Wkidk

Sådan installeres baseboard opvarmning (elektrisk)

Hurtigere og billigere at installere end næsten enhver anden form for opvarmning, kan elektriske baseboard varme være det rigtige valg for en bred vifte af varme behov. Elvarme, i modsætning til andre varmekilder, er 100% effektiv. Afhængig omkostninger for KW / h af elektricitet i dit område, kan elektriske varmeapparater stadig være en af ​​de dyreste måder at opvarme et rum trods den ekstra effektivitet.

Steps

Sådan installeres baseboard opvarmning (elektrisk). Bestem rummets størrelse i kvadratmeter ved at gange længde med bredde i fod.
Sådan installeres baseboard opvarmning (elektrisk). Bestem rummets størrelse i kvadratmeter ved at gange længde med bredde i fod.
 1. 1
  Bestem rummets størrelse i kvadratmeter ved at gange længde med bredde i fod.
 2. 2
  Bestem vinduestype og antal. Ældre enkelt rude vinduer transmittere (taber) varme hurtigere end nyere dobbelt eller tredobbelt vinduer, som er langt bedre til at isolere forskellige lufttemperaturer på begge sider.
 3. 3
  Bestem antallet af rummets vægge, der er udvendige vægge.
 4. 4
  Undersøg, om de udvendige vægge og plads direkte over og under det rum er isolerede. Et rum under en kvist med isolerede gulve eller placeret over en kælder betragtes isoleret.
 5. 5
  Bestem om nogen døre åbner til udendørs fra dette rum.
 6. 6
  Beregn en base linje for den samlede watt elvarme kræves for at opvarme rummet. De fleste rum kræver 10 watt per kvadratfod af plads til boliger bygget siden 1970'erne. En 12 fods med 12 fods værelse har 144 m² / ft. Antages en loftshøjde mindre end 8 meter, skal dette rum være opvarmet komfortabelt med 1500 watt af varme. 1500 watt af varme er i alt 6 meter af varme, under forudsætning af "standard tæthed" baseboard varmeapparater er udvalgt til installation. Standard density varmen er normeret til 250 watt per fod. Der er en anden form for varme kaldet "high density" (HD). HD varmen har mere end de 250 watt pr foden at standarden tæthed varmen har, men ikke varme hurtigere heller ikke opereret for noget mindre. HD giver blot mere varme med et mindre fodaftryk.
 7. 7
  Bestem hvor meget (hvis nogen) flere watt varme over basislinjen watt at installere. Alle ovenstående betragtninger (vinduer type og antal, isolering, etc.) vil komme i spil, når de køber varmeapparater. Basislinien watt bør forhøjes med op til 100%, hvis rummet lider alle af de overvejelser. Det er vigtigt at bemærke, at tilføje yderligere varmeapparater ikke vil øge omkostningerne ved operationen. Yderligere varmeapparater tillade plads til at opretholde den ønskede temperatur i de koldere dage, i modsætning til at have den mindste varme (eller basislinjen) installeret. Hvis kun basislinien beregnede mængde varme blev installeret, vil det ikke være i stand til at erstatte den varme, så hurtigt som det blev tabt på grund af manglende isolering, enkelt rude vinduer mv Et rum, der ideelt set kræver 1500 watt af varme muligvis så meget som 3000 watt, hvis det lider alle de spørgsmål, der er anført ovenfor. Dette gælder for alle typer af varme (og køling om sommeren for den sags skyld), uanset brændstoftype eller teknologi. Isolering er billig i det lange løb.
 8. 8
  Beslut, om / eller hvordan man kan bryde op varmeapparater. Varmen kan installeres en af ​​to måder. I eksemplet rummet, installere (1) 1500 watt varmelegeme eller installere 2 eller flere varmeapparater i alt 1500 watt. Sidstnævnte metode kan anvendes til værelser i hjørnerne af en bygning - der 2 udvendige vægge. Typisk varmeapparater installeret under vinduer, hvor det meste af varmetabet forekommer. Tilføje flere watt varme vil give plads til at nå den ønskede temperatur hurtigere, end hvis ingen yderligere watt varme blev installeret.
 9. 9
  Bestem størrelsen og antallet af kredsløb, der kræves for at tjene varmebehov. Installation 240 volt varmeovne er bedst som wire størrelser og antal kredsløb er reduceret betydeligt. The National Electrical Code muliggør en 15 amp kredsløb til at bære op til 12 ampere og en 20 amp kredsløb kan bære op til 16 ampere. De samlede watt må være tilsluttet kan bestemmes ved blot at multiplicere volt ved ampere kun fordi det er et rent resistiv AC kredsløb (AC watt beregninger er meget mere kompleks for induktive og kapacitive reaktans kredsløb, der findes i hvidevarer og elektronik). De 15 amp kredsløb er 240 x 12 = 2880 watt. Den 20 amp kredsløb er 240 x 16 = 3840 watt. Dette er en højst 14 og 19 meter på 240 volt, standard tæthed varme, hhv.
 10. 10
  Bestem en placering for termostaten. Termostaten skal placeres på en indervæg. Det bør aldrig være placeret over en radiator eller anden varmekilde, eller i en dødluftsrum såsom bag en dør.
 11. 11
  Spore en omskifterboks på væggen ved 60 inches op fra gulvet for termostaten, hvor der ikke er nogen indramning medlemmer, osv. Skær muren åbne med kniv eller håndsav.
 12. 12
  Giv en 2-leder kredsløb (# 14 for 15 amp kredsløb eller # 12 for 20 amp kredsløb) i NM type (romex) eller tilsvarende kabel fra el-panel til termostaten placering. Dette kan kræve fiskeri eller fortoligt af kablet mellem punkterne, og vil sandsynligvis være mest tidskrævende. Af denne grund, tider mange et enkelt varmelegeme dimensioneret til at opvarme hele rummet er ofte valgt således, at fiskeri eller snaking minimeres. Angive dette kabel som "LINE", så det kan bestemmes som sådan efter det er blevet installeret i kassen for termostaten.
 13. 13
  Pak ovnen (r). Undersøg ovnen (r), og fjern BEGGE forsider fra begge ender af hvert varmelegeme. Placer ovnen (r) mod væggen på det ønskede sted.
 14. 14
  De to ender er ledninger rum. Fordi de er forudsat, behøver ingen boks (e) blive installeret i væggen. Blot skabe et lille hul i væggen for kablet, hvorfra man kan komme og gå gennem passende stik på bagsiden af ​​et af rummene, så kablerne at indtaste. Forbindelser skal foretages i rummene. Dette er beskrevet nedenfor.
 15. 15
  Give en anden 2 leder kabel af samme størrelse som det tidligere installerede mellem panelet og termostat, mellem termostat og fodpanelet radiator. Angive dette kabel som "LOAD", så det kan bestemmes som sådan efter det er blevet installeret i kassen for termostaten.
 16. 16
  Installere en ekstra 2-leder kabel mellem første varmelegeme og næste radiator. Fortsæt til daisy-chain mellem successive varmeapparater efter behov.
 17. 17
  Installer den rigtige kabelstik i den ønskede ende af ovnen (r).
 18. 18
  Strip 8 inches af jakken fra kabel (r), og installere i stikket. Skub kablet ind i stikket, indtil 1/2 tomme af jakken er inde i ledningsrummet.
 19. 19
  Fjern wirenut fra vandvarmeren ledninger i rummet, at kablerne har indtastet, og adskille ledningerne.
 20. 20
  Slut de sorte ledninger i de kabler, du installerede sammen, hvis to kabler blev installeret.
 21. 21
  Tilslut de hvide ledninger de kabler, du installerede sammen, hvis to kabler blev installeret.
 22. 22
  Slut de blottede ledninger fra de kabler, du installerede sammen, hvis to kabler blev installeret.
 23. 23
  Tilslut den uisolerede ledning (er) til den grønne skrue af ovnen eller, hvis dette er, at den grønne eller uisoleret ledning, der er forbundet med ovnen tilfældet ved krusning eller skrue.
 24. 24
  Tilslut én af de løse varmelegeme ledninger (ligegyldigt hvilken) til den sorte ledning (r).
 25. 25
  Slut de resterende løs varmelegeme ledning til den hvide ledning (r).
 26. 26
  Sørg for, at wirenut i ledningsrummet i den modsatte ende af ovnen har ledningerne tæt forbundet sammen.
 27. 27
  Fastgør ovnen til væggen.
 28. 28
  Fastgør ledninger dæksler.
 29. 29
  Gentag for hver radiator.
 30. 30
  Termostaten tilsluttes. Forbinde alle de nøgne og eventuelle grønne ledninger sammen med en wirenut. Installer et kort stykke (8 ") af nøgne ledning mellem de nøgne og grønne ledninger til det grønne skrue på termostaten, hvis det ikke allerede er tilsluttet.
 31. 31
  Termostaten har (4) eller stik. Omhyggeligt inspicere termostat til "LINE" og / eller "belastning" markeringer.
 32. 32
  Tilslut LINE side til de sorte og hvide ledninger af kablet, der blev angivet som "foder" tidligere. Hver af de sorte og hvide ledninger fra panelet skal tilslutte til et LINE wire eller terminal. Under ingen omstændigheder bør de sorte og hvide ledning fra panelet sættes sammen.
 33. 33
  Slut resterende kablet til LOAD side af termostaten. Tilslut det på samme måde som LINE side.
 34. 34
  Coil ledningerne, aldrig fold ind i bagsiden af æsken og sikre termostaten.

