Wkidk

Sådan flytter

Flytning kan være både en af ​​de mest spændende og mest stressende oplevelser i dit liv. Det trick til en smertefri træk er at forberede dit skudsikre bevægende plan godt forud for tidsplanen og til at udføre din plan, når den tid kommer. Organization, effektivitet og omtanke vil hjælpe med at lindre dig om eventuelle bevægelige elendighed, der kan komme på din måde. Hvis du gerne vil vide, hvordan du flytter samtidig bevare din sunde fornuft og måske endda have lidt sjov i processen, blot følge disse enkle trin.

Steps

Sådan flytter. Slippe af de ting, du ikke har brug for.
Sådan flytter. Slippe af de ting, du ikke har brug for.

Forbered din flytning

 1. 1
  Slippe af de ting, du ikke har brug for. Først skal du nødt til at få adgang til din ting at have en fornemmelse af, hvad du tager med dig på farten, og hvad du efterlader. Der kan være en række forskellige grunde til at forlade dine ting bagefter. Din nye sted kunne være mindre, kan du bevæge sig i med en person med pænere versioner af dine ting, eller du kan bare være klar til at slippe af med den gamle skrammel, du ikke har brug for. Her er hvordan du gør det:
  • Først, æsler pladsen i dit nye sted. Få dimensioner alle rum i dit nye hjem, og derefter måle dine møbler til at have en bedre fornemmelse af, hvad der passer og hvad der ikke gør.
  • Sælg dine ting på Craigslist. Du bør begynde at gøre dette mindst et par uger i forvejen for at sikre, at folk har tid nok til at afhente dine ting. Hvis du har store fotos og nogle nyttige ting, vil det være temmelig nemt at sælge dine ting, og du kan blive overrasket over, hvor hurtigt folk køber dine ting. Af denne grund, bør du ikke skrive dine ting på Craigslist for langt i forvejen, eller du måske bare ender op uden et spisebord i en måned.
  • Forstå den udfordring at sælge dine madrasser. Du har måske en madras og box foråret i fantastiske betingelse, at du ønsker at sælge, men ved, at folk er på vagt over for at købe en seng fra en fuldkommen fremmed. Enten forberede sig på at sætte din pris reelle billige, eller annoncere med dine venner, familie og folk, der rent faktisk kender dig.
  • Har et værft salg. Dette er en fantastisk måde at slippe af med en masse dine ting på én gang.
  • Doner dine ting. Du må ikke lide dit gamle tøj eller sko, men en masse mennesker vil have gavn af dem.
  • Har en bevægende fest og lægge alle de ting, du ikke ønsker i hjørnet af dit værelse. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt dine gæster snuppe dem op.
  • Sælg dine gamle bøger til en brugt bog butik.
  • I ugerne op til din flytning, spise så meget af maden i dit køleskab, fryser og spisekammer, som du kan, så du kan undgå at flytte tunge dåser eller smeltning eller rodet fødevarer.
 2. 2
