Wkidk

Sådan helbredelse beton

Hærdning beton er betegnelsen for at stoppe frisk hældes udtørrer for hurtigt. Dette sker, fordi beton, hvis venstre til at tørre ud af sig selv, vil ikke udvikle hele bånd mellem alle sine bestanddele. Det vil være svagere og har tendens til at revne mere. Overfladen vil ikke være så svært som det kunne være.

Steps

Sådan helbredelse beton. Lad forskalling bruges til at skabe dannelse.
Sådan helbredelse beton. Lad forskalling bruges til at skabe dannelse.
 1. 1
  Lad forskalling bruges til at skabe dannelse. Formen selve arbejdet, hvis efterladt på stedet eller på undersiden af ​​en ophængt plade, eller omkring en betonsøjle vil stoppe betonen tørrer ud for hurtigt, og så kan siges at være et hærdemiddel.
 2. 2
  Brug vandansamlinger, der som illustreret på billedet ovenfor, gøres ved at danne en dæmning af sand omkring betonen dannelse og derefter oversvømmelser med vand. Denne metode har følgende ulemper:
  • Det tager en retfærdig bit af arbejde at gøre, og så ganske ofte et brud opstår, og vandet løber væk fra pladen.
  • Normalt kan dette kun ske for et par dage, da det hæmmer andet arbejde, og trykket er normalt på at få væggene op.
  • En mulig ulempe ved denne metode, især hvis jord eller ler anvendes, er chancen for farvning betonen.
 3. 3
  Spray vand på formationen. En enklere måde er at bare holde vandet sprøjtes på pladen med have sprinklere eller håndholdt slange rør. Følgende er nogle ulemper, som du skal overveje, hvis du påtænker at bruge denne metode:
  • Denne metode er meget spild af vand
  • Igen, kan det kun ske i en kort periode som regel. Hvis du afleverer vand, bør det være våd hele tiden, det er du bør ikke lade det tørre ud på alle, næsten umuligt at gøre.
 4. 4
  Bruge nogle form for dækning, der holder og holder sprøjtes på vandet, ligesom en sand lag eller hessian. Sandet dæksel eller hessian skal holdes våd, og hvis de gør tørre ud de faktisk hjælpe med at suge fugt ud af betonen.
 5. 5
  Brug en plast skjold, som dybest set er en plastfolie lagt oven på pladen for at stoppe fordampningsprocessen. Dette er en af de mest effektive metoder til hærdning beton. Normalt en spray fra en slangestuds bruges til at befugte overfladen og plast er lagt på, med generøse omgange ved samlingerne. Brug træ eller cement blokke for at holde plast i position, snarere end tape leddene. Til en vis grad af plast kan anvendes et par gange. En stor fordel ved plast er, at det ikke stopper andet arbejde, som at bygge væggene, og så det kan stå i position til uger, hvis det bliver nødvendigt.
 6. Fotoet viser betonsøjler, der har haft formen arbejde strippet (for yderligere brug), og derefter pakket ind i en klar plast film. Fordampningen fra de konkrete kondenserer på indersiden af plast og overfladen af søjlen forbliver fugtig.
6
Brug konkrete hærdende olier eller hærdende forbindelser. Disse forbindelser og olier kommer nu i en række forskellige typer. Anvendes de vandopløselige voksagtige emulsioner, der kan sprøjtes på den friske beton med en håndpumpe typen spray. De er mælkehvid, når de anvendes, men tør i en klar voksagtig film. De har den fordel, at de kan sprøjtes på gangstier og lignende endda før betonen er indstillet nok til at gå på. En anden stor anvendelse er på betonvægge. De forbliver på overfladen i ugevis og endelig at bryde ned i sollys. Vær tilbageholdende med at bruge beton hærdende olier på interne gulve, på off chance for, at eventuelle rester ville stoppe den fulde vedhæftning af keramiske fliser lim osv.
 • Andre typer af beton hærdende forbindelser er PVA baseret, chloreret gummi eller harpiks baseret. De kan også fås i farvet versioner, falmer over tid.

Tips

 • Selv på en lille plade for en have skur, spilder vi gode penge og ødelægger gode beton ved ikke at kurere det!
 • Varmt eller blæsende vejr gør udtørring processen hurtigere.
 • Du har brugt en masse penge på at købe et godt produkt, og du kan miste en masse værdi i dette produkt ved ikke at kurere den.