Wkidk

Sådan oliemaling

Har du nogensinde ønsket at male smukke, udtryksfulde malerier med olier? Her er nogle af de grundlæggende til at guide dig ind i den vidunderlige verden af ​​oliefarver. Når du har fået de grundlæggende teknikker ned, verden er dit lærred!

Steps

Sådan oliemaling. Vælg et sted at arbejde med god ventilation.
Sådan oliemaling. Vælg et sted at arbejde med god ventilation.
 1. 1
  Vælg et sted at arbejde med god ventilation. Et vindue eller en dør kan åbnes, eller god ventilation kan tændes, og / eller du har en nogenlunde åbent rum, hvor luften kan cirkulere og flytte rundt. Hvis du maler udenfor, så husk, at du bliver nødt til at oprette sikkert, så vinden ikke vil blæse tingene igennem. Bemærk, at insekter, især bier, Citrus tyndere.
 2. 2
  Juster staffeliet, så du nemt kan røre maleriet overfladen uden at bøje ned eller stående på tip-tæer, mens du holder børsten. Hold din pensel på eller bag bule bag dens rørring (sølv del). Du vil stå i timevis, så sørg for at du ikke belaster ryggen. Stående er bedre end at sidde, men hvis du skal sidde, male på armslængde fra staffeliet.
 3. 3
  Satte en dråbe klud plastpose eller tarp. Fastgør kanterne med malertape at holde det fra bunching op eller blæser væk. Dit arbejdsområde kommer til at stå helt på drop klud, så sørg for at have dækket nok område til at have masser af albuerum. Hvis du har planer om at arbejde ved et bord med en tabel staffeli, dække gulvet under dig, og bordpladen.
 4. 4
  Sæt på dit maleri tøj.
 5. 5
  Opsæt din maling. Har plads nok til din palet, pensler og palet kniv, opløsningsmidler og solvens / beholdere til olie, klude og maling rør skal komfortabelt vises, let tilgængelige for dig at bruge.
  • Du skal have en beholder med blot opløsningsmiddel, og den anden med mediet. En standard maleri medium er 1 del olie til 2 dele opløsningsmiddel. Den mest almindelige olie hørfrø og sorter (raffineret, koldpresset, eller stå olier) men nogle malere bruger saflor, valnød eller valmuefrø olier. Alkydharpiks og Japan tørrere kan tilsættes til maleriet medium for at fremskynde tørretid. Overveje at sætte mediet i en sprayflaske. Du kan sprøjte indholdet over på paletten til at arbejde i din maling. Sæt opløsningsmiddel (mineralsk terpentin, eller børste rengøring væske) i en lukket beholder.
  • Hvis du vælger at købe en bred vifte af maling farver, så prøv ikke at blive begejstret presse hver enkelt farve på din palet, før du begynder at male, da dette vil spilde en masse maling. Giv dig selv 2 eller tre farver til at starte med, og gå derfra. Se nedenstående tips. (Selvom nogle gange er det godt at have hele spektret foran dig, være bevidst om farver endnu ikke er på din palet).
 6. 6
  Male. Denne del er virkelig afhænger af, hvad du ønsker at producere. Men der er visse ting at huske på, uanset hvad du maler.
  • For eksempel har oliefarver kort blending liv på lærredet. Det er ikke svært at vende et område i en kedelig brun mudder stedet, hvis der er en masse af gentagne lag fremstillet og ændringer. Hvis du forsøger at ændre noget, og det virker ikke umiddelbart, grab en klud og tørre det. Alle malingen fra dette område vil komme ud.
  • Olier tage et stykke tid at tørre, så du har tid til at fjerne maling til næsten 24 timer efter ansøgningen. Ligesom enhver anden maling, hvis du gør det første lag for tyk, vil det ikke tørre hele vejen.
 7. 7
  Rens dine pensler godt mellem farveskift. Når du er klar til at fjerne maling fra din pensel og bruge en anden farve, skal du tørre så meget maling af med en klud, som du kan, før at sætte penslen i den tyndere. Dette vil gøre dine tyndere holder længere og vil fjerne mere maling fra penslen. Swish din pensel i tyndere containeren, så tør det af med en klud.
 8. 8
  Giv dit kunstværk sin plads. Når det første lag er færdig, vil det være omkring 48 timer, før det vil være tør nok til at gøre den anden ansøgning uden udtværing din første dags arbejde. Lad ikke dit arbejde i et område, der er specielt varmt eller fugtigt, og holde det i et område, hvor det ikke bliver tværet ud, skrabet, rørt, børstet op imod, udtværet, og prøv ikke at forlade det, hvor insekter flyve om, fordi de skaber en forfærdelig skamplet, hvis de sidder fast i malingen selv.
 9. 9
  Hvis der er en god mængde af maling tilbage på din palet, der kan bruges næste gang, skal du bruge din palet kniv til at skrabe den "gode" maling sammen, så Fugt en ren klud med fortynder bare lidt og tør resten af din palet rengøre. Brug et stykke saran wrap at dække malingrester, indpakning det temmelig lun.
 10. 10
  Tør snavsede børster ud så meget som muligt med rene klude og derefter swish i tyndere, indtil der ikke synes at være maling kommer fra af børsten. Gør dette til alle dine brugte pensler. Under lunkent rindende vand, en bar af mild håndsæbe holde i den ene hånd, så kør børsten langs sæbe, som hvis du var at male på sæbe. Gå med retningen af ​​børstehårene indtil ingen maling løber af børsten. Hold børster mellem din pegefinger og tommelfinger under rindende vand, og sørg for ingen af ​​børster er bøjet eller flosset ud. Tryk fast med din miniature fra bunden af ​​børsterne til spidsen med din pegefinger fast over ryggen, overfor tommelfingeren, indtil der ikke malingen kommer ud af børsten. Skyl sæbe grundigt, og pak en ren klud eller papirhåndklæder omkring børster af de rene, skyllede pensler, trykke på for at absorbere overskydende vand. Gør dette efter maleri snarere end at vente indtil næste gang, du ønsker at male giver børster tid til at tørre helt, fordi du ikke kan male med dem, hvis de er våde.
 11. 11
  Læg låg på den tyndere beholder og lad det indtil næste gang, uanset hvor uklar den er. Når tyndere afregner, pigment i malingen går til bunden, og rene fortynder afregner på toppen. Næste gang du ønsker at male, kan du hælde det rene tyndere i en ren beholder, tørre pigment fra bunden, så hæld den tyndere tilbage i din tyndere container, klar til at gå. (Denne proces sparer en masse penge!)