  Pakke til flytningen. Selvom pakning dine ting vil tage lang tid, så længe du er organiseret og har en god plan i forvejen, bør det ikke forbruge dit liv. Du bør begynde at pakke mindst et par uger i forvejen, så du har tid nok til at pakke alt, men ingen hidtil på forhånd, at du er omgivet af rod og begynde at pakke væk de ting, du har brug for. Her er hvad man skal gøre:
  • Få dine papkasser klar. Du får brug for flere papkasser end du tror. Du kan få dem gratis fra din lokale købmand, finde dem under "gratis ting" på Craigslist, få dem fra en ven, der for nylig flyttet, eller bare købe dem, hvis du ønsker at spare tid.
  • Mærk alle dine bokse omhyggeligt. Du skal skrive, hvor hver kasse skal gå på toppen og på siderne af kasserne, så du ved, hvor kasserne skal gå selvom de er stablet oven på hinanden.
  • Pak en kasse med væsentlige elementer. Du bør gøre dette om morgenen eller aftenen før din flytning. Boksen skal indeholde badeværelse fornødenheder såsom tandpasta, shampoo, sæbe, dit brusebad stænger og forhæng, og håndklæder, samt eventuelle overnatninger livsnødvendigheder som dit sengetæppe, tæppe, puder og pyjamas. Også, hvis du ikke kan leve uden koffein, pakke væk din kaffemaskine eller te og te kedel.
  • Pak alle de elementer, der går i samme rum i én boks. Må ikke bekymre dig om at adskille dine bøger fra dine notesbøger, hvis de vil begge gå på dit kontor. Bare sætte alt, der går i samme del af dit værelse i en boks, så du kan pakke de ting lettere.
  • Har en "pakkeri station" i dit hus. I stedet for rod hver af dine værelser med et par kasser, vælge et sted at holde alle dine pakket poster.
  • Hold din hardware i en fremtrædende plads. Sørg for at din værktøjskasse er ved hånden, når du flytter, så du begynder at samle dine møbler igen. Du kan enten sætte det i din Essentials box, eller holde det i en kabine på din flytter lastbil eller din bil.
  • Hænge på dit vigtige papirer. Hold på enhver papirarbejde, der er relateret til din gamle hjem, dit nye hjem, eller din flytning proces. Må ikke pakke det væk med de andre ting, der går i dit skrivebord, eller du vil ikke være i stand til at finde det i en snæver vending.
 3. 3
  Spørg nogle betroede venner til hjælp på forhånd. Uanset om dine venner heroisk hjælper du flytter alle dine bokse, eller hvis de bare leder hænge ud for moralsk støtte, bør du lade dem vide, når du er ved at flytte godt forvejen. Send dem en mail eller give dem et opkald beder om deres hjælp på den store bevægende dag.
  • Glem ikke at belønne dine venner til at hjælpe dig. Selvom de tilbyder at hjælpe dig ud af venlighed i deres hjerter, skal du stadig sørge for at tage dem ud til en restaurant efter flytningen, eller at bestille i øl og pizza.
 4. 4
  Opsætning af utilities i dit nye hjem. Kald videre for at sikre du har varme og elektricitet i dit nye hjem, eller din flytning vil være slukket til en meget ubehagelig start.

