Wkidk

Sådan installeres udendørs elektriske ledninger

Metoder til at få strøm fra inde i dit hjem til et andet punkt uden for (dvs.: pole monteret lanterne) eller andet punkt, der kræver passerer gennem ydersiden (dvs.: til en stand alone garage).

Steps

Sådan installeres udendørs elektriske ledninger. Bestem, hvilken metode er den mest ønskelige.
Sådan installeres udendørs elektriske ledninger. Bestem, hvilken metode er den mest ønskelige.
 1. 1
  Bestem, hvilken metode er den mest ønskelige: direkte nedgravning af kablet under jord, PVC elektriske rør (PVC) begravet under jord med dirigenter installeret i røret, eller antenne metode.
 2. 2
  Direkte nedgravning af typen "uf"-kabel under jorden er nok den mest almindelige og billigste metode. Det giver for varmt (r), neutral og jord ledere alle inde i en holdbar, sollys og fugt resistent encasement. UF-kabel ligner meget "NM" (Romex)-kabel, men adskiller sig ved, at de enkelte ledere er "oversvømmet" med kappemateriale fundet på NM-kabel. Således er der ingen jakke at fjerne, men snarere lederne og deres isolering skal fjernes fra "jakken". At lære at gøre dette kan tage lidt tid - praksis med venstre over kablet, inden du forsøger på installerede kabel. Det vil kræve mindst en 18 tommer dyb grøft i jorden mellem oprindelse og opsigelse af den laterale løb. Spørg din inspektør i dit område for at bestemme det nødvendige minimum dybde.
 3. 3
  Efter at have sikret den mindste dybde langs hele længden, lå skrive "uf" kabel i renden. Placer glatte klipper på toppen af ​​kablet til at holde nogen høje spots ned.
 4. 4
  UF-kabel skal støttes hver 30-36 inches, ligesom NM kabel. Det behøver ikke at blive støttet i grøften. Dette kabel skal støttes, når kørt over beton. Dette kan opnås ved at sikre træ (trykimprægneret hvis de udsættes for udendørs) til beton og derefter fastgørelse af kablet til træet. Hvis kablet kan blive udsat for fysiske skader, skal det være "sleeved" i "Schedule 80" PVC-rør og afsluttes med en ordentlig rørfittings (koblinger, "LB" beslag, clips, ekspansionsmuffer, osv.).
 5. 5
  IKKE efterfylde renden, når inspektøren har kontrolleret arbejdet.
 6. 6
  PVC-rør metoden giver mulighed for at tilføje kredsløb på vilje uden arbejdsmarkedet for udgravning igen. Ved at installere rør en størrelse eller to større end nødvendigt for det aktuelle projekt, vil der være plads nok til at trække i yderligere ledere senere. Speed ​​fremtidige installationer ved altid at lade et ekstra kabel til brug som en "pull" for at forbinde til, når den tid kommer til at udvide antallet af kredsløb. Installér flere rør kan levere yderligere tjenester. Lavspændings-tjenester og kommunikation (telefon eller netværk) eller kabel / satellit-tv, samtaleanlæg, er etc ydelser ikke tilladt i rør, der indeholder magt. Det burde være indlysende, at der er en stor fleksibilitet, som røret metoden.
 7. 7
  En grøft 18 inches dyb minimum vil være behov for røret. Brug "Schedule 40" for den del under jorden, og "Schedule 80" for de dele over jorden. Layout røret køres ved siden af ​​renden. Sørg for at du har en "slange" eller fisk tape længe nok til at gå fra ende til ende. Lim røret sammen med godkendte beslag og lim. Placer røret ind i renden.
 8. 8
  Fastgør røret, hvor det hæver sig over jorden på 30-36 inches intervaller med godkendte støtter for røret.
 9. 9
  IKKE efterfylde renden indtil ledninger inspektøren har kontrolleret dit arbejde.
 10. 10
  En PVC "dilatationsfuge" kan være påkrævet mellem punktet røret kommer ud af jorden og penetrerer en væg eller kommer ind i et indelukke monteret på væggen. Dilatationsfuger tillader ændringer i lønklasse, der normalt skyldes frosthævninger og skal være ansat, hvis det kræves. Tjek din lokale kode til dette krav. Dilatationsfuger er tilgængelige på de fleste hjem centre, der sælger PVC elektriske rør.
 11. 11
  Skub slangen i den ene ende af røret, indtil det kommer ud den modsatte ende. Beskyt eventuelle eksisterende ledninger fra skader fra slangen ved at placere pap eller andet isolator mellem slangen og ledninger. Stål slanger vil lede elektricitet hvis de får lov til at gnide gennem isolering af en varm wire.
 12. 12
  Hæng lederne til slangen og tape sammen. Har en hjælper "feed" og vejlede ledningerne som du trækker slangen fra røret. Træk ikke hurtigt eller hårdt, langsom og stabil spænding er nøglen. Lad ikke de nye ledninger til at gnide eksisterende ledninger, som de er trukket ind i røret, da de kan slides væk isolering og eksponere skadelige spændinger til stede på leder (e).
 13. 13
  Aerial installationer bør kun ske til korte laterale kørsler, og hvor de kan installeres således at trafikken (køretøj eller fodgænger) nedenfor vil ikke skabe en fare ved kontakt.
 14. 14
  Type UF kabel er egnet til en antenne løb, når det bruges med godkendte trækaflastning fittings. Disse fittings bør fastgøres til indramning medlemmer, ikke bare for beklædning af strukturerne. Disse fittings er sjældent findes i hjem centre, men er tilgængelige på de fleste fuld line elektriske distributører. Denne ledningsføring metode bør kun anvendes, hvis de to andre ikke er egnede. Husk, at disse kabler vil strække lidt når under belastning eller i direkte sollys. De vil også blive belastet under vægten af ​​sne og is opbygge, og kunne bryde midterspændende eller rip fra understøtninger. Der er også begrænsninger, der skal overvejes ved fastgørelsespunktet - relativt til tilgængelighed fra vinduer og tag.

