Wkidk

Sådan holder en glad hamster

Har du problemer med din lodne ven? Intet problem, alle dine svar er her!

Steps

Sådan holder en glad hamster. Vide, hvilken type hamster du har eller får.
Sådan holder en glad hamster. Vide, hvilken type hamster du har eller får.
 1. 1
  Vide, hvilken type hamster du har eller får. Hvis du får en syrisk hamster (den større type hamstere kaldet "Bamse Hamstere" på dyrehandlere), eller en kinesisk dværghamster, skal de holdes alene! Desværre vil ikke alle dyrehandel medarbejdere fortælle dig dette. Når hamstere når voksenalderen, vil de som regel kæmpe, hvis de holdes med nogen anden. De vil kæmpe, indtil en af ​​dem dør. Må ikke købe mere end én syriske at sætte i samme bur. Der er visse typer af Dværghamstere (de mindre hamstere), som er okay at leve sammen. De er Campbells russiske dværghamster, Vinter hvid eller sibiriske Dværghamstere og Roborovski s Dværghamstere.
 2. 2
  Få den perfekte størrelse bur. Spørg arbejdstagerne i dyrehandel, hvis dit bur er den rigtige størrelse. En Golden Hamster vil føle trange i et 12X12 (tommer) bur. Må ikke antage, at en dværg hamster vil nyde et mindre bur, få den største bur, du kan finde. (Eller har råd til!) Du kan tilføje rør og andre add-ons til nogle bure.
 3. 3
  Når du vælger et bur, være sikker på at du får en med åbenlyse hjørner. Der er en masse mennesker, der tror ovale eller rounder hjørner er bedre for hamster, men på grund af hamstere dårligt syn, er det vanskeligt for dem at opfatte grænser uden skygger (og kan få dem store ubehag eller svimmelhed tro, at det er bare en dropoff), hvilket runde hjørner ikke støbt. Hvis du har en wire bur sørg for hamster kan ikke komme igennem nogen af ​​hullerne mellem ledningerne.
 4. 4
  Et glas akvarium med en skærm dækning er også en god mulighed for et bur. Luftcirkulationen er ikke så stor, og det giver færre muligheder for at add-ons, men de er nemmere at rengøre og sværere at flygte fra. Sørg for at tilføje en form for lås eller klip til skærmen, hvis du har en flugt kunstner eller nysgerrige kattekillinger!
 5. 5
  Vælg den rigtige strøelse. Dette er meget vigtigt. Brug ikke cedertræ eller klorofyl spåner. Disse er meget dårligt for lille hamster lungerne. Nogle vil måske mene fyr er et godt valg, men hverken fyr eller cedertræ er godt for din hamster. Det bedste hele vejen rundt ville være enten asp træ eller nogen af ​​de spåner fremstillet af genbrugspapir (ligesom Carefresh). Så du kan købe en makulator og makulere papir til din hamster, men sørg for, at hvis der er blækket på papiret, at det er ugiftigt såsom avis. Moderne aviser bruger giftfri sværte.
 6. 6
  Slagtilfælde og hold kæledyr, før de køber det for at sikre det er venligt. Nogle mennesker siger, at mandlige brune hamstere ikke bide meget og er meget venlig. I almindelighed, er kvinder mere aggressive.
 7. 7
  Sørg deres bur er klar til dem, før de bevæger sig i.
 8. 8
  Ændre deres mad hver dag, og deres vand hver par dage eller tidligere, hvis vandet er grønt (undgå dette, da det kan forårsage sygdom).
 9. 9
  Hold og lege med din hamster så meget som muligt, og det vil blive meget tamme. ham. Ligesom mennesker, har brug for hamstere elsker at være lykkelig. Hvis din hamster synes syg til dig, ringe til din dyrlæge bare det samme som din hund eller kat.

