Wkidk

Sådan får VIP-service fra en restaurant

Har du nogensinde spekulerer på, om når du går ud for at spise, er du virkelig nyder den bedste service, maître d 'har at byde på? Opdag hvordan du kan imponere hvem du er med hver gang og blive behandlet som royalty uden ekstra omkostninger.

Steps

Sådan får VIP-service fra en restaurant. Ring til restauranten på forhånd at booke din reservation over telefonen.
Sådan får VIP-service fra en restaurant. Ring til restauranten på forhånd at booke din reservation over telefonen.
 1. 1
  Ring til restauranten på forhånd at booke din reservation over telefonen.
 2. 2
  Gå ind at opfylde maître d ', hovedet tjeneren og undertiden den person, der vil blive hilse dig, når du kommer ind og et par timer før din reservation. Sørg for, at de kender dit navn, når du ankommer, og navnet på din gæst.
 3. 3
  Betale på forhånd. For at imødegå stille og roligt med den ubehagelige karakter af regninger og venter på dem, vil mange restauranter tillade dig at give dit kreditkortnummer, positivt identificere dig, og log om regningen, før du har spist aftensmad. Denne måde, når du er færdig, kan du bare gå ud med din date, klient, kollega, eller hvem er heldig nok til at nyde middag med dig i aften.
 4. 4
  Medtag en 15 - 25% tip på forhånd, afhængig af kvaliteten af det spise virksomhed, du vil. Med spidsen allerede kendt på forhånd, bør du få en af ​​deres finere tjenere. Vær opmærksom på de skikke i det land du befinder dig i. I Europa er tips forventet og ikke inkluderet. Andetsteds, konsultere en ajourført rejseguide. Når du er i tvivl, så spørg hvis tjenesten er inkluderet.
 5. 5
  Placere et opkald til at bekræfte dine reservationer, og at maître d 'vil hilse dig, når du kommer ind sammen med din gæst. Mennesker, uanset hvem de er, nyder at blive anerkendt og værdsat - undtagen i sjældne tilfælde.
 6. 6
  Venner med din server. Husk, at det er vigtigt at være en god gæst i en restaurant. Spørg din server, hvad deres navn er, introducere dig selv og dine gæster, hvis serveren ikke allerede kender dit navn (e). Hvis du ikke er bekendt med det sted, sørg for at spørge serveren for forslag til, hvad der er godt og hvad der er populært.
 7. 7
  Nyd dit måltid og dase i den ser ud i godkendelsen, at du får fra andre middagsgæster som du gåtur i, som om denne restaurant er din personlige country club.
 8. 8
  Dyrk dine restauranter. Være en regelmæssig kunde hos en "langsom" tid, måske standse ved regelmæssigt til dessert og kaffe eller for at hente en lille godbid til at gå. Selv i opskalere kredse. Enhver restaurant, der ikke vil sæde du under en langsom tid til noget mindre end en fuld måltid er ikke værd nedladende Dette vil tillade dig at blive fortrolig med waitstaff og tillade dem at komme til at kende dig som en god kunde. Vær sikker på at hele tiden tip godt, hvis deponering er sædvane. Regelmæssige lånere med et ry for generøs deponering vil blive noteret og modtage god service. Det er endnu mere imponerende, når du modtager gunstige udseende af anerkendelse på hver tur.

Tips

 • Ovenstående trin er kun skal bruges på fornemme restauranter. Efter de førnævnte trin på fastfood restraunts såsom McDonalds, kan Burger King eller Applebee resultere i forvirring og forlegenhed.
 • Hvis du kan lide måltidet eller tjeneste skal du sørge for at udfylde en kommentar kort (hvis det findes) eller tale med maître d '/ tjeneren om det på din vej ud.
 • Hvis der er et problem eller et problem med din mad eller tjeneste, være behagelig med personalet. At være uhøflig ikke få dig bedre service, især hvis det er en restaurant, som du hyppige. Vent personale vil undgå dig som pesten.

Advarsler

 • Brugen af ​​penge, men måske ikke være så dårlig en idé, hvis du folder en 15€ 3 gange, sat i hånden og ryste hænder med maître d ', som du indtaster til at blive siddende. Det er en langt mere diskret måde høfligt beder om god service. Bare bruge diskretion.
 • Undgå at nævne penge til personale eller dine gæster, mens de går til middag. Ved at undlade at følge ovenstående trin og blot at sige, inden for hørevidde af din gæst, "Der er en sprød 5€ regningen i lommen med dit navn på det, hvis du kan tage os til den bedste tabel i Parlamentet", ikke kun nedgør positionen af de tjener tjener dig, men forringer spise oplevelse af din gæst så godt. Behandl disse mennesker som venner, og de vil gøre det samme. Den "gyldne regel" gælder.