Wkidk

Sådan får dine børn væk fra TV


Er det ud til, at have glemt, hvad haven ligner eller parken på tværs af gaden? Er deres samtale oversået med lingo og har de basere deres næste uges tidsplan omkring hvad der er på? Og det store spørgsmål - er dine børn limet til hele tiden? Hvis ja,. Tid til at tage kontrol og give dem et nyt liv, der ikke kredser rundt om kassen

Steps

Sådan får dine børn væk fra TV. Udvikle en TV reduktion planen.
Sådan får dine børn væk fra TV. Udvikle en TV reduktion planen.
 1. 1
  Fortæl børnene, at free-for-all er til ende. Forklar dem, at niveauet for visning har nået et point of no return, og at andre aktiviteter i livet er ved at blive forsømt. Så fortæl dem, at tiden vil blive reguleret fra nu af. Der vil være klynker, vil der blive argumentere og der vil være de typiske kloge rationaliseringer, der er berømt for. Hold dig til din beslutning - tiden er ved at blive sparet bort!
 2. 2
  Udvikle en TV reduktion planen. I samråd med, sidde ned sammen og plot tv-visning tid. Få en kopi af den ugentlige tv-program fra din almindelige papir eller magasin. Spørg de børn, som viser, at de kan lide mest. Så fortæl dem, at de kommer til at være de eneste programmer, de kan se. Også overveje at tillade en frist af 1 - 2 timer om dagen (eller mindre, især på skole nætter etc.) for visning og ikke mere. Hvis der er flere programmer, end timer tildelt, børnene vil blive tvunget til at vælge.
 3. 3
  Slukke den. Tillader kun fjernsynet til at være på, når programmet bliver overvåget. Må ikke lade det køre som baggrundsstøj. Det vil aflede børnene og trække dem tilbage til det, selvom programmet er ikke en, der interesserede dem i første omgang. En mulighed er at bruge en adapter til at styre tv'ets strømforsyning, der kun tillader dem at se på bestemte tidspunkter af dagen.
 4. 4
  Tage en kold tyrker for hele familien. Alt for én og én for alle. Et drastisk foranstaltning er at slippe af med de tv'er. Ja, det er drastisk, men hvis du har en familie, der er meget afhængige af TV, kan det være den eneste måde at kickstarte denne plan. Giv TV'et til et familiemedlem eller en ven til at holde i en uge til en måned, mens hele familien går kold tyrker og genlærer hvad de plejede at gøre, før TV blev opfundet. Ét ord i advarsel - ikke henvende sig til, videospil og andre kilder til elektronisk underholdning på plads. I stedet bringe de gamle brætspil, spillekort og stiksave til at gøre sammen som en familie.
 5. 5
  Tag tvs ud af soveværelserne. Bare fordi et tv er overkommelig og holder ud af dit hår betyder ikke, at have TV i soveværelser er acceptabel. Soverum er for fred og ro leg. Tv ikke indgyde ro og fred, især ikke programmer, som bevidst sigter mod at holde børnene interesseret gennem energigivende dem. Hold fjernsynet (eller TV) Kun i offentlige områder: et sted, der er nemt for dig at overvåge. Hvis du har en større familie, kan du nødt til at overveje en ekstra TV for at undgå for mange deling sammenstød, men i hovedsagen, deling og kompromis er to vigtige færdigheder til at undervise dine børn.
 6. 6
  Må ikke holde en tv / dvd / vcr i bilen. Det er forbløffende, hvor mange forældre er afhængige af en DVD eller VCR i deres køretøj at holde børnene "stille". Road ture eller bil ærinder er et godt tidspunkt for børn at tegne, læse bøger, lege med Barbies eller transformere, tale med forældrene, lytte til musik, eller blot se omgivelserne ud af vinduet. Børn behøver ikke at blive underholdt hele tiden. Også, ingen er man nødt til at spilde de ekstra penge.
 7. 7
  Giv alternativer. Børn lærer om deres verden hver dag. Sørg for, at de fleste af deres læring kommer fra selvstændig oplevelse og ikke fra at blive fortalt om ting via mediet TV. For at hjælpe deres selv-udforskning og til at kvikke deres nysgerrighed, giver en række alternative aktiviteter. Hold en aktivitet skab fyldt med aktiviteter såsom:
  • Science kit projekter (vulkaner i udbrud, magneter, 3D-modeller, elektronik kits, meteorologiske kits, naturlige opdagelse bøger og kits osv.)
  • Craft, kunst og tegning materialer.
  • Brætspil, spillekort, kugler, miniaturer (for ældre børn), legoklodser, bygge kits mv
  • En god bibliotek af børnenes bøger rettet mod deres alder, på tværs af en bred vifte af emner.
 8. 8
  Tilskynde udendørs og sportslige aktiviteter. Hold et godt udbud af bolde, flagermus, ketsjere, fjerbolde, frisbees, cykler, og andre udendørs genstande handy. Gå til parker, den, eller fodbold felt og være aktive sammen. Tilskynde ældre børn til at gå af sig selv og spille sport med venner. Tilmelde børn i alle aldre i idrætsundervisning, enten hold eller individuel, afhængigt af dine børn 'interessetilkendegivelser.
 9. 9
  Gå på udflugter sammen. Besøg, parker, forskningscentre, akvarier, og amuesment parker, forlystelsesparker, minigolf, i biografen, på stranden - overalt der får dem væk fra tv'et. Rejs på toget til slutningen af ​​linjen bare for at se, hvor det går, og komme tilbage igen. Hjælpe med projekter. Har en bred vifte af ting, der tilskynder børnene til at udforske deres verden og se, røre, smage, lugte og høre det for sig selv, sanser, at ingen tv-program nogensinde kan virkelig stimulerer eller kopiere.
 10. 10
  Beløn ​​tilslutning til TV reduktion planen. Når TV reduktion planen er blevet rutine og børnene ser mindre TV (kun deres tildelte programmer), styrke deres ændrede fokus med belønninger. Belønningen kan være aktivitetsbaseret, såsom at gå til en forlystelsespark eller teater eller de kan være materiale, såsom nye bøger eller.
 11. 11
  Sæt et godt eksempel. Det burde være en selvfølge, at din opførsel spørgsmål. Hvad du gør, vil vise børnene, hvad der er okay at gøre. Ser mindre TV selv, fjerne enhver TV fra dit soveværelse, deltage i kids 'aktiviteter og være aktiv i sport, fitness og. Du vil ikke kun være fastsættelse dine børn et godt eksempel, men du vil gøre dig selv en tjeneste, også. Bare se, hvor meget mere tid opstår i din dag, når du begrænse tv-visning!