Flytning af dig selv

 1. 1
  Lej en bevægende lastbil. Hvis du tackle spil fra dig selv, så du bliver nødt til at sørge for at afhente en bevægelse lastbil om morgenen farten. Gør denne ordning godt på forhånd, eller det kan være svært at leje en lastbil, præcis når du ønsker det til en rimelig pris i løbet af en travl bevægende sæson.
  • Sammenlign priserne på nogle få selskaber, før du foretager din beslutning.
 2. 2
  Saml din lastbil om morgenen farten. Få der tidligt at undgå ventetid på en linje på en travl bevægende dag.
 3. 3
  Pack din bevægende lastbil. Pakning din bevægelige lastbil ikke vil være en stor udfordring, hvis du planlægger i forvejen og have hjælp fra nogle få betroede venner, når du gør det. Her er et par ting at huske på, når du pakker din flytter lastbil:
  • Husk, at du får brug for mindst to personer til at håndtere andre ting end løft og indhaling. De bliver nødt til at organisere de ting, der skal indlæses ved at holde de pakkede kasserne tæt på døren let tilgængelige.
  • Skil dine møbler. Tage ud nogen lamper, borde med aftagelige ben, reoler, og underholdningssystemer.
  • Beskyt dine møbler. Wrap alle dine elementer med pakning papir og tape, som du indlæse dem i lastbilen.
  • Load det tungeste først ind bag i lastbilen. Dette omfatter dit køleskab og din vaskemaskine og tørretumbler og andre apparater, samt dine tungeste bokse.
  • Load den tungeste bokse. Stak dem som mursten til at danne lag af mure, der fylder bagsiden af ​​lastbilen. Brug T-stakke til at gøre kasserne mere stabile: gør hver lodret søm lave en T med den vandrette lag under det, som mursten i et hus. Undgå lodrette søjler af lignende størrelse bokse. At maksimere plads, er det vigtigt at stable høje og stabile mure tidligt.
  • Dernæst indlæse dine lange genstande ind i lastbilen. Dette omfatter din seng og hylder. Læne dem mod siderne af lastbilen.
  • Pak dine øvrige rubrikker i lastbilen. Opret tre lag af kasser, som omfatter de tungeste kasser på bunden, de mellemstore kasser i midten, og de letteste kasser på toppen. Når du er færdig med hvert lag, tape den sammen med tape.
  • Sæt din resterende poster. Tricket er at gøre alting passe stramt sammen, men ikke pakke det så stram, at det ser klar til at eksplodere.
  • Når du bruger rampen af ​​en kasse, såsom varevogne afbilledet, sørg rampen er monteret på plads: Når du har strakt rampen fra under lastbilen, vil du finde to ben, der vil passe ind i sprækker på læben af van lastrum. Dette vil sikre, at rampen er flugter med læben, og gør det til en leg at bruge dolly. Dette trin er ofte overset.
  • Sørg for, at dolly er en af ​​de sidste ting at få indlæst, så du vil have det, så snart du ankommer til det nye hus.
 4. 4
  Kør din lastbil til din nye placering. Forsigtighed køre lastbil til dit nye hjem. Vær parat til at drive langsommere og mere forsigtigt, end du ville gøre i en bil. Kørsel en bevægende lastbil tager en stor justering.
  • Husk at gå langsomt og roligt, fordi det drev kan være stressende.
 5. 5
  Aflad dine ting. Hvis det overhovedet er muligt, back lastbilen op til det nye hus, så rampen vil strække på verandaen. Brug al din besætning som observatører for at sikre, at du er fri af eventuelle forhindringer. Når du er tæt på våbenhuset forlænge rampen og tilslutte den på plads, og har et besætningsmedlem bære den modsatte ende. De fleste ramper vil ikke låsen korrekt, medmindre enden er på jorden. Når du har rampen sat op, her er hvordan du kan læsse dine ting:
  • Har en plan for, hvor du kommer til at sætte de store emner i hvert værelse. Gør en tur igennem med initiativtagerne, og vise dem, hvor de større elementer går, såsom sofaer, TV, skabe, senge, kommoder, nat-stande, osv.
  • Og så vælge, hvor at sætte kasser og småting i hvert værelse baseret på der. På den måde kasserne vil ikke være i vejen, når den store møbler kommer i. Og du vil ikke nødt til at flytte kasserne igen. Du kan lægge Post-it sedler på væggen, hvis det er nødvendigt.
 6. 6
  Returnere din bevægende lastbil. Du vil have arrangeret, om du vil gøre dette samme dag eller næste morgen.

