Wkidk

Sådan fjernes tekstur fra akustiklofter overflader

En trin-for-trin guide til at skrabe det grimme "hytteost" tekstur, også kaldet Popcorn tekstur, off af perfekt anstændigt loftet og forbedre udseendet af dit hjem! Der har været nogen diskussion om, hvad "hytteost" eller popcorn tekstur er. Der er hovedsageligt 2 slags tekstur på markedet i dag, som du vil se i hjemmene.

 1. Popcorn tekstur er teksturen finder du det meste i huse bygget omkring 1980 eller tidligere. Det er solgt i tørre poser og når de blandes op det har udseendet af løbende hytteost, når det sprøjtes på et loft det har en virkelig klumpet, flaky tekstur og du kan som regel brække stykker forholdsvis let.
 2. Den anden form for tekstur du vil se i de fleste af de nyere huse nu kaldes "Span-tex", det kommer i kasser fra din hardware butik og selv om jeg tror det hævder, at det er klar gjort, vil du sandsynligvis nødt til at tynde det ned lidt. Når de anvendes, afhængigt af efterbehandling af tekstur, tykkelse, osv. Det skal være temmelig hårdt og har konsistens som hvis nogen tog nogle mudder og sprøjtes den mod en væg (hovedsagelig thats hvad de gjorde), og det vil ikke have de større definerede bidder som popcorn tekstur gør.
 • Denne artikel forklarer ikke den procedure at fjerne en Span-tex tekstur som det er et andet produkt, vil det ikke bare skrabe.

Steps

Sådan fjernes tekstur fra akustiklofter overflader. Undersøg, om din tekstur indeholder asbest, kan du få en test-kit til det.
Sådan fjernes tekstur fra akustiklofter overflader. Undersøg, om din tekstur indeholder asbest, kan du få en test-kit til det.
 1. 1
  Undersøg, om din tekstur indeholder asbest, kan du få en test-kit til det.
 2. 2
  Tag dine møbler ud af huset, hvis det er muligt (at have møblerne der gør et stort rod.) Vi dækket alle vores gulve med ruller af plastic, som du kan få billige på Home Depot. Når det er gjort, bare at rulle det op og smide det væk.
 3. 3
  Bestem hvis loftet tekstur er blevet malet over. Dette gør det meget sværere at skrabe. Hvis det ikke har, skal du kun at fugte det let, og det kommer ud som smør. Hvis den har, er du nødt til at sprøjte det stærkt (vi brugt vores slange med en sprøjte vedhæftet fil), og suge det for at det at komme ud. Hvis du tager en hånd eller pole sander med en virkelig tung sandpapir og hurtigt løbe over loftet, før fugte det ned det giver vand at trænge ind i teksturen lidt bedre, hvilket gør det kommer ud lettere.
 4. 4
  Definitely bære masker, når du skraber. At ting er nasty. Vi gjorde det faktiske skrabning med et par forskellige værktøjer. Vi brugte de bredeste hånd trowels, at vi kunne finde (metal arbejde bedst). Vi brugte også flade ledes skovle! De arbejdede stor, fordi du ikke havde brug for en stige, blev lange håndtag indbygget! På hårde områder en stige (stillads er sikrere) rejser dig, så du kan få en bedre vinkel og rense mere ud hurtigt. Der er også et værktøj, der giver dig mulighed for at tilslutte en plastpose for nem bortskaffelse og mindre snavs på jorden.
 5. 5
  Være virkelig forsigtig, når skrabe så du ikke rippe ind i eller skrab gipsvæg. Du er nødt til at bruge en temmelig let tryk og forsøge at holde kanten plan, således at den ene ende ikke dyppes i gipsvæg.
 6. 6
  Skrab så meget som du kan fra. Enhver lille luns vil vise igennem tekstur.
 7. 7
  Når det er hele skrabes bruge tør væg patch til at udjævne områder eller reparation, hvor du rippet gennem gipsvæg (jeg havde en masse af disse pletter!). Rul op plast med de klumper på det og smide det. Dæk gulvene med rent plastik igen, bare for at beskytte gulvet.
 8. 8
  Du vil gerne sand hele loftet efter du patch.
 9. 9
  Du kan enten gøre det retexturing selv eller hyre nogen til at gøre det. Vi gjorde det selv med en Airless pistol og tekstur, som du kan købe på Home Depot. Det ligner poser af beton. Vær omhyggelig med ikke at købe popcorn ting igen, vi gjorde det! Vi blandede det op og tænkte: "Hmm... det ser virkelig chunky?", Og måtte tage det tilbage! Så vi sprøjtes tekstur på med pistolen, og derefter bankede det ned til at matche tekstur på væggene med en murske. Det viste sig temmelig godt. Mine venner hyret nogen til at gøre deres retexturing efter at de skrabet.
 10. 10
  Male alle lofter med "primer / sealer?".
 11. 11
  Male det hele igen med almindelig hvid loft maling (som er virkelig billige).
 12. 12
  Alt i alt, det er meget værd. Du får brug for mindst 4 personer tackle opgaven. Et godt estimat af tid det tager at opnå dette er 5-6 dage. (Du kan gøre alt det skraben i en eller to dage, retexturing på én dag, priming på én dag, og maleriet i en anden.)

Tips

 • Skrab gunk på en plastik tarp, eller hvis du er at komme af gamle gulvtæppet-skrabe lige på det, rulle op og tage væk!
 • Brug en plastik hånd murske-det vil ikke markere gipsvæg så meget som metal vil.
 • Hvis dit loft er blevet malet over, giver det en hurtig sand med en pæl slibemaskine og en ru sandpapir derefter bruge en spray flaske fuld af vand eller en ny have flydende pumpe, som du kan bruge til ukrudtsmiddel, og dis ned loftet
 • Hand skrabning kan gøres uden at dække hele rummet i plast med en lille spray flaske med vand i det, en plastik eller metal skraber, og en 24-can pap "flad" (find dem på vinhandel eller købmand), der har en ventilationskanal tape "håndtag" på undersiden, det lader dig glide din hånd under den flade, men holder den flade falder, hvis du skifter din hånd. Spray let med flasken, vent et par minutter, skrabe ind i lejligheden, gentag. Det fungerer fantastisk for små værelser eller ulige dele af et rum, som man ikke nemt kan dække i plast.
 • Alternativt kan du tage en 6 "fælles kniv, men først bruge en vinkelsliber til at runde kanter for at undgå skadelig (udhuling) loftet gipsvæg. Har en sprayflaske fyldt med varmt vand. Spray en brugbar og vente et par minutter. Så kan pap dæksel (1 eller 1 1/2 tommer kant) og blot skrabe hytteost tekstur ud i dæksel. Når låget er passende fyldt, dumpe ting i en skraldespand tilbage. Arbejd din vej rundt i lokalet på denne måde, så det skaber ingen støv at trække vejret i og meget lidt af det slippe til gulvet. Denne metode er ren, hurtig og nem.

Advarsler

 • Vær sikker på at bruge en asbest test kit, før du skrabe loftet selv. Der kan være skræmmende bivirkninger, hvis dit hjem har asbest i loftet akustiske. Asbest eksponering forårsager lungehindekræft kræft, en dødelig sygdom med nogen kendt helbredelse.
 • Loft overflader er færdig med tekstur for at skjule fejl. Ved at fjerne tekstur, du kan afsløre defekter, der er værre end "hytteost" udseende.

Ting du behøver

 • presenninger / plastrullerne
 • hånd trykvandsanlæg sprøjte (eller slange)
 • brede hånd murskeer
 • gipsvæg patch
 • sander
 • airless tekstur pistol
 • tekstur mix