Wkidk

Sådan får dine hamstere tillid, tæmme dem og kommunikere med dem

Hamstere fortjener så meget kærlighed, hengivenhed, omsorg og tid som alle andre kæledyr. Med en vis indsats og tålmodighed, kan du være tættere på dine hamstere og lære, hvad de prøver at sige!

Steps

Sådan får dine hamstere tillid, tæmme dem og kommunikere med dem. Lad din hamster til at sidde i sit bur i et par timer, når du først bringe den hjem.
Sådan får dine hamstere tillid, tæmme dem og kommunikere med dem. Lad din hamster til at sidde i sit bur i et par timer, når du først bringe den hjem.
 1. 1
  Lad din hamster til at sidde i sit bur i et par timer, når du først bringe den hjem. Derefter sætte din hånd i buret. Hamster kan snuse din hånd. Det er godt. Den hamster er ikke tilbøjelige til at bide dig, så fortvivl ikke. Hvis hamster snuser dine hænder, så løber væk, det er normalt. Bare fortsætte med at lade det sniffe dig en masse. Lad det, at du ikke vil såre den. Fortsæt dette for to eller tre dage.
 2. 2
  Efter det forrige trin, skal du placere en godbid i hånden. Være forsigtig, dog kan for hamster nippe eller endda bide fingeren til at gøre dig tabe maden. Hold gøre dette indtil din hamster kommer op og accepterer det. Når de accepterer det flere gange, de vil i sidste ende klatre på at spise det. Langsomt og mens de er helt fokuseret på mad, løfte dem ind til luften og lægge dem på dit skød med et godt hold stadig på dem og slagtilfælde deres pels. Derefter placere dem forsigtigt i buret. Dette skaber en tillid obligation.
 3. 3
  Når du og din hamster har mestret dette, placere en godbid over hovedet og gøre dem komme og hente den. Hver gang siger "stå", og i sidste ende din hamster vil stå, når du siger stå og der er ingen behandling, så husk at give dem en belønning bagefter. Du kan gøre dette med andre tricks som "pote" kun sætte godbid foran dem, så de er nødt til at nå ud og få det. Du kan gøre det med "come" eller "ophold" og dybest set enhver trick. Det lærer dem om dig og dig om dem også skabe et stærkere tillid mellem dig samt lære nogle nye tricks.
 4. 4
  Brug kropssprog som en indikator for din hamster helbred og lykke. Kropssprog vil fortælle dig en masse om din hamster, og hvad han eller hun tænker. De følgende trin vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du forsøger at vide.
 5. 5
  Kontroller øjne og ører, hvis de er alarm eller kigge rundt, er din hamster lige set eller hørt noget af interesse. Hvis de er laid back og halvt lukket, din hamster er træt og du bør lade det sove.
 6. 6
  Kontrollere sin krop. Hvis det står på to ben, ubevægelig det hører og ser noget, og står til at få et bedre udseende! Hvis det er krøllet op i en bold din hamster er træt... igen!
 7. 7
  Endelig kontrollere dets adfærd. Skrigende er normalt et dårligt tegn. Det kunne være din hamster er vred, irriteret, bange eller har smerter. Check for sygdom eller andre mulige årsager. Gnavende konstant på buret betyder, at din hamster har brug for noget at tygge på, det er keder sig eller stresset. Hvis din hamster kører MEGET stopper ser rundt febrilsk, vildt brudgomme sig og holder gør det, kan din hamster være kede, stressede, der ønsker at udøve, angste eller forvirrede. Giv ham / hende noget at gøre, og sørg for der er ikke noget at understrege ham eller hende ud! Gabe og strække er god. Det betyder, at de er tilfredse eller bare havde en meget god sleep.Also bør du altid kontrollere, om din hamster for at sikre han / hun er okay. Også, hvis din hamster begynder at vise nogen form for uregelmæssig adfærd (hoste, nysen, hiven efter vejret, walks foroverbøjet op, etc.), det kunne være syg. Sørg for, at hvis din hamster knirker det betyder, at det er bange eller ønsker at være alene.

Advarsler

 • Afhængig af race, lever hamstere mellem 2 og 5 år (afhængigt af dets sundhed). Må ikke få skuffet, når de passerer væk, fordi du ved, at din hamster elskede dig.
 • Hold et vågent øje med hamster. Lad det ikke løbe rundt, når det behager uden at se den. De kan lide små mørke tunneller som tomme toiletpapir rør, men de kan også komme ind i mere farlige steder, så hold øje åbent.
 • Husk, hvis din hamster ønsker at gå på vågeblus, hvis det ønsker at spise, og hvis det vil drikke, så lad det.
 • Hamstere, der ikke får tæmmet, der er konstant ignoreret eller mishandlet, vil bide og udstille andre aggressive adfærd, er ikke sjovt at have omkring.
 • Hvis du ikke reagerer på din hamstere kropssprog, kan du bringe dens helbred!