Wkidk

Sådan installeres en grab bar

Grab barer er specielt fremstillet til at holde mindst 250 lbs. ved korrekt fastspændt. barer og andre lette stænger er ikke stærke nok. Grab barer giver ekstra sikkerhed i badekarret for det første glat skridt. I denne artikel vil du lære, hvor at placere grab barer, og hvordan at forankre dem, så de er bundsolid.

Steps

Sådan installeres en grab bar. Find to nitter på væggen for at skrue grab bar for at.
Sådan installeres en grab bar. Find to nitter på væggen for at skrue grab bar for at.
 1. 1
  Find to nitter på væggen for at skrue grab bar for at. er fordelt 16 tommer fra hinanden, målt fra center til center. Find dem ved at banke på væggen over, kontrol i rummet på den anden side af badet væg eller ved hjælp af en stud sensor. Derefter finde den nøjagtige omrids af tappen ved at hamre en finish søm i drywall eller gips i et ikke synligt sted, der let kan lappet senere.
 2. 2
  Forlæng stud markerer ned til grab bar placering med et niveau. Placer en strimmel 1-1/2 i. malertape på flisen for at angive stutterier. En god placering for en bar er i en vinkel mellem to væg pigge på den lange bagvæg af karret. Bunden af ​​stangen bør være ca 6 til 10 cm over toppen af ​​karret. For bolte 16 tommer fra hinanden. En 24-i lang bar giver en dejlig vinkel.
 3. 3
  Bor et 1/8-in. hul med en glas-og-fliser bit ved mærket er tættest på midten af ​​hver stud at bekræfte stud placering. Hvis du rammer massivt træ, boring af de resterende huller. Hvis ikke, stikke et stykke bøjet ledning gennem hullet og sonde indtil du føler stutteriet. Flyt grab bar og huller i den nye stud position. I de fleste tilfælde vil den ubrugte hul dækkes af monteringspladen på grab bar.
 4. 4
  Brug en 1/4-in. glas og fliser eller murværk bit for at forstørre huller gennem fliser, men bruger en 5/32 tommer bit til at bore ind i træet.
 5. 5
  Caulk bagsiden af flangen, skru derefter baren på væggen med no. 10 eller 12 i rustfrit stål pan skruer. Sørg skruerne trænge knopperne mindst 1 i. I de fleste tilfælde, 2-i. skruer er lange nok.
 6. 6
  Giv søjlerne en god solid ryk for at teste deres bedrift magt.

Tips

 • De fleste grab barer har tre skruehuller i hver monteringsflange, men du vil kun være i stand til at forankre to af de tre skruer i en typisk 1-1/2 i. bred stud. Brug en plastik anker for tredje skrue. Så længe disse skruer trænge mindst en tomme i lyd træ, vil grab bar svarende til eller bedre 250-lb. belastning kræves af regeringen til offentlige bygninger.
 • Særlige udfyldende afstandsstykker er tilgængelige for montering grab barer på glasfiber badekar. Spørg producenten eller en VVS leverandør.
 • Der er gode grab barer og bedre! Kig efter grab barer, der har en skridsikker overflade. Dem vi havde installeret var grå, kraftig plast, og har et fint riflet overflade. Så vidt jeg husker, var producent beliggende i Florida.
 • Hvis grab bar ikke har en pakning, sætte en lille smule af silikone caulk bag og / eller omkring flangerne. Du ønsker ikke noget vand at komme bag murene!
 • Hvis du er sikker på at du går ind i metal studs, kan skifte bolte være OK at bruge. Ellers undgå dem.

Advarsler

 • Brug de skruer, der fulgte med grab bar, eller nogle, der er lige så tyk og er lavet af rustfrit stål for at forhindre rust. Brug ikke mindre skruer, da disse ikke vil "bide" piggene korrekt, eller skruehovederne måske ikke være stor nok til at holde linjen ordentligt. Nej, brug ikke drywall skruer!
 • Hvis du ikke tror, ​​du kan installere i baren ordentligt, gør det ikke. Hvis stangen fejler, kunne nogen blive alvorligt kvæstet.
 • Brug ikke toggle bolte eller enhver anden form for anker for mindst to af de skruer i hver ende. Du skal ramme en stud på begge ender af grabben, for linjen til at bære vægten af ​​en person. Toggle bolte stole på væggens styrke opbakning, sædvanligvis gips eller beton brædder. Distribution 200 + lbs. over en kvadrattomme eller to af denne type materiale, vil ikke gøre for en tilstrækkelig robust installation. Som nævnt ovenfor, ville den ene undtagelse, være, hvis du går ind metal studs.

Ting du behøver

 • Du skal bruge en boremaskine, en 4 ft niveau en 1/8 tommer og en 1/4 i. murværk eller glas og fliser bit, en 5/32 wood bit, en hammer og en skruetrækker. Du kan også bruge en stud sensor, hvis du har problemer med at finde træ studs.