Wkidk

Sådan landskabet en over jorden pool

Har du en over jorden pool? Er du interesseret i at gøre denne pulje blanding ind med din baghave snarere at holde ud som en øm tommelfinger? Nå, så tjek disse tips.

Steps

Sådan landskabet en over jorden pool. Brug "sukker sand", som ofte bruges i play bokse, for at skabe en lille "stranden" i nærheden af poolen.
Sådan landskabet en over jorden pool. Brug "sukker sand", som ofte bruges i play bokse, for at skabe en lille "stranden" i nærheden af poolen.
 1. 1
  Brug "sukker sand", som ofte bruges i play bokse, for at skabe en lille "stranden" i nærheden af poolen. Sand i denne lønklasse kan ofte købes gennem en lokal grusgrav eller cement virksomheden såvel som din lokale landskabspleje virksomhed. De fleste af disse virksomheder vil levere til et mindre gebyr. Du kan kun bruge omkring to kubikmeter sand og skabe en lille "strand", hvor du kan sætte stole sammen med et bord og grill. Vi afsluttede ensemble med parasoller og legetøj. Dette er en nem billig måde samt at holde din over jorden pool ren og fri for græs og anden skadelig snavs.
 2. 2
  Bruge granit. Dette kan også købes gennem en lokal granit sten eller landskabspleje selskab. Afhængig af størrelsen af ​​den pulje, du måske eller måske ikke brug for så meget granit. Vi har en 15 'rundt, over jorden pool, og bruges kun omkring fire kubikmeter 5/8 granit chips til omgiver poolen. Vi er helt omringet bunden af ​​over jorden pool med smukt farvede granit. Dette var nyttige i at binde i puljen til det omgivende landskab.
 3. 3
  Accent skønheden i dit over jorden pool og baggård med planter. Selvfølgelig, vil din klimaet også spille en stor faktor i de planter, du choose.Impatiens og engelsk Ivys er store potteplanter, som kan placeres omkring din pool, men kan bringes i løbet af vinteren, så du ikke behøver at genplante hvert år, især hvis du har placeret granit omkring din pool. Hvis du er på udkig efter en flerårig plante, der kan plantes og vil fortsætte med at blomstre år efter år, igen afhængigt af dit klima, er der flere, der vil passe regningen. Dwarf rosenbuske, små evergreens og begonier er hårdføre og smukke, og deres rodsystemer ophold relativt lille, så du kan plante dem ved siden af ​​din over jorden pool uden at bekymre dig, at rødderne vil ødelægge foring eller vægge af poolen. Selvfølgelig er det altid en god ide at tjekke med din lokale landscaper at få flere ideer til, hvad der fungerer bedst i dit område.

Tips

 • Landskabspleje en over jorden pool kan være sjovt og nemt! Uanset hvordan du gør det, uanset om du oprette en simpel landskabspleje tema eller gå med noget mere omfattende, kan du være sikker på, at det vil være en kredit til din baghave og permanent over jorden pool.

Advarsler

 • Vær sikker på, at over jorden pool er du haveanlæg omkring er permanent. Det er simpelthen spild af tid at landskabet omkring en oppustelig pulje, der skal tages ned og fjernes med årstiderne. Oppustelige puljer er også mere udsat for skader og har en meget kort levetid.