Wkidk

Sådan holder en familie kalender

Nutidens familier har travlt! Holde alles tidsplaner lige på en familie kalender kan være en skræmmende opgave. Selv med et væld af online-kalender værktøjer til rådighed, mange mennesker foretrækker en gammeldags skriftlig kalender, og med lidt kreativitet og forberedelse, kan du slå denne verserende tsunami i intet mere end en blid brise. Den ekstra bonus er det behøver ikke at koste en arm og et ben...

Steps

Sådan holder en familie kalender. Tildel hver person i familien en særlig "farve".
Sådan holder en familie kalender. Tildel hver person i familien en særlig "farve".
 1. 1
  Bestem, hvordan du ønsker at beholde din kalender. Nogle mennesker foretrækker dekorative væg kalendere, andre foretrækker desk kalendere, men andre foretrækker hvide bord kalendere. Det vigtigste er at sørge for den har masser af plads til at skrive mindst én ting for hver person i din familie.
 2. 2
  Tildel hver person i familien en særlig "farve". Alle udnævnelser, aktiviteter, møder mv for denne person vil være skrevet i denne farve.
 3. 3
  Beslut, hvor simple eller komplekse, du ønsker at gøre din kalender. Nogle mennesker kan lide at holde det enkelt med blot tidspunkter eller steder. Andre gerne gøre det mere dekorative og bruge klistermærker eller magneter vedrørende den særlige aktivitet (for eksempel baseballs for baseball praksis eller spil, musikalske noter til klaverundervisning).
 4. 4
  Købe alle forsyninger. De nødvendige forsyninger er angivet nedenfor under "Ting du skal". Alle disse kan findes på de fleste håndværk butikker, "big box" butikker (Target, Wal-Mart), kontorforsyninger (Office Max, Staples), eller online. Du kan justere din kompleksitet til at passe dit budget (Selvfølgelig kan du springe dette trin, hvis du allerede har alt.)
 5. 5
  Udfyld din kalender. Brug en farve for hver person. Udfyld så mange oplysninger som nødvendigt, men prøv ikke at få overdrevent detaljerede. Jo flere oplysninger, du tilføjer, jo sværere vil det være at holde de forskellige elementer lige. Dette er også en fordel, hvis du har flere aktiviteter på en dag... hvis du tilføjer for mange detaljer, du risikere at skulle "bløder" over i tilstødende dage.
 6. 6
  Holde kalenderen på et sted, hvor du vil se det hver dag, såsom køleskab, hallway, en delt teleområdet mv. Hvis du jævnligt tjekke din e-mail første ting om morgenen, kan en kalender være den bedste. Hvis du går ind i køkkenet i første omgang, ville en vægkalender være optimal.

Tips

 • Der er fordele og ulemper til hver type kalender. Hvad der kan arbejde for en person ikke kan arbejde for en anden. Har en prøvekørsel, og være parat til at skifte til en anden metode, hvis den første ikke ud til at virke så godt for din familie.
 • Over-planlægning er et enormt problem i familier. At se en kalender med alles tidsplan vil give dig en chance til at prioritere, hvad der virkelig har brug for at gøre.
 • Hvis du bruger en white board kalender, opdatere det i begyndelsen af ​​måneden hver måned.
 • Mange mennesker foretrækker at også holde en lille lomme kalender til at notere ned udnævnelser da de er lavet, eller holde et visitkort indehaveren til at indsamle aftalekort på lægebesøg.
 • Når en ny aftale er lavet, opdatere kalenderen så hurtigt som muligt. Jo længere du venter, jo mere sandsynligt du er til at glemme at gøre det. Ligeledes, når en skole kalender kommer ud, nedskrive alle fridage, tidlige afskedigelser eller andre vigtige datoer højre væk.
 • Før smide en gammel kalender, nedskrive eventuelle fødselsdage eller jubilæer i den nye.

Ting du behøver

 • Kalender
 • Color markører
 • Dekorative klistermærker, magneter, etc.
 • Noget at knytte kalenderen til væggen eller andet egnet underlag