Tips

 • Lad ikke din hamster i kuglen for længe, ​​da det kan blive træt og ængstelig. Op til 20 minutter er det maksimale.
 • Hvis din hamster flytter noget omkring det, fordi den foretrækker det der.
 • Hamstere elsker at få godbidder af visse former for friske frugter og grøntsager, som jordbær, blåbær og agurk. Efter at give dem et stykke tid til at nyde det, skal du sørge for at tjekke deres mad stash og fjerne eventuelle rester, så de ikke går dårligt og få din hamster syge!
 • Kontroller, at de får masser af spilletid, så de kan vænne sig til dig.
 • Få en rejse bur eller hamster bold (bare sørg for at han ikke rulle ned ad trappen) til at bruge, mens du er rengøring af buret.
 • Sørg også for den mad, du køber, har en rimelig mængde salt. Hvis ikke købe en salt lick eller salt hjulet.
 • Lad hamster komme til dig, når du ønsker at spille. Må ikke tvinge det eller det kan aldrig blive vant til at spille med mennesker.
 • Aldrig hæve stemmen omkring hamster, da de har meget følsom hørelse, og vil høre dig perfekt, selvom du hvisker.
 • Hvis du nogensinde bliver bidt af din hamster, lægge den tilbage i buret og lade ham eller hende til at falde til ro i cirka en time, før skabe kontakt igen.
 • Venligst, hvis du har en enkelt dværghamster få det i en ti gallon tank med masser af hjemmelavede niveauer. Det er sjovt og nemt, og du kan ændre det rundt, så det er anderledes hver gang du rense buret.
 • Hvis din hamster spiser deres egen overbygning, betyder det, at de ikke får nok næringsstoffer fra deres mad.
 • Prøv at potte træne din hamster. Potte uddannelse vil gøre rengøring af buret lettere, fordi de vil lære at gå til badeværelset væk fra strøelse.
 • Behandl hamster, som om det er dit eget barn.
 • Kom til hamstere højden vil sikre, at det plejer være bange for dig. Hvis du nærmer dig det fra toppen, de kan blive bange og løbe væk, da de tror, ​​du er et rovdyr.
 • Snart vil du og din hamster vil være de bedste venner!
 • Pas godt på dem. Stroke dem forsigtigt.
 • Endelig, når du fodrer din hamster bare give ham / hende 4 tsk. eller 1 spsk. værd af fødevarer.
 • Brug en kravlegård eller stor papkasse med et åbent låg til din hamster til at køre rundt i. Tilføj legetøj og godbidder. De vil få motion og have det sjovt på samme tid. Du kan også sætte dem i den, mens rengøring af deres bur.
 • Rens din hamster bur en gang om ugen rengøring oftere vil fjerne lugte en hamster udgivelser, der fortæller ham, hvor at aflaste sig selv, sove eller spise. Sjældnere vil være til skade for den naturlige rengøring vaner i dit hamster.
 • Må ikke overfeed din hamster med godbidder. Især med enhver form for dværg, behandler for meget fuld af sukker kan føre til diabetes i din hamster!
 • Prøv at få et fast gulv hamster hjulet, så dens fødder ikke vil sidde fast.

Advarsler

 • Holde deres område så rene som muligt, ændre spåner i deres 'potte hjørne' hver dag, men kun rense deres bur en gang om ugen. Dette er det vigtigste. Hamstere bliver syge ekstremt let, og det er svært at helbrede.
 • Hvis din hamster slipper forsøger at holde dem i ét rum. Udelade fødevarer i deres bur i håb om at lokke dem til at vende tilbage til det.
 • Hvis din hamster spytter mad på dig, betyder det, at den er bange. Det er nok bedst at sætte ham / hende tilbage og overlade det alene.
 • Hamstere elsker deres hjul, men bruge en, der er solid, ikke den slags med wire trin. De elsker at gå hurtigt, og med wire hjul, de kan snuble eller falde mellem trinene og såre deres ben.
 • ALDRIG vaske ham / hende, medmindre anvist af din dyrlæge, da de ikke kan lide vand. De fanger forkølelse meget nemt! Hvis du skal rense ham / hende, gå her: Hvordan til at give din hamster et bad
 • Prøv at forebygge sygdom. Hvis du har spørgsmål om din hunds helbred snart efter du har købt det så kalder dyrehandel, hvor du har købt din hamster fra, og de vil give dig antallet af lokale dyrlæger.