Tips

 • Indstilling af en termostat til maksimal vil ikke opvarme rummet nogen hurtigere, end hvis det blev sat til ønsket temperatur. En termostat har kun to positioner ON eller OFF. Hvis rummet er tilbage med termostaten indstillet til høj, er energi spildes i forhold til når termostaten afspærring når rummet har nået den ønskede temperatur.
 • Isolering er meget billig i forhold til omkostningerne til brændstof, der skal købes konstant. Isoleringen omkostningerne er en engangsomkostning.

Advarsler

 • Disse kredsløb fungerer typisk ved 240 volt. Dette er en dødelig spænding.
 • Den første gang varmelegemerne er drevet, bør vinduerne værelse åbnes, og døren (e) til resten af ​​bygningen, lukket. Varmelegemerne vil brænde ud for en lille mængde af beskyttende olier og måske endda have en meget lille mængde af synlig røg. Dette er helt normalt og vil ikke ske igen, hvis lov til at brænde helt fra (5 minutter).

Ting du behøver

 • Deep elektriske boks (eller 4 tommer firkantet kasse og en enkelt enhed ring) for hver termostat.
 • 12 eller 14 gauge 2 ledninger og jord kabel (ofte kaldet "12/2 eller 14/2 med Ground" romex)
 • Snake eller fisk tape
 • Elektriske baseboard varmeapparater
 • 2 Pole netspænding termostat
 • Kabelstik
 • Wirenuts