Wkidk

Sådan holder dit hjem organiseret dagligt

På denne dag og alder, når det er fælles for begge forældre at arbejde på fuld tid, og vores børn er involveret i mange ekstra fritidsaktiviteter, liv bevæger sig i et temmelig hurtigt tempo. Det kan være svært at finde tid eller energi til at holde huset rent midt alle vores andre daglige ansvar. Problemet er imidlertid, at hvis du lader huset gå for lang tid det vil blive en overvældende sted, snarere end et sikkert tilflugtssted for dig at trække sig tilbage til efter en lang, travl dag.

Det tager ikke meget for at holde dit hjem kører som en velsmurt maskine. Hvis du kan finde fem til ti minutters lommer af tid, du kan udrette små opgaver, der vil gøre en enorm indflydelse på ordenen i dit hjem. Her er en liste over ti centrale opgaver, der tager lidt tid, men gør en stor forskel. Begynde at tilføje dem til din daglige rutine i dag og se forskellen i, hvordan dit hus ser ud og hvordan du føler.

Steps

Sådan holder dit hjem organiseret dagligt. Gør din seng hver dag.
Sådan holder dit hjem organiseret dagligt. Gør din seng hver dag.
 1. 1
  Gør din seng hver dag. Gør din seng tager alle den i fem minutter, men i slutningen af ​​en travl dag, når du kan trække sig tilbage til en indbydende seng vil være i stand til at føle de belastninger af dagen glide væk, som du glide under dynen. Gør det til en daglig opgave for dine børn at gøre deres senge også. Det vil hjælpe dit hjem ser pænere og lære dem ansvar.
 2. 2
  Må man belastning af vasketøj hver dag. Hvis du ikke har en vaskemaskine med en timer, samle lasten i morgen og smide det ind i maskinen. Så snart du gå gennem døren i aften få fragten i gang, så det vil være klar til at overføre til tørretumbleren lige før du sætter dig ned til middag. Tørretumbleren vil blive foretaget af den tid, du er færdig med at rydde op retterne, og du vil være klar til at folde tøjet og lægge dem væk. Gør en belastning af vasketøj hver dag tilføjer kun få minutter til din daglige rutine, men når du ikke behøver at tilbringe din hele weekenden forsøger at grave dig ud fra undersiden et bjerg af snavset vasketøj, vil du være glad for du tog de ekstra par minutter i hele uge.
 3. 3
  Plan middag i morgen. Hvis du ved præcis, hvad du vil gøre til middag hver nat, du vil spare dig selv så meget tid, der ville have været spildt stående foran den åbne køleskabet spekulerer på, hvad du kan gøre. Træk noget ud af fryseren, der skal afrime løbet af dagen, hugge op nogle veggies eller marinere noget. Hvis der er noget du kan gøre i morgen for at gøre middag tid rush gå glattere, så gør det.
 4. 4
  Lav en liste over eventuelle ærinder, du kan gøre, mens du er ude. Blander ærinder i din daglige rutine vil spare dig besværet med at skulle køre hele byen i weekenden. Kan du gøre et stop i løbet af din frokostpause? Kan du aflevere noget på din måde i at arbejde eller kan du svinge forbi og samle noget op på din vej hjem? Gør dine ærinder hele ugen vil spare dig for en masse tid i det lange løb.
 5. 5
  Rydde op i køkkenet efter middagen. Selvom du er opbrugt i slutningen af ​​dagen, og det er fristende at sætte retter i vasken med den tanke, at du vil gøre dem i morgen, hvor mange gange har den næste morgen kommer og du får travlt med andre ting? Når dette sker, du ender forlader huset med opvasken stadig fortrydes, og du er nødt til at komme hjem til en sjusket køkken. Gør et punkt til at tilbringe de ekstra ti minutter oprensning køkkenet efter middagen, så du kan starte hver ny dag med en frisk ren tavle stedet for at komme bagud, og lade tingene hober sig op.
 6. 6
  Ryd op i stuen, før jeg går i seng hver en aften. Gør dette til en familie akkord. Tage fem eller ti minutter til at gøre en feje gennem stuen og sætte alting tilbage, hvor det hører hjemme. Lade tingene æglæggende omkring er præcis, hvordan bjergene får skabt ud af muldvarpeskud.
 7. 7
  Planlæg lektier tid. Livet er ikke altid giver mulighed for strenge tidsplaner, men prøv at holde tingene så konsekvent som muligt, så dine børn ved, hvad de kan forvente, og hvad der forventes af dem. Vælg et tidspunkt, at du vil være i stand til at holde sig til de fleste nætter i ugen og dedikerer det til hjemmearbejde. Sluk for fjernsynet og eliminere alle andre distraktioner, så dine børn kan sidde ned og virkelig fokusere på deres studier. Lige efter middag er et godt tidspunkt for dette, hvis det er muligt. Børnene kan sidde med ved bordet, mens du rydde op efter middagen. Du kan tilbringe tid sammen, mens du stadig udføre opgaven ved hånden, og du er let tilgængelige for eventuelle spørgsmål, de måtte have.
 8. 8
  Udvælge tøjet aftenen før. Vi ved alle, hvor meget lettere det kan gøre morgen rush at have dine børn vælger deres tøj aftenen før. Øv, hvad du prædiker, og vælg din egen tøj aftenen før. Fjern alle nødvendige elementer fra skabet eller kommode skuffer og lægge dem ud, så de er lige ved hånden. De dyrebare minutter, du spare, når du ikke behøver at forsøge at beslutte, hvad du vil bære kan gøre forskellen mellem kører sent og bliver ret på tid.
 9. 9
  Lav en sengetid rutine. Forklar alle dine familiemedlemmer, hvad der forventes af dem, når du siger, det er tid til sengen. Dette vil omfatte ting som badning og børste deres tænder, sætte deres tøj i vaskeriet hæmmer, ændre i deres pyjamas, at vælge deres tøj til den næste dag og komme i seng. Øv dette, så når du siger "det er tid til sengen," de ved præcis, hvad de skal gøre. Hvis du ikke behøver at følge dem rundt og fortæller dem, hvad de skal gøre næste, mens de udfører deres rutine, vil du have tid til at tage sig af eventuelle sidste minut detaljer, du har brug for at udrette, før du ringer det en dag. Hvis dine børn har brug for nogle motivation, skabe et belønningssystem for hver nat, at de med succes kan udføre deres sengetid rutine af sig selv.
 10. 10
  Hold en notesblok ved siden af din seng. Det er altid ligesom vi bliver klar til at gå på pension for dagen, at vi husker noget, vi er nødt til at gøre i morgen. Vær forberedt på disse slutningen af ​​dagen ideer med en notesblok ved hånden til at nedskrive noget, du skal huske. Den næste morgen, blot trække off toppen ark papir og lægge det i din lomme eller taske til at henvise til senere på dagen.

Tips

 • Start i det små. Tilføj en eller to ting til din rutine hver dag. Før du ved af det, vil dit hus være pænere og føler sig mere indbydende, og du vil blive gladere og mindre overvældet. Måske kan du endda finde noget fritid til at tilbringe afslappende.
 • Har en 5 minutters rydde op hver nat efter middag. Hvert familiemedlem deltager. Indstil en køkkentimer og du løber alle rundt pack og ren, med flere mennesker er det mere tid effektivt.