Wkidk

Sådan får edderkopper ud af dit hus uden at dræbe dem

Alle vil lejlighedsvis se op og finde en edderkop klamrer sig til væggen eller dinglende fra loftet. Mange mennesker har en frygtelig angst for edderkopper, og ønsker at dræbe dem med det samme, men du behøver ikke at dræbe dem for at slippe af med dem! Der er mange måder at vende sikkert tilbage en edderkop til udendørs uden at såre den! Du skal bare brug for at få dit mod op og være modig!

Steps

Sådan får edderkopper ud af dit hus uden at dræbe dem. Gå ikke i panik, når du ser edderkoppen.
Sådan får edderkopper ud af dit hus uden at dræbe dem. Gå ikke i panik, når du ser edderkoppen.

Forberedelse

 1. 1
  Gå ikke i panik, når du ser edderkoppen. Det vil kun gøre det sværere at fange.
 2. 2
  Det kan være nyttigt at identificere edderkoppen som en harmløs art, eller en meget giftige arter. De fleste edderkopper er uskadelige, selvom nogle edderkopper er mere giftige. Hvis edderkoppen har ingen hår er kulsort, har en stor mave med et rødt mærke på toppen, og en på bunden formet som et timeglas, er det den farlige sorte enke. Hvis den har en violin mærke på ryggen, er det en violin edderkop eller brune eneboer, en anden meget farlig edderkop.

For harmløse arter

 1. 1
  Hvis edderkop er på loftet, få et klart kop eller glas (så du kan se igennem det) og en stiv seddel eller kartotekskort.
 2. 2
  Placer en stol eller skammel under edderkoppen og omhyggeligt stå på robust stol eller skammel. Vær omhyggelig med ikke at falde.
 3. 3
  Med kop eller glas og kort i hånden, skal du placere hurtigt koppen over edderkoppen forsvarligt. Tryk kanterne af koppen til at forsøge at gøre edderkoppen falde i. Når det sker, tager indekset kortet og slip den ind mellem loftet og koppen.
 4. 4
  Tag edderkoppen udenfor, og sætte den fri.
 5. 5
  Denne samme metode kan anvendes til en edderkop på gulvet eller væggen.
 6. 6
  Hvis edderkoppen dingler fra en web, placere koppen under edderkoppen. du måske nødt til at klippe på nettet med en saks. Placer kortet over edderkop, og tage det uden at sætte den fri.

For giftige arter

 1. 1
  Bliv ikke bidt. Det er også godt at vide, hvad de dødbringende edderkopper er i dit område.
 2. 2
  Nogle legetøj virksomheder gør en særlig tomrum, der suger op bugs, eller kan du bruge din støv buster. Hvis vakuum er stærk nok, kan du bruge denne til at suge op en brun eneboer. Et sort enke kan være for tung.
 3. 3
  Brug de samme trin som anvendes til harmløse edderkopper, undtagen med større materialer for at reducere risikoen for at blive bidt.
 4. 4
  Sæt dem fri langt fra enhver huse.
 5. 5
  Hvis en hvilken som helst chance, du bliver bidt, skal du bruge en elastik eller noget andet at afskære din circluation hvor du fik bidt. Tilkald straks 911 og skadestue, og fortælle dem, hvad der lige skete. Gå ikke i panik, fordi panik vil gøre giften rejse hurtigere i din blodbanen. Hold bid i en højde lavere end dit hjerte niveau indtil ambulancen og specialister ankommer.
 6. 6
  På trods af alle disse sikkerhedstips, kan det være bedst at sprøjte edderkoppen for sikkerheden for sig selv og andre.

Tips

 • Bær et par handsker og en langærmet sweatshirt, helst med en hætte.
 • Hvis du er blevet bidt af mulige giftige edderkop, altid ringe 911 og fortælle dem, hvad der skete, at huske den ser ud i edderkop normalt er en stor hjælp
 • Hvis du ikke kan identificere edderkoppen som farligt eller ufarligt, er det altid bedst at antage at det er farligt.
 • Altid have en vis form for kur mod enhver form for gift i dit hus, så i tilfælde af at du bliver bidt, har du altid noget, der kan hjælpe, når tingene kommer ud af hånden.

Advarsler

 • Husk, nogle edderkopper specielt tilpasset til at leve indendørs. "Indstilling dem fri" udendørs vil sandsynligvis fordømmer dem til en langsom død.
 • Må ikke nogensinde forsøge at fange en dødbringende edderkop i hånden. Det er faktisk ikke en god idé at fange en dødbringende edderkop medmindre du har gjort sådanne ting før. Selv da, er det risikabelt.

Ting du behøver

 • En klar kop.
 • En plastpose.
 • Nogle modet.
 • Et indeks kort eller robust stykke papir.
 • Beskyttelsesdragt.