Wkidk

Sådan holder høns fra at spise deres egne æg

Der kan være nogle kyllinger, der vil begynde at spise deres egne æg. Ved at holde et vågent øje på dem, kan du finde ud af, om dette sker. Hvis det er tilfældet, bør du tage skridt til at sikre, at de ikke fortsætte med at gøre dette.

Steps

Sådan holder høns fra at spise deres egne æg. Hvis du fortsætter med at finde knuste æg, og hvis du har en anden buret, og derefter sætte den, du tror spiste ægget i der med en plastik påskeæg fyldt med æggeblommer og hvide.
Sådan holder høns fra at spise deres egne æg. Hvis du fortsætter med at finde knuste æg, og hvis du har en anden buret, og derefter sætte den, du tror spiste ægget i der med en plastik påskeæg fyldt med æggeblommer og hvide.
 1. 1
  Hvis du fortsætter med at finde knuste æg, og hvis du har en anden buret, og derefter sætte den, du tror spiste ægget i der med en plastik påskeæg fyldt med æggeblommer og hvide. Det er nødvendigt at stoppe vane tidligt, fordi hvis dette fortsætter for længe vil det være næsten umuligt at bryde.
 2. 2
  Forhindre vane fra start.
  • Linje dine reder med blød polstring for at mindske sandsynligheden for et æg i stykker. Den vane oftest starter, når et æg bryder uheld og kyllingerne begynder pirke til knuste æg. Også begrænse reder til en rede pr hver 4 (eller mindre) høns at forhindre fortrængning. Hvis for mange høns bruger reden æg er mere tilbøjelige til at få trampet eller knække.
  • Nogle gange kan vane spores til en ernæringsmæssig mangel. Sørg for at du fodrer din kyllinger den rette kost.
  • Egg spise kan også opstå, når lyset er for skarpt, reder er på gulvet, når der er utilstrækkeligt reden kuld.
  • Nogle landmænd smider knuste eller knækkede æg på gulvet til kyllinger at spise. Må ikke gøre dette.
  • Hvis du fodrer dem æg sørg for at de er kogt
  • Når et æg pauser, rense det op så hurtigt og grundigt som muligt for at forhindre, at kyllinger smage ægget.
 3. 3
  Tæl æggene for at se, om du får de fleste, hvis ikke alle de æg, der blev lagt. Hvis ikke, så måske et eller flere af kyllingerne spiser deres egne æg.
 4. 4
  På en golf shop, anmode nogle meget godt brugt golfbolde. Du skal bruge 2 golfbolde pr reden.
 5. 5
  Placer golfbolde ned i reden. Hold regelmæssige æg indsamles.
 6. 6
  Vente 1-2 dage, og ægget udbuddet bør vende tilbage til normal. Lad golfbolde i reden. Kyllinger forsøger at hakke boldene vil opdage, at de ikke bryder som almindelige æg, og kan give op på at forsøge at hakke deres egne. Kyllingerne synes at lægge alle deres æg i reden uden at have dem spredt.
 7. 7
  Indsamle æg så ofte som muligt - mere end én gang om dagen, hvis du kan.
 8. 8
  Prøv at fodre dem flydende mælk til et par dage.
 9. 9
  Prøv at identificere de kyllinger, der spiser æg, som ofte er det kun et par stykker. Kig efter æggeblomme på næbbet, og prøv at observere kyllingerne at se om du kan fange dem på det. Som en sidste udvej, kan du ønsker at frasortering.
 10. 10
  En anden mulighed er at tage et æg, som er blevet startet, og erstatte blommen med engelsk sennep. De gør ikke ofte æg peck efter dette! (Bemærk: ikke gider med hot sauce, kan fuglene ikke smage capsaicin, varmt stof i chili).

Tips

 • Være hurtig, når indsamling af æg, så de har mindre mulighed for at hakke og spise dem.
 • Kyllinger kan æde deres egne æg, hvis de ikke får nok protein eller calcium i deres kost. Sørg for at din foderet har nok af begge dele. Oyster Shell og kogte, kan pulveriseres æggeskaller gives til kyllingerne at øge mineral forbrug.
 • Kyllinger, der keder sig vil undertiden hakker på æg, og opdager at de er velsmagende. Når vane starter, er det svært at bryde. Vær sikker på at de har masser af andre ting at spise, en række ting at spise, og motion.
 • Egg spise normalt begynder, når skaller af æggene bliver svage, ægget bryder når høne trin på den og derefter hun spiser det. Ægget spise høne har normalt "æg på hendes ansigt" bogstaveligt. Ud over at fodre østersskaller som et frit valg supplement til æglæggende høner, mørkere redekasse ved enten at flytte den eller tilføje en klud gardin skulle hjælpe på problemet.
 • Sommetider høns spiser æg, hvis skaller ikke er stærke nok, hvilket kan være på grund af mangel på calcium, vitamin D3, eller en infektion.
 • Sommetider folk tror kyllinger spiser deres æg, når det er faktisk gnavere eller et andet dyr, eller de er om i et andet sted ud over deres redekasse.

Advarsler

 • Aldrig fodre rå æg til kyllinger. Dette vil tilskynde dem til at spise deres egne. Fjern eventuelle knuste æg fra reden så hurtigt som muligt. Eller de kunne begynde at spise deres egne. Vær forsigtig!
 • Husk, at skallen indeholder calcium.

Ting du behøver

 • Høns
 • Nest
 • Æg
 • 2 golfbolde pr reden