Wkidk

Sådan holder et kæledyr fugl stille


Nogle formiddag på 5:00, kan man være ganske desperat at holde fugl lyde ned! Her er nogle forslag til at holde dit kæledyr fugl stille mens du fange op på din søvn.

Steps

Sådan holder et kæledyr fugl stille. Lægge et håndklæde eller tæppe over buret.
Sådan holder et kæledyr fugl stille. Lægge et håndklæde eller tæppe over buret.
 1. 1
  Lægge et håndklæde eller tæppe over buret. Sørg for at der er luft nok flow (og bemærk, er polyester indånding!). Kluden vil blokere for lyset på dagen (gør det en sort håndklæde.), Og lulle dit kæledyr fugl tilbage til at sove. Slukke lyset. De fleste fugle bliver stille i mørket.
 2. 2
  Put en lille fugl (due, cockatiel) under din skjorte og holde ham fra nedenunder - Gennem klud eller ved at nå under og lade din fugl aborre på din åbne hånd. Dette giver både mørke, samt en varme-duft nærhed til bedre binding med dyret.
 3. 3
  Være langsom-paced og beroligende. Din fugl kan være at blive nervøs eller ked af noget, hvis du bevæger dig for hurtigt. Kontrollér også, at der ikke er nogen forstyrrelser omkring fuglen, såsom tidlig morgen maskine lyde eller en evne til at høre andre fugle vågner op.
 4. 4
  Tale roligt. Fugle vil ofte stille ned for at høre, hvad du siger.
 5. 5
  Forstå, at tidlig morgen og aften er naturlige fugl syngende tider. De 05:00 lyde er kendt som "morgen kor." Hvis du bor i nærheden af ​​naturen, kan du høre alle de små sangfugle kvidrende lige før daggry.
 6. 6
  Indse, at fuglene er smart og kan lære at bruge dette som et middel til at få din opmærksomhed. Hvis du fortsætter med at råbe på din fugl, når han er højt, han mener de to af jer er bare råber sammen i sød harmoni. De ikke finder råben irriterende. I stedet forbliver nonchalant som du hush din fugl. Må ikke gøre øjenkontakt (men sørg for, at fuglen er okay).
 7. 7
  Vær sikker på at belønne fugle, der opfører sig stille og roligt. Dette kan ske ved at give fuglen en fødevare behandler såsom æble skiver, almindelig popcorn selv kogte pasta (uden nogen ekstra ingredienser såsom pasta sauce, som er høj i natrium og kan være skadelige for fugle).
 8. 8
  Indse, at en fugl kommer til at gøre nogle støj tider. Hvis fuglen bare synger lidt for højt, er det ikke fuglens skyld. Deres stemmer var meningen, at kalde flok medlemmer gennem junglen løv. Luk dit soveværelse døren og sætte pude over ørerne!

Advarsler

 • Brug ikke en overdækket bur som en reaktion hver gang. Brug den om natten, eller når du forsøger at sove om morgenen. Holde fuglen dækkede hele tiden kan gøre ham unsocialized og neurotiske.
 • Selv om det kan være irriterende, bør drastiske foranstaltninger ikke anvendes. Det er en fugl - Talking er hvad fuglene gør!
 • Dækker fugle til lange perioder kan have andre negative effekter, såsom hyppigere og hørbare niveauer af normal vokalisering. Som den vigtigste form for kommunikation mellem fugle (der tænker i en flok mentalitet), er vokalisering, forsøger at hindre "normale" vocalizations (der sker bare at være hyppigere om morgenen og i skumringen), kan være socialt skadeligt, hvilket igen kan føre til fysisk skade. Fugle, der ikke er tilladt passende tidspunkt at opføre sig som fugle kan henvende sig til andre måder at få opmærksomhed, såsom fjer plukning og være aggressiv overfor andre fugle og mennesker.