Wkidk

Sådan helbredelse oliven

Hærdede oliven er nogle af de mest lækre fødevarer fra antikke og moderne tider. Salty og syrlig, kan de nydes i næsten enhver parabol. Det vil sige, når de er hærdet. Uhærdet, oliven er ekstremt bitter og sur smag, ikke behageligt overhovedet. Mens de fleste mennesker bare købe deres oliven forhærdes, nogle mennesker stadig dyrke deres egen. Med en forsyning af uhærdet oliven, selvfølgelig der er en efterspørgsel for evnen til at helbrede oliven. Mens det tager ganske lang tid, hærdningen er faktisk ganske enkel.

Ingredienser

 • Oliven
 • Vand
 • Salt
 • Certificeret fødevare-grade lud
 • Rødvinseddike
 • Olivenolie

Steps

Sådan helbredelse oliven. Placer oliven i koldt vand.
Sådan helbredelse oliven. Placer oliven i koldt vand.

Vand hærdning: bedst til større grønne oliven

 1. 1
  Efterse oliven. Sørg for, at de er så unbruised som muligt, og at intet er spist ud af dem. Hvis du bruger kemikalier på dine oliventræer, forsigtigt vaske dem før du begynder.
 2. 2
  Bryd frugt. Du kan gøre dette med en trækølle eller mere almindeligt, en kagerulle. Bare lugter de små ting, vær ikke bange, men selvfølgelig, du ønsker at holde oliven så hele som muligt. Du ønsker kødet revet, behøver du ikke ønsker det for at få mosede eller at rippe i flere forskellige stykker, eller til pit for at få beskadiget.
 3. 3
  Placer oliven i koldt vand. Helt dække alle de oliven, sikre, at ingen er stikker ud. Dette kan gøres i en gryde. Du kan være nødt til at veje dem ned med noget. Mindst en gang om dagen, skifte vandet ud med frisk, koldt vand. Sørg for at du ikke glemmer, ellers bakterier kan bygge op i vandet.
 4. 4
  Vent. Dette vil være den sværeste del af hærdeprocessen. For omkring en måned, skal du skifte vandet ud dagligt, og ikke røre oliven igen. Efter den første uge af den ventende proces, vil du sandsynligvis ønsker at smage en. Bitterheden kunne allerede gået på dette tidspunkt, men det er usandsynligt. Bare holde vente oliven ikke smager bitter længere.

Brine hærdning: bedst til røde eller sorte oliven

 1. 1
  Skær oliven. Lav en lodret snit ned oliven med en skarp og sørg for ikke at skære pit.
 2. 2
  Placer oliven i en saltlage. Saltlage er lavet af salt og vand. Hver fjerde en kop salt til en liter vand er fint, men det afhænger af hvem du spørger. Sørg for, at gryden de er i er dybt nok, så der ikke oliven stikke ud.
 3. 3
  Dæk panden.
 4. 4
  Vent. Igen, vil dette være den sværeste del af hærdeprocessen. Denne gang dog kun ryste gryden dagligt. Du må ikke ændre den saltlage, der ofte, en gang om ugen er fint. Dette kan tage op til seks uger eller mere afhængigt af, hvilken type oliven, du bruger, et sted omkring tre uger er et godt tidspunkt at begynde at smage de oliven til bitterhed.
 5. 5
  Jar oliven. Når de smager godt, fjerne oliven fra den gamle saltlage. Lav et nyt parti af saltvand og fylde krukker med det. Sæt oliven i glassene, og top off krukker med fire spsk rødvinseddike og en spiseskefuld eller deromkring af olivenolie. De bør holde i meget lang tid, hvis korrekt opbevaret.

Tørsaltning: bedst for mission, kalamata, Ascolano eller mindre oliven med fuldt moden frugt