Tips

 • Kredsløb til brug i garager og udendørs, vil sandsynligvis kræve Jordfejlsbeskyttelsen.
 • Schedule 40 og Schedule 80 PVC har samme ydre diameter, og bruge de samme fittings. Forskellen mellem de to typer (der er yderligere skemaer, også), er deres densitet. Skema 40 PVC har meget mindre modstand over for brud mod stød osv. end Schedule 80.
 • UF kabel generelt er vurderet som sin NM modstykke. 12-2 er en hvid og sort isolerede # 12 ledninger og et uisoleret nøgne wire. 12-2 UF er egnet til tilslutning til en 20 amp kredsløb.
 • UF-kabel er oftest IKKE tilladt at tjene en pool pumpe og filter forsamling. Spørg din inspektør. PVC rør Metoden er imidlertid egnet til pool pumper.
 • Brug el-rør og fittings alene. VVS rør og fittings af enhver art (herunder sort jern, kobber, ABS og PVC) er ikke tilladt elektriske installationer.
 • PVC-rør er IKKE en dirigent. Husk at trække en isoleret jordledning med hver kreds. De fleste typiske boligområder tjenester er 240 volt, er en grund kræves for en enkelt 120 volt kredsløb, og hver 240 volt kreds. Jordledning skal være grøn (eller tapes / malet grøn på ethvert sted, det er tilgængeligt), og være af samme størrelse og dirigent materiale som hot wire (men behøver ikke at overstige # 6 for kobber).

Advarsler

 • Ansøg om tilladelse!
 • Spørg din inspektør hvilke dybder der er nødvendige for grøfter i dit område.
 • Vis din inspektør planer for aerial spænder. Inklusive tegninger, der viser placeringen af ​​vinduer, tage og højder over lønklasse.
 • Svømmebassiner (og lignende) har særlige overvejelser, og som et resultat ikke er dækket i denne wiki.