Flytning med et flyttefirma

 1. 1
  Forskning for at finde den bedste virksomhed. Hvis du ønsker at flytte med hjælp af et flyttefirma, bliver du nødt til at bruge en masse flere penge til din flytning, men du vil spare dig selv fra stress af at skulle flytte dine bokse, drev en bevægende lastbil, og losse dine bokse. At finde den rigtige flytter virksomheden er et stort engagement, så du behøver at gøre din forskning grundigt, inden du tager en beslutning.
  • Undgå internettet i første omgang. Dette er den nemmeste måde at blive fanget i en bevægende scam. I stedet, så tjek de programoversigter i din telefonbog, ringe til en lokal ejendomsmægler, eller bede venner til deres anbefalinger.
  • Vælg et sted, der vil gøre en i hjemmet estimat. Hvis de ikke vil hænge op telefonen.
  • Sørg for, at selskabet vil gøre det selv, og ikke underleverandører til at have en anden gøre det.
  • Sørg for, at virksomheden kan give dig en "dine rettigheder og pligter, når du flytter" hæfte.
  • Få så meget information om virksomheden, som du kan. Prøv at vælge en virksomhed, der har været i virksomheden i mindst ti år. Spørg om de omfattede ydelser, og for en liste over referencer.
 2. 2
  Når du har indsnævret din søgning til to eller tre selskaber, gå online for at finde ud af, om de er lovlige. Du bliver nødt til at have virksomhedens DOT og MC licensnumre at gøre dette. Nu kan du sørge for, at virksomheden ikke kun er autoriseret til at udføre dit træk, men at de har en forsikring til at gøre det.
  • Først tjek SafeSys.org. Skriv dem DOT og MC numre ind på siden og se hvad der kommer op.
  • Dernæst skal du sørge for virksomheden tjekker på "FMCSA Licensing & Forsikring websted 'linket i bunden af ​​den rapport, du får om virksomheden.
  • Sidste, så tjek den Better Business Report at læse op på virksomheden.
 3. 3
  Har selskabet kommer til at foretage en vurdering. Selskabet vil sende en repræsentant til at tjekke alle dine ting og til at give dig et skøn over, hvor meget det vil koste at flytte det hele. Selskabet vil give dig et skøn baseret på, hvad de ser i dit hjem.
  • Brug ikke et selskab, der kun vil give dig et skøn baseret på kubikfod.
  • Hvis du virkelig ønsker at finde den bedste virksomhed, kan du sørge for at have to eller tre virksomheder til at komme og lave en vurdering og vælge den med den bedste service og de bedste priser. Men det vil være mere tidskrævende.
 4. 4
  Lav en aftale med flyttefirma. Beslut dig for en sats, der virker for jer begge, og underskrive en kontrakt, der er godt detaljeret og passer til dine behov. Aldrig underskrive en tom kontrakt. Gennem jeres arrangement, vil du beslutter dig på den bevægelige dato.
 5. 5
  Flyt med initiativtagerne. Nu hvor du har valgt din flytter virksomheden og har besluttet på en dato, er det tid til at forberede den store flytning. Selvom du ikke vil gøre nogen tunge løft, skal du stadig være omkring, når initiativtagerne transportere og læsse dine ting. Dette vil være en undtagelse, hvis du arrangere dem til at flytte dine ting ind i dit nye sted, når du ikke vil være der.
  • Når initiativtagerne er aflæsning dine ting, holde ud af deres måde. Må ikke tilbyde at hjælpe, medmindre de har spørgsmål.
  • Beløn ​​dine initiativtagerne. Når de har gjort deres hårde arbejde, eller endda mens de laver deres hårde arbejde, bestille nogle frokost for dem, hvis du ønsker at være rart. Og sørg for at give dem en generøs tip.

