Wkidk

Sådan fjernes tapet med DIF metoden

Fjernelse tapet kan være en lang, vanskelig og kedelig opgave. Et produkt til rådighed til at hjælpe kaldes DIF, som hjælper til at løsne limen på væggen, så du kan trække det ud. Der er andre produkter, som gør det samme. Kig efter "koncentrat" ​​versioner, ikke de sprayflaske typer.

Steps

Sådan fjernes tapet med DIF metoden. Spray DIF på væggen - liberalt!
Sådan fjernes tapet med DIF metoden. Spray DIF på væggen - liberalt!
 1. 1
  Perforere væggen. Det er vigtigt, at du ikke "score" væggen, da det vil beskadige væggen og får papiret til at komme ud i små strimler. Specialiserede værktøjer er tilgængelige på din lokale isenkræmmer. Kigge efter værktøjer, der har spur-lignende hjul på dem. Disse værktøjer vil perforere væggen med tusindvis af små prikker, så DIF kan suge i. Sørg for at du gør et grundigt stykke arbejde for at perforere væggen. Du vil opdage, at områder med mindre perforering er sværere at fjerne
 2. 2
  Spray DIF på væggen - liberalt! Det anbefales, at du ikke bare sprøjte hele muren ned, som du spilder løsningen. Løsningen vil tørre, før du kommer til det. Sprøjt i stedet det område, du skal arbejde med.
 3. 3
  Lad opløsningen blød i cirka 15 minutter. Hvis du forsøger at fjerne papiret, før det får en chance for at arbejde, vil du spilde din tid kæmper med tapet.
 4. 4
  Umiddelbart før du begynder at skrabe, spray området igen, vil det give papiret & lim til at forblive fugtig.
 5. 5
  Skrab tapet fra væggen. Du kan bruge en almindelig skraber, en spartel, lommekniv eller et specialiseret værktøj til dette. Home Depot sælger et særligt tapet skrabning værktøj, der hjælper med at forhindre fugning væggen. Jeg kan varmt anbefale det.
 6. 6
  Du skal sørge for, at du får ikke kun tapet selv, men også opbakning papir så godt.
 7. 7
  Når du har papiret ud, skal du gentage hele processen igen for at fjerne så meget lim som muligt. Dette vil være hurtig - bare sprøjte DIF og skrab igen.

Tips

 • Vær omhyggelig med ikke at skrabe gipsvæg, når du fjerner tapet. Dette vil kræve reparation.
 • Hvis lugten af ​​DIF er for offensiv kan du blande skyllemiddel og vand i en sprayflaske og anvende som du ville Dif. Hvis virker lige så godt og lugter meget bedre.
 • Jo mere du perforere papiret de mere små stykker vil du blive skrabe. Må ikke gå overbord med scoring.
 • Du behøver måske ikke at score papiret overhovedet afhængigt af den type papir, du har med at gøre. Test et lille område med DIF, før du begynder at perforere papiret.
 • Må ikke male væggen uden ordentlig prep arbejde. Der er uden tvivl kommer til at være nogle tapet lim efterladt. Hvis du male over den lim, vil malingen til sidst revne og skræl. Prep væggen ved først at forsegle det med Gardz (fås hos din lokale Duron). Følg anvisningerne på Gardz kan for efterbehandling prep før maling.

Advarsler

 • Kemikalier i DIF vil brænde huden og øjnene. Bær handsker og sikkerhedsbriller
 • Når skrabning eller slibning gamle mure, der er en fare for at hæve malingsstøv der kan indeholde bly. Brug en ledende testkit og ikke tage chancer for at hæve bly støv omkring børn.