia robusta) kan begravet 4 til 5 meter dybere end den oprindelige toppen af ​​rodklumpen. Dette kan være en fordel, når du forsøger at matche alle træer til en bestemt højde. Det ville også eliminere behovet for afstivning. Nogle palmer, kan dog ikke blive begravet, så skal du kontakte en certificeret træplejer før plantning.
5
Overexcavate hullet med omkring 30%, så rodklumpen vil være i løs jord, ikke komprimeret materiale, som vil hæmme rodvækst. Erstat (ændre) jordbunden du refill de over udgravede del af hullet med vaskede gips sand opfyldning. Spagnum eller kompost vil sandsynligvis beholde for meget vand som de fleste palmer som en jord, der dræner godt.
6
Løft træet, hvis det er muligt, eller på anden måde, skal du fjerne rodklumpen dæksel (normalt Jute eller plast) for at blotlægge rødderne. Undgå at ryste jorden fra rødderne nogen flere end nødvendigt, da dette vil gøre det muligt for dem at tørre og forårsage de fine hairlike feeder rødder til at dø.
7
Nem træet på plads, og sørg for toppen af rodklumpen er ikke under niveauet for den tilstødende jord. Typisk bør toppen af ​​træets rodklump forbliver 2 eller 3 inches over jorden, når hullet er tilbage fyldt.
8
Ret træet. Palm træer har ofte buede kufferter, så planten ikke kan være i lod (lodret), når du er færdig med projektet, men prøv at sørg for at det står i en god position.
9
Efterfylde hullet. Fyld hullet med en vasket gips sand opfyldning vanding som du gør det til at vaske materiale omkring de udsatte rødderne, undgå at efterlade luftlommer eller hulrum, der vil give rødderne til at tørre ud. Sandet opfyldning vil sikre god dræning plus give stivhed, så du ikke kan have til at afstive træet.
10
Indsats træet for at holde det stående. Palm træer ikke har store pælerødder, der understøtter det, så det må være midlertidigt afstivet for at holde det stående, indtil dens rødder etableret sig, medmindre du bruger det vaskede gips sand opfyldning. Dette normalt giver nok stivhed at undgå at bruge seler.
 • Wrap stammen mindst 1/4 op i træet højde med en 16 tommer bred stykke Jute at holde forfriskende bord klamper fra chaffing barken når træet forsøger at svaje i kraftig vind.
 • Drive indsatser på tre sider, lige langt fra hinanden omkring træets omkreds, og sy Lændestøtte seler (2X4 behandlet træ vil arbejde) til blokke af træ fastgjort til stammen med slips wire, placeret over Jute.
11
Vand træet grundigt. Du ønsker måske at skabe en lille jordovn dæmningen omkring rodklumpen for at holde vandet fra at kaste væk fra træets rødder, mens du vand,. Især hvis træet er på en bjergskråning eller i jord, der ikke absorberer vand let Bioklip bunden af ​​træet vil også bidrage til at holde jorden fugtig. Bruger omkring 3 inches af ikke-komprimeringen barkflis anbefales.
12
Hold træet vandes efter behov, indtil det er etableret. Etableringen periode vil afhænge af den type træ, dens størrelse, og om det var en beholder plante eller en indpakket rodklumpen prøve. Generelt bør rødderne vandes grundigt, men ikke oversvømmet. Vanding dagligt i de første par uger, ugentlige for de følgende par måneder, så nedtrapning off vanding er en normalt foreslået tidsplan.

Tips

  • Power udstyr kan være en enorm hjælp med store træer, som kan veje over 1000 pounds.
 • Brug en bred nylon eller polyester rem til at løfte træet, hvis du bruger en maskine til dette formål, for at undgå at beskadige barken af ​​træet.
 • Nogle mennesker indsætte korte længder af 2 tommer eller større PVC rør ned i jorden omkring rodklumpen, med den ene ende stikker op, for at lette vanding i rodzonen.
 • Mange boligejere ikke ved, at de kan vokse palmer i deres område.Hvis du er i en zone 6a eller varmere (se kort Green Section). Du kan dyrke en palme ubeskyttet. Med enkle beskyttelse du kan dyrke alle kolde hårdføre palme.

Advarsler

 • Brug stor omhu for ikke at beskadige barken af ​​træet, da eventuelle skader vil tilbyde insekter en mulighed for at angribe det.
 • Brug stor omhu når grave, især hvis du bruger el-udstyr, da ukendte underjordiske forsyningsselskaber kan opstå.
 • Brug stor omhu løft, hvis det gøres manuelt, da palmer har et højt tyngdepunkt med deres relativt små rod bolde.
 • Palm træer kan være meget temperamentsfuld. Må ikke blive afskrækket, hvis dit første forsøg mislykkes.
 • Før du plante din palme, så sørg for, at du lægger det præcis hvor du ønsker det, eller endog, være sikker på at du vil have en palme på alle. Når de er etableret, palmer er næsten umuligt at slippe af med, da selv et fragment af træets rødder vil spire op i et nyt træ, selv når hoveddelen af ​​træet er fjernet.

Ting du behøver

 • Materiale til afstivning træet
 • Grave udstyr (enten skovle osv., eller el-udstyr)
 • Jord ændring materialer såsom vermiculite, muld blandinger, organisk kompost og