Nyd dit nye hjem

 1. 1
  Pak dine ting. Nu, hvor du har losses dine ting i dit nye hjem, er det sandsynligt, at du føler dig overvældet. Hav tålmodighed og ikke tvinge dig selv til at begynde at pakke ud alting med det samme. Bare fokusere på at få det gjort lidt efter lidt, og du vil have din nye sted klar på ingen tid. Her er hvad du kan gøre:
  • Pak dine væsentligste elementer først. Pak ting fra din "væsentlige ting"-boksen. Sæt dit badeforhæng, hvis du har brug for et afslappende bad og gøre din seng, hvis du blot ønsker at kollapse.
  • Prøv at pakke dine køkken elementer tidligt. Selvom du skal slappe af og spise take-out, når du først ankommer til dit nye sted, kan du ikke gøre det for evigt. Jo hurtigere dit køkken er sat op, jo hurtigere kan du begynde at leve et normalt liv.
  • Saml alle dine store møbler. Sørg for at du samler det i rummet, hvor det hører hjemme.
  • Gør kun så meget som du kan hver dag. Selvom du ikke skal vente måneder for at udpakke, er du sandsynligvis overvældet efter dit træk, så udpakke så mange kasser som du kan, indtil du har brug for en pause. Husk at tage sig tid til at nyde dine nye omgivelser.
 2. 2
  Gå på indkøb. Når du har startet udpakning proces, vil det være tid til at gå på indkøb for alle emner, du kan få brug for. Dit shopping kan omfatte at gå til købmanden for at fylde dit køleskab, købe nogen møbler, du kan have brug for, eller udskiftning emner, som du ikke kan finde.
  • Tag det et skridt ad gangen. Hvis du virkelig har brug for en masse nye elementer, gøre en dag af det, men hvis du bare har brug for et par ting, behøver du ikke at gøre det hele på én gang.
 3. 3
  Få at vide dit nye nabolag. Når du er langt henne i udpakning processen, eller bare lyst til at tage en pause, er det tid til at komme til at kende dit nabolag. Dette er en fantastisk måde at føle sig bedre tilpas i dine nye omgivelser, og at føle sig som din stressende flytning vil betale sig i sidste ende. Her er hvad man skal gøre:
  • Gå en tur. Ikke blot vil dette lindre stress og giver dig stor øvelse, men du vil have en bedre fornemmelse af fornemmelsen af ​​dit nabolag, hvad dine naboer er ligesom, og hvilke butikker eller parker er i nærheden af ​​dig.
  • Kig på nettet eller i en lokal avis for at tjekke kulturelle attraktioner, barer eller restauranter. Se, hvad din nye emhætte har at tilbyde.
  • Fortæl dine Facebook-venner, som du har flyttet til et nyt sted. Spørg, hvis de har nogen anbefalinger af, hvor gå eller selv når at shoppe. Selv mennesker, du knap nok kender, vil være glade for at tilbyde rådgivning om dette emne.
  • Få at vide dine naboer. Vær venlig over for de mennesker i dit nabolag. Du vil ende med at gøre mere lokale venner og få insider tips om dit samfund i processen.

Tips

 • Hvis du har små børn, så husk at den første nat i et nyt hus kan være skræmmende. Nye lyde, nye rum, masser af forvirring. Sørg for at pakke en nat-lys eller at særlig tæppe i kufferten, så du kan finde den. Det er vigtigt.
 • Hvis du har en kat og har den luksus at vende tilbage til dit sted, når du har flyttet, og det er ikke langt væk, så lad din killing der indtil det sidste minut. Bringe din kat sammen i midten af ​​en hektisk bevægelse vil skræmme din killing, og han kan ende gemmer sig under din seng i flere dage!
 • Tag en dyb indånding. Uanset hvor hårdt du prøver, vil flytte være en af ​​de mest stressende oplevelser i dit liv. Selv om det vil hjælpe med at være organiseret og have støtte fra dine venner, være parat til at kaste et par tårer. Mange mennesker gå ind i en bevægelse, og er overrasket over, hvor svært det er, så justere dine forventninger i forvejen for at beskytte din tilregnelighed. Bare minde dig selv, at tingene vil blive bedre. Den indledende skridt vil være stressende, men tænk på hvor fantastisk du føler, når du opretter dit nye hjem!
 • Tøm elementer fra dit køleskab i en køligere. Hvis det er nødvendigt, vil et pund tøris arbejde meget godt at holde alt frosset længe nok til at flytte og krog op i køleskabet.
 • Jo flere mennesker, du kan have hjælpe dig, jo bedre. Hvis du er nødt til at spare walking plads, har nogle folk gå omkring tilbage og bringe tingene ud af kælderen, hvis det er muligt. Og altid har dine mest kompetente folk lastning lastbilen.

Advarsler

 • Vandseng madrasser er voluminøse, og rip meget let. Vær meget forsigtig! Det er værd at leje en lille suge pumpe til at sørge for de er så tomme som muligt.
 • Altid forskning din flytter virksomheden grundigt for at undgå bevægelige svindel.