Wkidk

Sådan fjernes storm sideruder og skærme

Storm dør skærme er ofte behov for reparation og oftere end ikke, er du nødt til at få glasset ud af døren, før du kan komme til skærmen. Det er ikke altid indlysende, hvordan glasset kommer ud, så her er en række tips til at hjælpe med at få glasset ud til reparation eller skærm udskiftning. Ved anvendelsen af ​​denne artikel, vil vi begrænse os til at fjerne glas fra Aluminum Storm Døre, da disse er langt den mest almindelige, at kan være nødvendigt at blive taget fra hinanden.

Steps

Sådan fjernes storm sideruder og skærme. Fjern drifts glas, glas, der bevæger sig op og ned i stormen døren.
Sådan fjernes storm sideruder og skærme. Fjern drifts glas, glas, der bevæger sig op og ned i stormen døren.
 1. 1
  Fjern drifts glas, glas, der bevæger sig op og ned i stormen døren. Typisk du løfter glasset hele vejen op så langt som det vil gå, og træk derefter den nederste kant af operativsystemet glasset lige nok til at rydde sporene på venstre og højre side.
 2. 2
  Træk ned operativsystemet glasset, indtil det kommer helt ud af dens spor.
 3. 3
  Put en hånd på den øverste glasplade på ydersiden af døren og en anden hånd på den øverste glas på indersiden af døren. Pres hænderne sammen og forsøge at løfte glasset lige op. Det bør bevæge sig op nok til den nederste kant for at fjerne den øverste kant af skærmen.
 4. 4
  Med hånden på ydersiden trykke forsigtigt på den nederste kant af den øverste glas og fange den nederste kant med den anden hånd.
 5. 5
  Træk den øverste glas lige ned og ud af dens spor. Dette skulle gøre det muligt for skærmen panel skal løftes op og ud af dens spor.
 6. 6
  At samle døren efter skærmen er blevet repareret, gøre alle de trin i omvendt rækkefølge.

Tips

 • Nogle storm døre har plast spor på venstre og højre side. Ofte en eller begge af disse spor skal fjernes, når du har den øverste drifts glas fjernes, før du kan få den resterende glas og screen paneler ud. Disse plastic spor kan pried off forsigtigt med et tyndt bred flad skruetrækker.
 • Nogle storm døre har separate rammer til operativsystemet glas og skærm. På disse døre, åbne drifts glasset, så det er helt ud af vejen af ​​skærmen. Grab skærmens ramme og træk den til venstre eller til højre, indtil det frigiver fra sine fjederklemmer.
 • Hvis stormen dør er blevet malet, bliver du nødt til at skære igennem malingen med en skarp hobbykniv, før du forsøger at frigive nogen af ​​glaspartier.

Advarsler

 • Træk ikke hårdt på glas vinduesrammer. Hvis de ikke kommer ud let du nødt til at tage en ny tilgang.
 • Storm dørkarme have skarpe kanter. Bær arbejdshandsker, når du fjerner rammer og / eller knuste glas paneler.