Wkidk

Sådan fjerner du en "knock out" fra en elektrisk boks

A "knock out" eller "KO" er en delvist stemplet åbning i elektriske indhegninger, der giver hurtig indtastning af en wire, kabel eller rør via stik eller montering på interiøret. Her er hvordan du fjerner en "KO" fra el-tavler og andre elektriske indhegninger med lethed.

Steps

Sådan fjerner du en "knock out" fra en elektrisk boks. Sørg for, at wire / ledninger du kommer til at beskæftige sig med ikke er drevet.
Sådan fjerner du en "knock out" fra en elektrisk boks. Sørg for, at wire / ledninger du kommer til at beskæftige sig med ikke er drevet.
 1. 1
  Sørg for, at wire / ledninger du kommer til at beskæftige sig med ikke er drevet. Sluk mistænkelige afbrydere og bruge en egnet måler eller tester for at sikre, at strømmen er slukket - at mindske risikoen for elektrisk stød eller forbrændinger.
 2. 2
  Find knock out stempling (KO) dimensioneret til at passe det ønskede stik (eller fitting). Der vil sandsynligvis være flere KO-vis af forskellige størrelser på mere end én overflade, hvorfra man kan vælge. Pick en, der vil være nemmest at tilslutte kablet eller røret.
 3. 3
  Find fastgørelsespunktet for dette KO. Den enkelt størrelse KO og mindste af multiple KO generelt sikret på et enkelt sted. Tryk på kanten af ​​en skruetrækker mod den indre-mest KO stemplet kant, væk fra denne fastgørelsespunkt, og tryk på (eller rap skarpt hvis nødvendigt) for at skubbe KO væk fra væggen af ​​kassen.
 4. 4
  Vride KO frem og tilbage med fingrene eller tænger til fuldt ud at fjerne. Den mindste KO er normalt en 3/8 "eller 1/2" handel størrelse åbning. De fleste moderne stik kræver et minimum 1/2 "handel size åbning Hvis dette er størrelsen på KO fjernet, og stikket, der skal installeres, skal du springe hoved til trin 10;. Ellers fortsætte med at stige til næste trin KO størrelse.
 5. 5
  Find den næste KO ring fastgørelsespunkt. Den anden ring af KO er meget mindre og kan være fastgjort til et tredje (eller flere) KO ring. Disse KO ringe er også ofte fastgjort med to (eller flere) fastgørelsespunkterne. De vil kræve lidt mere indsats og tålmodighed at fjerne uden at beskadige yderligere KO ringe, der er større end nødvendigt. En overdimensioneret åbning vil ikke støtte stikket uden yderligere omkostninger.
 6. 6
  Indsæt bladet af skruetrækkeren ind i åbningen som vist, således at spidsen kun strækker sig ud over åbningen. Spidsen skal være så langt væk som muligt fra fastgørelsesstedet. Klingen må ikke strække sig ud over den yderste kant af den indre ring. Lirk forsigtigt skruetrækkeren tip ind i feltet. Kun den inderste ring KO skal bøje indad.
 7. 7
  Gentag det forrige trin på en sådan måde, at spidsen vil trykke på den anden del af KO ring ind i feltet lignende som vist.
 8. 8
  Tryk kniven mod væggen, mellem den og KO ring til at lirke den yderligere indad - nok til at få fat i kanten med en tang.
 9. 9
  Twist og rock KO ringen frem og tilbage med tangen kun så meget, som er nødvendige for at træthed fastgørelsesstedet. Snart vil KO ringen simpelthen bryde væk. Overdreven kraft kan beskadige yderligere KO ring - gør åbningen for stor til at understøtte stikket.
 10. 10
  Fortsæt med at fjerne KO ringe indtil den korrekte størrelse åbningen opnås.
 11. 11
  Fjern låsemøtrikken fra stikket.
 12. 12
  Sæt stikket ind i åbningen fra ydersiden af kassen.
 13. 13
  Spin låsemøtrikken på stikket.
 14. 14
  Hold stikket på plads for at holde skruer tilgængelige, mens hånden stramme låsemøtrikken.
 15. 15
  Spænd helt ved at placere bladet af skruetrækkeren i en "dal" af låsemøtrikken og rap kraftigt med en tang eller hammer.
 16. 16
  Sæt ledninger, kabler eller rør ind i stikket, og fastgør med skruer leveres på stikket kroppen.

Tips

 • "Handel" størrelser er meget forskellige fra "målte" størrelser. Elektriske handel størrelser og VVS handel størrelser er lige, og er baseret på rørdimensioner. Et eksempel er 1/2 tommer handel størrelse, for at bestemme den faktiske åbning for denne størrelse skal du tilføje 3/8ths af en tomme, der er 7/8ths af en tomme åbning. 3/4 tommer handel størrelse er en 1 1/8 tomme åbning. Ligeledes kan en 1/2 tommer elektrisk rør (EMT, IMC & HW Conduit) eller montering og 1/2 VVS-rør (galvaniseret, sort jern og kobber) eller beslag har den samme OD (udvendig diameter).
 • Et par "reducere skiver" vil give et stik, der skal støttes i en over-size åbning. Reducerende skiver er korrekt dimensioneret ved at bestemme en.) Størrelsen af ​​den eksisterende åbning i kassen og b..) Størrelsen af ​​fittingen. For eksempel, et "2 x 1/2" (to af halve) vil blive udvalgt til at installere en 1/2 "stik ind i en eksisterende to tomme hul. To spændeskive pr åbning er påkrævet.

Advarsler

 • Altid tjekke målere og testere på kendte strømførende kredsløb for at sikre, at de arbejder inden brug. En defekt tester eller meter vil sandsynligvis indikere hvert kredsløb som "off".
 • Der kan være skarpe kanter og grater, der kan have været efterladt på kanten af ​​åbningen, især på det punkt (er) for fastgørelse af KO. Disse skarpe kanter kan fjernes med elektriske tang. Du skal blot indsætte lederen af ​​tangen i hullet og drej, indtil helt har afgrænset åbningen. Metallet er sædvanligvis blød nok til tangen at sløve grater, der kan være til stede.
 • Altid tage din tid og være forsigtige.

Ting du behøver

 • Skruetrækker
 • Tænger
 • Hammer (ekstraudstyr)