Wkidk

Sådan erstatte gamle dobbelt hang vinduer med vinyl udskiftninger

Udskiftning af gamle dobbelt hang vinduer med nye vinyl udskiftning af vinduer er en nem og givende opgave for weekend kriger eller for enhver, der er trygge ved at bruge værktøj.

Steps

Sådan erstatte gamle dobbelt hang vinduer med vinyl udskiftninger. Fjern den første vinge.
Sådan erstatte gamle dobbelt hang vinduer med vinyl udskiftninger. Fjern den første vinge.
 1. 1
  Fjern den første vinge. Pry støbning omkring vinduet. Dette er normalt tre stykker af enten sko støbning, kvart rund, eller en anden tynd dekorative træ. Når fjernet, vil den nederste "vinduesramme" (et andet ord for vinduet) har evnen til at svinge udad ind i lokalet. Når den nederste vinduesramme kan "svinge" bare skære de reb, der er bundet til det. Vægtene i væggene vil falde til gulvet med en højt bump, ikke panik.
 2. 2
  Tag den anden vinge. Jo hårdere af to. Der er en skillevæg stribe mellem de to vinger, der normalt sidder fast i stramt. Dette vil nemt komme ud med en lugter på velplaceret mejsel. Dette kan tage et par forsøg, afhængigt af hvor meget maling er på dem, men de skal komme ud i lange hele stykker. Med divider strips ud, er den øverste vinduesramme fjernede den måde den nederste var..
 3. 3
  Ryd åbningen. Skrab væk enhver løs maling eller træ. Fjern de trisser der guidede tovværk.
 4. 4
  Fjern det gamle storm vinduet forsamling.
 5. 5
  Sæt den nye vinyl vinduet i lukket og låst position, hvis det er muligt. Vinyl vinduesrammer er temmelig fleksible. Rammen (glas del), vil hjælpe med at holde rammen pladsen under installationen. Brug shims til at justere vinduet enhed til det lod, niveau og offentlig position og skru vinduesrammen til strukturelle tømmer. Hvis fabrikanten angiver skrue placeringer skjult af rammen, indsætte det nye vinyl vinduesrammen med fjernet rammen. Få det loddet og niveau. Når skruet i (6 skruer er godt), indsætte vinyl vinger.
 6. 6
  Geninstallér de gamle eller nye strimler af støbning på den indvendige side af vinduet. Den udvendige side af vinduet vil enten nødt trim eller kalfatring eller begge dele.

Tips

 • Før du starter dette projekt, har allerede det nye vindue (r) til rådighed.
 • Det er nemmere end du måske tror. Tillad omkring to timer pr vindue til fjernelse af gamle og installationen af ​​den nye. (* Ikke inklusive venter på primer og malingen tørre.)
 • Har nogle glasfiber isolering til rådighed. De fleste udskiftning vinduer har en "header", som giver dig mulighed for at hæve top 3/4 "eller deromkring, bør afstanden i headeren være fyldt med isolering.
 • Har nogle kiler rådighed. Det kan gøres, men er billige at købe, og er et nyttigt redskab. De vil blive scoret, knækkede og efterladt på stedet.
 • Caulk alle huller. Må ikke være nærig på caulk. En god latex caulk med silikone vil være let at rydde op nogen "squeeze-outs".
 • Spænd ikke skruerne. Dette vil "warp" rammen af ​​vinduet.
 • Vær sikker på at prime og male hvad udsatte områder, du kan, før du installerer det nye vindue. Det vil være meget lettere og renere før det nye vindue er i. primer / lukkeren vil forhindre en masse fugtskader i fremtiden.
  • Mål din nye vinyl vindue omhyggeligt, så det gør de strammeste fit muligt ellers vil du nødt til at installere store stykker støbning at dække uforudsete huller.
 • Vinduesproducenter bruge to sæt af målinger: "spids til spids" og ru åbning. Sørg for, at din leverandør ved, hvilke målinger, du bruger.
 • Fjern skærmen, og vinduer fra din nye vinyl vindue for at gøre det lettere og sikrere at bevæge sig rundt og arbejde med. Spænd ikke skruerne, når du installerer det nye vindue ramme eller de nye vinduer vil være svært at åbne og lukke.
 • Har masser af caulk handy.
  • Trods det faktum, at der er fordele ved at plastvinduer (f.eks Ingen raslende vinger / bedre isolering i forhold til gamle vinduer), bør du være opmærksom på, at ofte er disse udskiftning af vinduer ikke sidste meget lange (nogle gange mindre end tredive år), og at de kan forringer udseendet af et hus betydeligt. Originale bindingsværkshuse skydevinduer kan renoveres til at stoppe raslende eller udlejning udkast i - og de sidste i århundreder.
 • Se efter andre alternativer, der er mere egnet til karakteren af ​​dit hjem. Kan skydevinduer skal fastsættes og renoveret, eller har de virkelig har brug at erstatte?

Advarsler

 • Sørg for, at vinduet er højre side op, når udpakning det. Det er muligt for vinduerne for at have været afsendt låst op, og udpakning en ulåst vindue på hovedet vil resultere i lavere vinduesrammen bryder ned og absolut forårsager skade.
 • Hvis du bor i Storbritannien, så sørg for, at dit hus ikke er en fredet bygning eller i et fredet område. Reglerne er blevet strammet i løbet af de sidste par år, og folk har fået ind i problemer for at sætte plastvinduer i deres huse uden at vide, at de er i et fredet område. Spørg din lokale Borough Council først.