 1. 1
  Find et træ frugt kasse, eller nyere styrofoam drue kasse. Sørg hvis du bruger de styrofoam drue kasser, der kasserne har afløb og luftspalter Disse kasser skal være omkring seks inches dyb. De trækasser normalt med blot to lameller på hver side, med et hul på omkring en tomme mellem lamellerne. Uanset hvilken type kasse anvendte linie hele kasse med Jute, herunder sider, samt korte / negle / tack det til toppen. Alternativt kan du linje kassen med ostelærred, gamle ark eller klud bleer, så længe der er nok stof til at holde saltet indeholdt og til at absorbere væsker, der kan dryppe fra kassen. Placer kassen udenfor, helst på cement, du er ligeglad meget om. Forbered en anden kasse er identisk med denne.
 2. 2
  Vask oliven. Simpelt nok, bare en lys vask til at fjerne noget, der kunne have holdt sig til frugten. Lægge dem ud til tørre.
 3. 3
  Afveje oliven (valgfrit). For hver to pounds af oliven, du har, skal du bruge et pund salt (sørg for salt er ikke tilsat jod, og at det er en finkornet salt - kosher salt er stor). Selvfølgelig vil der sandsynligvis være en masse salt. Bland de to sammen, og dump blandingen ind i din frugt kasse. Skiftevis lægge et lag af salt i kassen efterfulgt af et lag af oliven og dækket med et lag af salt - Gentag, indtil alle oliven er dækket.
 4. 4
  Vente en uge.
 5. 5
  Dump indholdet af kassen i den anden kasse. Ryst godt og hæld den tilbage i den originale æske. Dette skulle sikre en jævn belægning af salt, og giver dig mulighed for at se eventuelle beskadigede eller rådne oliven. Fjern disse, vil de ikke være godt at spise senere. Eventuelle oliven med hvide runde pletter (sandsynligvis en svamp) bør fjernes. Svampen starter ofte ved stilkenden af ​​oliven. Kontroller oliven at sikre, at de er begyndt at helbrede jævnt. Hvis en oliven har skrumpede områder og buttet områder, kan du ønsker at dæmpe oliven før ompakning i salt - det vil tilskynde buttet til start forkrøble.
 6. 6
  Gentag hver tre dage til en uge. Oliven bør tage omkring en måned til seks uger at blive helbredt afhængigt af størrelsen af ​​oliven. Når hærdet, vil de være uudviklede og mindre, ikke meget ligesom jarred oliven du køber i supermarkedet.
 7. 7
  Si blandingen. Du kan bare plukke oliven ud af salt, tørre det ud, før du spiser dem. Ellers får et dørslag til at finkæmme ud salt.
 8. 8
  Kog noget vand.
 9. 9
  Dunk anstrengte oliven i vandet for blot et par sekunder (op til 30 sekunder -. Dette smelter naturlige voksagtig belægning på oliven og forsegler frugt)
 10. 10
  Tør oliven natten (på papirhåndklæder eller klud bleer). Sæt dem utilgængeligt for dyr eller små børn, selvom, en måneds arbejde kan gå til spilde, hvis en ledig bump sender dem spredning.
 11. 11
  Tilsæt salt (valgfrit trin). Om et pund salt for hver ti pounds af oliven skal være fint. Dette er det sidste trin, nu alt hvad du skal gøre er at gemme oliven på et køligt, tørt sted. De skal vare omkring en måned på denne måde-sætte dem i køleskabet, hvis du vil have dem i længere tid end det. Du kan også blande oliven med ekstra jomfru olivenolie og krydderi efter smag. Afkøl oliven. Tørre (salt) saltede oliven er stor for tapenades!

Hærdning: bedst for store oliven, såsom Sevillano

 1. 1
  Tag forholdsregler ved arbejde med lud. kan forårsage forbrændinger. Bær kemisk resistente handsker og sikkerhedsbriller, når du arbejder med lud, og brug ikke en oliven kar lavet af plast (Nalgene kar accepteres) eller noget lavet af metal (selv låg - lud opløser metal, især aluminium, og det påvirker smagen af ​​oliven, og kan være giftige). Se Tips og advarsler.
 2. 2
  Fordyb rengøres oliven i en opløsning af fødevare-grade lud (2 spsk flake lud i 1 qt vand) i 12 timer. Lad de største oliven nær toppen, så du kan få adgang til dem let senere.
 3. 3
  Udskift ludopløsning og gentag. Nogle mennesker foretrækker at bruge en svagere lud løsning til den anden fordybelse.
 4. 4
  Check for lud penetration. Mens iført kemikalie-resistente handsker, plukke et par af de største oliven. Hvis de er nemme at skære til pit, med blød, gulgrøn kødet, oliven er klar.
 5. 5
  Soak oliven i vand i 3 dage. Skifte vand mindst 4 gange om dagen.
 6. 6
  Smag test på den fjerde dag. Hvis det er søde og fede, med ingen bitterhed, gå videre til næste trin.
 7. 7
  Fordyb i en let saltlage i en uge. En god løsning til dette formål er 6 spsk. salt i en liter vand.

Tips

 • For saltlage, skal blandingen være omkring højre, når du kan placere et råt æg i skallen ind i saltlage, og det vil flyde.
 • Uudviklede oliven vil genvinde noget plumpness hvis marineret i et par dage.
 • Den saltlage kan være mættet ved kogning af vand og salt blandingen og lade det køle af, inden tilføjer oliven.
 • Vær sikker på at bruge kun fødevare-grade lud til at helbrede oliven. Brug aldrig dræn dåseåbnere eller ovnrens at helbrede oliven (som en kilde til lud, der er).
 • Lud forbrændinger bør behandles ved at køre dem under frisk postevand i 15 minutter og derefter konsultere en læge. Aldrig forsøge at neutraliseret en lud brænde med citronsaft eller eddike blande syrer og baser kan være farlige.

Advarsler

 • Brug ikke lud hærdning metode, hvis børn kan komme i nærheden af ​​oliven eller opløsningen.
 • Scum kan dannes på overfladen af ​​saltopløsningen. Det er ikke skadeligt, så længe oliven fuldt neddykket, men det bør fjernes, når den er.
 • Må ikke smage oliven, mens de er iblødsætning i lud, vente, indtil de 3 dages periode med vand er op inden testning.

Ting du behøver

 • Kemikalie-resistente handsker
 • Sikkerhedsbriller
 • To træ eller styrofoam kasser
 • Påsatte tøjmærker mv Jute, ostelærred, ark eller klud servietter