Tips

 • Ved maling udenfor, være sikker på din lærred og din palet er ikke i direkte sollys. Skygge dit lærred og palet, fordi hvis du maler med lærredet i direkte sollys, vil det medføre, at du blande dine farver forkert. Når du kommer hjem og se på dit maleri, vil det være mørkt og mudret.
 • Hvis du har svært ved at få malingen ud af dine hænder, baby olie eller olivenolie fungerer rigtig godt.
 • En stor øvelse at begynde med er at bruge primære farver for at skabe forskellige nuancer af grå fra hvid til sort, og maling i sort og hvid. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at forstå værdien og kontrast.
 • I processen med at skabe et oliemaleri, er det vigtigt at huske på, hvad "scenen" maleriet er i, før oprettelsen at arbejde på det. En god regel er at arbejde med, hvad der er kendt som en "tynd til fedt" eller "fedt over lean" tilgang. Det betyder, at din første påføring af maling på lærredet skal være tyndere og mindre "fedtet". Derfor er den tyndere olie blanding består af 1 del olie til 2 dele tyndere. Som du fremskridt gennem de faser af maleriet, vil hver ansøgning have lidt mere olie og lidt mindre tyndere.
 • Hvis du beslutter dig for at kun købe de primære farver, klemme en plet på størrelse med en skilling af cadmium gul, kadmium rød og Ultramarin blå på din palet, afstand dem så langt fra hinanden som du kan, som hvis du var øremærkninger punkter i et trekant. Nu sættes en del af Titanium White om størrelsen af ​​en nikkel i centrum. Brug din palet kniv til.
 • En anbefalet 10-tube palet er Cadmium Rød, Alizarin Crimson, Cadmium Orange, Cadmium Gul, Viridian, Ultramarin blå, phthaloblå, dioxazin Purple, lille Mars Sort, og store Titanium Hvid.
 • Ved anvendelse farver overkompensere dine farveværdier. På den måde vil det være sværere for dine malerier til at have en kedelig, træt udseende.
 • Den tyndere / olie mix synes at vare længere end blot den tyndere mellem rengøring, men når det bliver rigtig overskyet, det gør ikke adskilt. Korrekt bortskaffelse af det gamle mix, og ikke bland igen indtil den er klar til brug.
 • Prøv at tegne dit motiv i på lærredet først med en masse tyndere og lidt Raw Sienna. Det vil hjælpe dig med at holde fokus, når maleri udenfor.
 • En begrænset palet anbefales, når maleri uden for samt. Du kan blande de farver, du har brug for og vil ikke have at trække alle dine maling ud i marken.

Advarsler

 • De materialer, der anvendes, når oliemaleri er alvorlige, farlige materialer. Altid vide præcis, hvad du arbejder med, og læse etiketterne først, før tænker på at bruge det. Kender den rigtige måde at bortskaffe disse farlige materialer efter hvor du bor, og deres krav. Arbejde med alvorlige pleje på alle tidspunkter, mens du bruger og håndtering oliemaling.
 • Hvis tyndere kommer på din hud, kan det forårsage irritation. Vær meget opmærksom, så du ved, hvis yderligere foranstaltninger der skal træffes.
 • Opbevar ikke brændbare materialer i lukkede områder, hvis de har været anvendt med fortynder eller valnød eller linolie. Tyndere og olie medier er brændbart.
 • Altid holde dine øjne på maleriet.

Ting du behøver

 • Olie maling (hvis på et budget, er de eneste farver, du har brug for Cadmium Rød, Cadmium Gul, Ultramarin blå, Titanium White)
 • Farvehjul (til at bistå med de korrekte kombinationer til bestemte farver, og for at hjælpe dig med at forstå, hvordan komplementære farver kan bruges)
 • Valnød eller Linolie (at kombinere med pigmenter til at skabe din egen maling, hvis det ønskes)
 • Børster (Connoisseur s Hog Bristle eller nogen stritter i størrelser 10 & 4, 2, 4, og 8 runde, 6 & 8 Flat, og en 1 Filbert. Du vil finde ud af hvilke børster passer dig mest selv.)
 • Fortynder eller Terpentin eller Turpenoid (at skylle pensler, mens maleri og skabe tyndere vask teknikker). Dette er alvorligt brandfarligt, så vær forsigtig.
 • Palette knife (mindre knive gør mindre af en rod, og du vil bruge mindre maling)
 • To beholdere med låg, der holder dine tyndere og valnød eller linolie, mens maleri
 • 10 "x13" paint palette
 • Opbevaringsboks ligesom en talje eller værktøjskasse
 • Lærred til at male på (strække det selv eller købe pre-strakt og primet)
 • Staffeli (valgfri)
 • Drop klud, maleri tøj og handsker
 • Rags