Tips

 • En god regel-of-thumb for tv-kiggeri, er:
  • Ingen TV for børn under 2 år. TV'et kan aldrig blive en erstatning for at lære om verden omkring dem.
  • En til to timer og ikke mere per dag for børn over to. Også velegnet til voksne.
 • Afbryd kablet. De fleste kabel-udbydere har flere tv-stationer rettet mod børn, og mange har tv-stationer, der viser tegnefilm hele dagen. Uden "børns tv-stationer," dine børn kan faktisk se frem til at komme op lørdag morgen for at se tegnefilm.
 • Sælg dit tv. Ønsker at gå over toppen? Ønsker børn, der elsker at læse? Ønsker børn, der er opmærksomme i skolen? Ønsker du at skabe kreative og selvstændige underholdning? Ønsker at bruge mere tid på at kommunikere, spille, etc.? Vil du være den person, der giver værdier i stedet for alle de fremmede med deres mærkelige ideer fra tv-jord? Ønsker du at sætte dine børn op til en meget sundere livsstil? Du kan altid se en film på din computerskærm, en film, du har valgt.
 • Må ikke erstatte tv med computeren eller videospil. Hvis du tillader det, kan du godt være fastsættelse børnene op efter et alternativ afhængighed. Prøv at give alt i moderation og med klare grænser.
 • Køb eller lej de tv-programmer, du ønsker at se og se dem efter børnene gå på vågeblus. Mange netværk programmer er også tilgængelige on-demand på internettet inden for en uge luftning på tv. Ved at gøre dette, kan du se tv på din egen tidsplan uden at udsætte dine børn til dine shows.
 • Det er en god idé at overvåge, hvad dine børn ser. Hvis du ikke gør det, vil du ikke vide, hvad de ser, og det kan manifestere sig i meget negative måder, hvis de er vidne til vold, seksuelt anstødeligt indhold, eller bare alt for mange reklamer. Husk, at TV-visning være kvalitet, uanset hvad. Endnu vigtigere, overvågning, hvad de ser holder dig involveret i dit barns liv.
 • Gør det til en regel, at der er ingen TV ser før er gjort. Slappe af efter skole skal være afslappende, ikke at få hyperaktive foran fjernsynet.
 • Det kan være en god idé at få børnene ud af TV i løbet af sommeren først. TV er normalt omvalg og temmelig kedelig. Og det er meget lettere at komme ud af døre i løbet af sommeren! Når rutinen er på plads til sommer, gradvist erstatte indendørs TV som månederne bliver mørkere med indendørs aktiviteter, som spil og læsning. Fortsætte med at gå til museer, skøjtebaner, og indendørs sports steder, som du gjorde i løbet af sommeren.
 • Placer tv'et i skabet. Fjernelse af TV'et fra midten af ​​din bolig kommunikerer, at det ikke længere er centrum for dit liv.
 • Diskuter dit TV reduktion med dit barns venners forældre. Hvis de ved, hvad du ønsker for dine børn, kan du hjælpe med at stoppe TV ser væk fra hjemmet.
 • Reduceret eksponering for reklamer vil have mange fordele for dine børn: reduceret lyst og impulser til at spise junk food eller slik, nedsat lyst / impulser til at købe de nyeste legetøj og andre modeluner.
 • Ikke at lade børn ser tv, kan spare dig penge. Børn er meget modtagelige for indflydelse fra tv-reklamer. Uden reklamer, du kan børnene ikke være så mærke bevidst, og de vil ikke bede om tingene i tv-reklamer, de ikke ser.
 • Diskuter TV med dine børn og se, hvad de mener. Fortæl dem, hvad du ønsker. Hvis de bliver helt afhængige, begrænse enhver TV-tid. Periode.