Wkidk

Sådan laver du en kat seng fra en gammel sweater

På mindre end 30 minutter, og for mindre end 5€ en gammel uldtrøje fra genbrugsforretning eller bagsiden af ​​dit skab kan blive en hyggelig kat seng (eller hund seng, hvis hunden er lille nok, eller sweater er især store). Her er hvordan.

Steps

Sådan laver du en kat seng fra en gammel sweater. Læg sweateren fladt ud.
Sådan laver du en kat seng fra en gammel sweater. Læg sweateren fladt ud.
 1. 1
  Læg sweateren fladt ud. Hvis det er en ulden sweater, bør det filtet først (se tips nedenfor). Med garn og en gobelin nål, sy den sømmede kant af muffen til den side af trøje, omkring halvvejs ned muffen hvorfra armhulen møder sidesømmen (vist i kontrasterende garn for at gøre stingene mere synlig).
 2. 2
  Fold den nederste kant af sweater op og placere ærmet foran det. Rulle (eller fold) bunden op langt nok, at begge ærmer manchet kanter vil være i stand til at overlappe en smule, når de anbringes foran det.
 3. 3
  Fastgør manchetten til toppen af rullet op sweater kant med en pisk søm eller et tæppe søm. Husk, at du kommer til at proppe ærmerne, så sørg for at sy kun gennem det øverste lag af ærmet.
 4. 4
  Gentag med det andet ærme. Da manchetter overlapper lidt foran, sætte en manchet lige inde i den anden, og sy ned udenfor manchet kant langs det øverste lag, bare nok, at du vil være i stand til at holde fyldet inde i røret, du lige har oprettet med ærmer.
 5. 5
  Foretag en fra en "armhulen" til den anden. Opret en buet form til at lave en rundere seng. Vær sikker på at gå gennem begge lag sweater stof. Du skulle nu have en "kanal", som kan være fyldt med pladevat eller gamle klude (eller strimler af gamle trøjer). Stuff, indtil du får en pølse-lignende ring. Hvis du ønsker at pad bunden, nu er det tid til at gøre det så godt.
 6. 6
  Stitch halsåbningen lukket. Giv det til din foretrukne kitty (eller hvalp), og overveje at gøre en anden seng til at donere til din lokale kæledyr husly. Det tog længere tid at skrive dette end at gøre sengen, hvis der fortæller dig, hvor hurtigt og nemt dette projekt er!

Tips

 • At følte en uldtrøje, først sørge trøje er mindst 80 procent uld. Jo større den trøje, jo bedre, for det krymper. Vask i varmt vand (top loading maskiner alene - gå videre og smide nogle håndklæder eller jeans i med det for ekstra agitation) og lå fladt til tørre. Filtning er ikke absolut nødvendigt, men det gør stoffet stærkere og længerevarende. Hvis trøje er akryl, bare springe den filtning processen. Uld er meget varmere, men hvis det er en overvejelse.
 • Gør hvalp eller hund seng ud af ejerne tøj eller mødre fleece robe. Ejerne duft vigtigt for hvalp eller killing, at lugte din duft for sikkerhed, når du ikke er hjemme.
 • En lille kat-nip inde i sweater brystet før gør ærmerne. Kitty vil elske.

Advarsler

 • Medmindre du vil have en størrelse mindre par jeans, ikke smide dem ind med den trøje i filtning processen.

Ting du behøver

 • En stor gammel sweater, fortrinsvis 100% uld (findes billigt på sparsommelighed butikker)
 • Polyester eller bomuld pladevat eller gamle klude til udstopning
 • Garn
 • Tapestry nål
 • Saks