Wkidk

Sådan laver du en Faerie garden

De feer er der, men de vil ikke bo medmindre du gør det indbydende. Du kan lave deres ønsker come true og bruge kvalitet tid i dialog med dine børn (eller naboens eller samfunds) ved at bygge en fe haven sammen, fyldt med deres drømme. I den proces, lærer de om havearbejde og skønheden i naturen.

Steps

Sådan laver du en Faerie garden. Tegn en plan på papir med dit barns input.
Sådan laver du en Faerie garden. Tegn en plan på papir med dit barns input.
 1. 1
  Tegn en plan på papir med dit barns input. Spørg dit barn, hvad forme han eller hun gerne vil (eller blot fortælle dit barn form, hvis din have plads er begrænset). Ved hjælp af denne form, kortlægge den slags ting din Faerie haven vil indeholde. Se idéer under "Tips".
 2. 2
  Tag en tur i haven og plot ud af området, der vil gøre Faerie haven. Det bør være et sted børnevenlige og mindre tilgængelige for hunde, hvalpe og katte, der måske rod med det. Hegn det ud med lille have hegn om nødvendigt (små stumpe træ stakitter er søde).
 3. 3
  Grav over haven. Gør det sammen med dit barn, så jorden er klar til plantning og er let at placere Faerie brikker ind. Befrugte evt.
 4. 4
  Placer en kvadrat eller en cirkel brolægger, hvorpå det vigtigste træk stykke vil sidde. En terracotta farvet cement brolægger er ideel. Placer en statue på denne firkant eller en cirkel, såsom en svamp, faerie, dyr eller andre indslag, element, at barnet har valgt.
 5. 5
  Afmærke et større ydre Faerie cirkel, der omgiver denne funktion stykke. Plant en kreds af blomster valgt af barnet omkring den inderste cirkel. Edge denne ydre cirkel med opretstående grænserne blokke (de bølgede dem er den mest elegante).
 6. 6
  Gøre lidt faerie kredse siden af den store cirkel. Brug flod sten, småsten mv Place planter inden for disse kredse eller små nipsgenstande valgt af barnet. Du kan også foretage andre figurer med småsten, såsom kat ansigter, hunde, trekanter, diamanter osv. kun fantasien sætter grænsen.
 7. 7
  Tilføj ekstra faerie stykker. En faerie bord og stole kan være fremstillet af forskellige størrelser af fliser. Køb en lille barns te-sæt fra en dollar butik og sted på bordet for alferne at have te.
 8. 8
  Følg dit barns fantasi til at omfatte andre elementer i haven. Lyt til deres ideer og forsøge at tilpasse sig til dem med punkter på hånden.
 9. 9
  Mind dit barn til at holde blomsterne vandes regelmæssigt. Mens vanding, kan de kontrollere for feer. Tilskynde dem til at forlade små gaver til feer (små stykker af frugt, frø, uanset hvad de kan lide). Dette vil lette overgangen fra stædige manglende interesse i havearbejde til at nyde det!
 10. 10
  Har en særlig teselskab for at åbne Faerie haven. Inviter andre familiemedlemmer, venner og naboer over til undre sig over den lille have og give barnet med opmuntring til at tendens det.

Tips

 • For drenge, der tror, ​​feer ikke deres idé af sjov, skifte til alfer, nisser, nisser etc., eller forklare, at der er dreng feer også, og de bruges til at kigge efter dinosaurerne...
 • Hvis du er i stand til at strengen tingene op over haven, kan børnene lave kunstværker ved hjælp af folie, cd'er og andre skinnende objekter. Hvis der i nærheden af ​​en køkkenhave eller frugttræer, vil glinting objekter bidrage til at afskrække fugle fra landing at hærge af produkterne.
 • Glem ikke at pakke op Faerie haven, hvis du bor i en sne-udsatte del af verden. Ingen af ​​disse elementer vil vinteren godt og kan revne, rust etc.
 • Dollar butikker kan være en kilde til ekstra funktioner såsom: perler, folie, glitrende stykker, små dyre legetøj, små miniature faeries, træ stykker, små træstakit osv. Lad din fantasi løbe vild, alt måske passer en Faerie!
 • Brug Faerie bøger lånt fra biblioteket for at give dig mere inspiration - børn vil nyde at se på de forskellige ideer.
 • Senest nogle butikker har strømpe små statuer med indbygget soldrevne lamper. Disse er en fornøjelse at børn efter mørke, når de kan gå ud og se en lille glød, der tiltrækker møl - og feer!
 • Blomster skal være farverige og let at dyrke. Købe nogle som frø, og nogle som frøplanter, så børnene kan se frøene vokse, men kan også se rigtige blomster fra starten.
 • Sjove ting for en Faerie haven kan findes i haven butikker. Idéer omfatter: skinnende glas småsten, flod småsten, brolæggere, miniature statuer, sol lys, terrakotta orme, træ insekter, træ blomster, lysestager, faerie lys (med voksent opsyn only), og så videre.

Advarsler

 • Sørg elementer tilbage udenfor er vejrbestandige, alle brugte lys skal sikres udendørs sikker.
 • Vær forsigtig de anvendte elementer er alderssvarende passende - ingen små stykker, hvor børn under 3 eller hvalpe kan få adgang.
 • Vask altid hænderne grundigt efter havearbejde.
 • nogle fugle faktisk ligesom skinnende ting, så husk, at nogle gange for meget glitter ikke er vejen at gå.
 • Hvis du bruger pottemuld, holde børn væk fra posen for at undgå mulig vejrtrækning af Legionella bakterier, der findes i nogle pottemuld mix. Må ikke trække vejret over posen, handsker ved håndtering og kun bruge pottemuld udendørs i åbne rum.
 • Hvis du bruger en el, sørg for at det er udendørs brug kompatible, og at alle udsatte ledninger mv ikke kan nås eller trækkes af små børn og kæledyr.

Ting du behøver

 • Terracotta fliser
 • Terracotta grænser
 • Faerie stuff