Wkidk

Sådan fjernes muggen lugt

At komme af muggen lugt afhænger af, hvor de er. Der er mange teknikker til friskes op muggen lugt omkring dig.

Steps

Sådan fjernes muggen lugt. Vask klud (tøj, gardiner, sengetøj) i en vaskemaskine, tilsætte 1 kop hvid eddike til en normal belastning og lad trække i 30 minutter.
Sådan fjernes muggen lugt. Vask klud (tøj, gardiner, sengetøj) i en vaskemaskine, tilsætte 1 kop hvid eddike til en normal belastning og lad trække i 30 minutter.
 1. 1
  Vask klud (tøj, gardiner, sengetøj) i en vaskemaskine, tilsætte 1 kop hvid eddike til en normal belastning og lad trække i 30 minutter. Fortsætte med regelmæssig vask tilføje en væske, duftende skyllemiddel under skylning. Put en duftende skyllemiddel ark i tørretumbleren så godt. Gentag om nødvendigt processen.
 2. 2
  Apparater (køleskabe, kummefrysere, ovne) Ikke i brug: Tør alle apparater med en bagepulver og vand blandes. Spred denne blanding på de indvendige overflader. Smuldr op aviserne og fylde rummet med papirerne. Lad sidde 24 timer eller mere. Fjern papir og skylles med vand. Gentag om nødvendigt.
 3. 3
  Riv toppen fra en kasse med bagepulver og sted i bagsiden af køleskabet, hvis køleskabet er i brug. Lugt vil blive absorberet i et par dage.
 4. 4
  Få flere poser af knuste vulkanske bjergarter (fås i hardware og gør-det-selv butikker i mesh poser.) For de fugtige steder (såsom kældre og krybekældre). Posen instruktioner vil fortælle dig, hvor mange der er behov per kvadratfod område. Placer poserne på forskellige niveauer i rummet. Der er også sprays, såsom "Oust" der hjælper midlertidigt fjerne lugt indtil kilden mustiness elimineres. Kontrollere for eventuelle pletter af skimmel, der kan være medvirkende til lugt. Vær forsigtig, hvis omfattende mug er fundet, da det kan være giftige og bør håndteres af en professionel.
 5. 5
  Åbn din closets, lukkede værelser, hytter og for at lufte dem ud. Liberalt drys bagepulver tæppe og værelse deodorizer i hele området. Følg pakke retninger på test for colorfastness og længden af ​​ansøgning tid. Støvsug.
 6. 6
  Brug bagepulver og avis som for en ubrugt apparat (såsom skabe og kufferter).
 7. 7
  Åbn din kuffert og sætte det i solskin i et par dage.
 8. 8
  Dræb svampesporer hjælp chlordioxid. Dette bruges på både at styre muggen lugt, og på biblioteker for at kontrollere udbrud af meldug. Der er flere gode kilder til små mængder af chlordioxid, der sælges til brug i både og skabe.

Tips

 • For virkelig at slippe af med den muggen lugt du nødt til at slippe af årsagen, såsom fugt eller bakterier.
 • De fleste rum sprays bare maske mustiness ikke fjerne det, men der er produkter (såsom "Oust"), som midlertidigt narre dine olfaktoriske receptorer (lugtesans) til at tro det er blevet fjernet. Disse er nyttige indtil den egentlige problem er løst.

Advarsler

 • Omfattende skimmel findes i kældre, lofter, krybekældre og ventilationskanaler kunne være giftige. Hvis de findes, bære en maske, undgå at indånde sporerne, handsker og vask hænderne grundigt efter oplever.
 • Kontakt din lokale County Services Kontoret for anbefalinger til skimmel behandling selskaber. Få konkurrerende tilbud før undertegnelsen nogen kontrakter, og sørg for, at kontrakten har en genbehandling klausul.
 • Chlordioxid er et irritationsmoment. Hvis du bruger chlordioxid, luft rummet ud, før besætter det. Eller holde døren lukket, hvis du desodorisering et skab.