Wkidk

Sådan høste sorte valnødder

Har du har et par valnøddetræer og er ikke sikker på, hvad de skal gøre med nødder? Her er de grundlæggende instruktioner til høst din afgrøde af valnødder. Valnødder er stor almindelig eller i valnød kage, selv til Cook sort valnød kød eller andre opskrifter, hvoraf mange ikke kræver mange valnødder. Følg disse trin for at høste dine valnødder og forberede dem til at spise.

Steps

Sådan høste sorte valnødder. Saml nødder, der er faldet.
Sådan høste sorte valnødder. Saml nødder, der er faldet.
 1. 1
  Saml nødder, der er faldet. Nogle valnøddetræer er meget høje, så plukke dem fra grenene er ude af spørgsmålet. Plus, kan plukke dem nogle gange ødelægge grene, så bare vente for dem at falde, og samle dem op. Vær sikker på at bære tunge gummihandsker, da de billige engangsartikler ikke vil arbejde.
 2. 2
  Få den grønne skrog off af valnød. Som sorte valnødder modnes, skallerne ændringer fra solid grøn til gulgrøn. Walnut juice efterlader en mørk plet, så bære handsker eller bruge tænger, når du håndterer uafskallet valnødder. Tryk på huden af ​​valnød med tommelfingeren, modne nødder vil vise en indrykning. Fjernelse kan gøres ved blot at tage en lille jack kniv og skære omkring skroget, og skrælning, eller du kan lægge dem på indkørslen og køre over dem med din bil! Det ofte er lige så let at rulle dem under din fod, indtil skroget er revnede, samle dem op og skræl skroget off. Videoen nedenfor viser skroget bliver taget ud i en antik majs huller. Enhver af disse metoder vil arbejde.
  For en nem måde at adskille de skrog, læg dem i vand. Den skrog flyde, nødder ikke. Se videoen for en demonstration.
 3. 3
  Bortskaf skroget. Sorte valnødder indeholder juglone, en forbindelse, der inhiberer vækst i mange plantearter. Juglone nedbrydes ved udsættelse for varme, sollys og luft, og skulle bryde helt ned efter flere uger eller måneder i en kompost bunke. Færdig kompost fra en velstruktureret og vedligeholdt bunke vil være sikkert at bruge til at vokse endnu følsomme afgrøder, såsom nightshades (tomater, kartofler, peberfrugter, aubergine, osv.).
 4. 4
  Lay ud af din brune hård nød at tørre. Du kan lægge dem ud på et lag af aviser til tørre i et par dage eller længere. Nogle mennesker lader dem meget længere. Tørretumbleren møtrikken, jo lettere møtrikken kødet er at fjerne. Du kan også gemme dem i skallen på et tørt, egern bevis område. Må ikke lægge dem ud, hvor egern kan finde dem. De vil tage hver eneste de kan.
 5. 5
  At knække åbne dine nødder, kan du bruge en hammer eller en skruestik. Skruestikken ikke gøre så meget skade på valnød kød inde. Denne del kan være en smule tricky, og kan tage lidt tid. Hvis du ikke har tid på dine hænder, vil du ikke lide at gøre høsten af ​​disse nødder. Du kan ikke være i en fart i dette trin, eller du vil beskadige møtrikken kød.
 6. 6
  Træk møtrikken kødet ud. Hvis du kan, og hvis det er stædig, kan du bruge en kommerciel møtrik pick (normalt kan købe disse og Nøddeknækkeren omkring feriesæsonen i købmandsforretninger eller på ethvert tidspunkt af året i madlavning levering butikker). Hvis du bare bruger den møtrikker til en sort valnød kage, betyder det ikke noget, hvis de er brudt op dårligt. Dette er perfekt til kagen.
 7. 7
  Bortskaf nøddeskaller uanset på hvilken måde, du foretrækker. Husk disse ting er virkelig hårdt og kan være skarpe så ikke overlade dem, hvor nogen kan træde på dem. De kasserede skaller gøre en bøde polering medium, der kan anvendes i en roterende tumbler, og ofte anvendes til polere messing objekter. Hvis du har en stor nok valnød høst, kan du overveje at bruge skallerne som en rettidig kilde til vinter varme i din brændeovn.
 8. 8
  Spis møtrikken friske eller gemme til senere. Nogle arter af valnøddetræer har forskellige varianter. Nogle er stærkere end andre.

bedste metode til at fjerne grønne avner

 1. 1
  Dette er den bedste metode langt. Bor et 1 1/4 ", 1 1/2", og en 2 "hul i en to fod lange 2x4. Understøt den med to 2x4" blokke og tage en lille kugle pen hammer og pund den grønne møtrik thru den passende hul, popping de grønne skaller af. Dine hænder vil blive farvet for dage!

Tips

 • Du kan lave bejdse eller gammeldags blæk fra møtrik skrog. Soak skibsskrog i en smule frisk regnvand, så varme - fortrinsvis udenfor, på grund af den stærke lugt! Du er nødt til at bruge en metal gryde, eller tilføje noget metal til blandingen (dvs. et par jern søm eller et stykke kobber) for en ætsende, hvilket gør farvestoffet mere permanent. Lad det køle, så hæld gennem en si. Lad vandet fordampe fra farvestoffet, for en mere koncentreret brunt blæk. Traditionelt blev kønrøg (sod) tilsat for at gøre blæk sort.
 • Bær gamle tøj, da enhver kontakt med skrogene vil plette tøj permanent, og vil også plette dine hænder, hvis afhentet barehanded.
 • Bær gode tunge gummihandsker! Den farvning af valnød olie på disse nødder er temmelig forfærdeligt. Du skal bære gule hænder og fingre i temmelig lang tid, hvis du ikke overholder denne advarsel!
 • Det er typisk OK at kassere blade og avner i en kompost bunke. Ifølge Ohio State University Extension Service, Valnød blade "kan komposteres, fordi toksin bryder ned, når de udsættes for luft, vand og bakterier. Den toksiske effekt kan nedbrydes i to til fire uger. I jord kan opdeling tage op til to måneder. "

Advarsler

 • Rør ikke dine øjne eller mund med dine handsker. Pletten fra disse valnødder er ganske skarp og stærk og kunne brænde dine øjne, eller kunne endda muligvis være giftige, hvis de indtages. Lad ikke børn gør høst af valnødder.
 • Må ikke barkflis med valnød avner eller blade. Valnødder, pecan og Hickory træer indeholder et stof, juglone, der vil stunt eller dræbe mange urteagtige haven afgrøder.
 • Gør forskning og sørg Black Valnødder IKKE giftige for dit kæledyr eller noget andet levende væsen, som du holder af. Hvis det er i orden for dem at røre ved, men ikke spise, holde den væk, og hvis dets vice versa, fortsætte med ikke at tillade dem at komme nær. Altid tænke på en konsekvens, der kunne ske fra at gøre noget. Vi har altid nødt til at være sikre på, at ting, vi gør kan påvirke vores elskede dyr!

Ting du behøver

 • Gode ​​tunge gummihandsker.
 • En spand eller container (brug ikke noget, du ikke ønsker misfarvet.)
 • En skruestik eller en hammer.
 • === Valgfri ===
 • En jack kniv, hvis du foretrækker at skære skroget off.
 • En møtrik pick (dette kan bruges eller bare noget spidse vil gøre.)
 • En god sort valnød kage eller valnød chokolade brød kage opskrift!