Wkidk

Sådan henter nøgler låst inde i en bil

Den bedste måde at komme ind i bilen, hvis din nøgle er låst inde er at have en ekstra nøgle eller andet sted på din person. Dette er især vigtigt, hvis du parkerer din bil i en risikabel område, eller hvis der er dårligt vejr. Men hvis du holder de rigtige forsyninger på hånden - eller er inden for gåafstand af et hjørne stof butik - du kan åbne din bil op uden at ty til en kranvogn opkald.

Steps

Sådan henter nøgler låst inde i en bil. Kontroller, at alle døre i din bil er låst.
Sådan henter nøgler låst inde i en bil. Kontroller, at alle døre i din bil er låst.
 1. 1
  Kontroller, at alle døre i din bil er låst. Mere end en person har brudt ind gennem førersiden døren for at hente nøgler låst inde, blot for at finde en anden dør ulåst.
 2. 2
  Hook fingrene ind i læben nær toppen, højre hjørne af dit førersiden dør. Træk, indtil du har et hul, der er 1/4 tommer (.64 cm) brede.
 3. 3
  Skub en blodtryksmanchet inde i hullet, du har oprettet. Slip døren, når manchetten er helt inde.
  • Hvis du mangler finger styrke til at gøre det med de bare hænder, kan du bruge en plastic håndtag til at skabe hullet du har brug for. Brug ikke en metal håndtag, da det kan skæmmer malingen af ​​din bil dør. Hvis der kun en metal håndtag er tilgængelig, pak det ind i en t-shirt eller håndklæde for at minimere skader.
 4. 4
  Klem blæren pære af blodtryksmanchet. Som det udvider, bør det udvide kløften på hjørnet af din dør. Fortsæt med at presse, indtil du har en 1/2- til 1-tommer (1,27 til 2,54 cm) hul. Må ikke over-puste blæren. Over-oppumpning kan bøje metallet i din dør, bryde dit vindue eller banke den af ​​sporet.
 5. 5
  Snoet en wire bøjle til at skabe en lang, tynd sondering værktøj. Hvis du ikke har en bøjle, kan du bruge en pind eller en lignende genstand.
 6. 6
  Glid bøjle ind i hullet du har lavet med blodtryksmanchet. Brug den til at hægte låsen knap, eller brug den til at trykke den automatiske lås for at låse din bil.
  • I nogle tilfælde kan det være nemmere at tilslutte og hente de taster, du har låst i bilen - eller at trykke dørlåsen knappen på din nøglering. Det hele afhænger af strukturen af ​​din individuelle bil.

Tips

 • Hvis din kuffert er åben, skal du kigge efter en udløsertap på væggen af ​​stammen tættest på passagersæderne. Mange moderne biler har en nødsituation udgivelse, der vil folde sædet ned og lad dig kravle gennem ind i din bils passagerområdet.
 • Dette er den metode ofte anvendes af blår lastbilchauffører, der vil komme til at låse din bil. Medlemskab i AAA og vejhjælp pakker med din forsikring eller bil lån kan gøre dette til en gratis, professionel service.

Advarsler

 • Hvis din bil har en alarm, kan denne proces sætte den ud

Ting du behøver

 • Blodtryksmanchet
 • Wire bøjle
 • Plastic håndtag