Wkidk

Sådan downsize dit hjem

At flytte til et mindre sted? Over tid, er vi tilbøjelige til at akkumulere ting - masser af ting. Vi har skuffer fulde af ting, gaver, som vi aldrig har brugt (og aldrig vil), møbler vi egentlig ikke brug for, men holde "just in case", og elementer, som vi har haft i år, kan være svært at skille sig af med på grund af intet mere end kendskab samtidig tjener noget funktionelt formål.

Nu er det tid til at slippe af med overskydende bagage (bogstaveligt!), og skære ned til det væsentlige.

Steps

Sådan downsize dit hjem. Vurdere dine faktiske behov.
Sådan downsize dit hjem. Vurdere dine faktiske behov.
 1. 1
  Vurdere dine faktiske behov. En dag, kan du tage op motion, men løbebånd / stairmaster / bowflex har samlet støv i nogen tid. Ville et par gode walking / løbesko være mere nyttigt og tage væsentligt mindre plads? Er der nogen der faktisk sidder i stolen i hjørnet? Hvor ofte har du spise på bordet? Hvornår var sidste gang du brugte dit stereoanlæg?
  Beslutte, hvad du virkelig har brug kræver en god lang kig på, hvordan du lever dit liv dagligt og prioritere de aktiviteter og elementer, der allerede er en del af din faktiske livsstil - ikke de aktiviteter eller elementer, som du ønsker at være en del af din livsstil, men har ikke fået rundt til endnu.
  • Tag en tur gennem dit hus eller lejlighed og evaluere alt, hvad du kommer på tværs (møbler, bøger, mad osv.). Spørg dig selv, hvis du har brugt det i det forløbne år, og hvis ja, hvor ofte? Vær ærlig overfor dig selv. Hvis du tror, ​​du kunne leve godt uden det, ud af døren det skal gå. Lav et notat af det.
  • Overvej, at de fleste af de ting, folk holder uden at bruge er en hyldest til et udækket mål. Det mest almindelige eksempel er nok motion maskiner, vi altid siger, vi vil bruge, men gør det ikke. Så er der de bøger, vi har til hensigt at læse, at tabel vi i sidste ende ønsker at have middage og brunches på osv. Vi holder tingene "just in case", eller håber, at deres tilstedeværelse i sidste ende vil tilskynde os til at bruge dem. Men lad os være realistiske, hvis se, at løbebånd får en belægning af støv ikke har inspireret dig endnu, hvad gør du tror det nogensinde vil? Gør plads til de ting, du rent faktisk bruger.
  • For ting, som du virkelig har en hård tid at komme af, gøre denne aftale med dig selv: Sæt de poster i opbevaring. Hvis du ikke har brug for eller bruge dem inden 6 måneder, giver, sælge eller smide dem væk.
 2. 2
  Gå gennem dit hjem, bør hver skab, hylde og skab blive ryddet. Kun sat tilbage de ting, du ikke kunne leve godt uden. Det betyder, at hvis du bruger et piskeris hver anden dag det bliver, men melon-baller, når du ikke engang lide melon... Out det går. Sæt disse elementer i kasser, kasser eller poser i en garage eller et andet lagerområde
 3. 3
  Mål din møbler. Du bliver nødt til at vide, hvordan dine møbler vil (eller ikke vil) passer ind i din nye rum - især store emner såsom din sofa, og din seng - så foranstaltning alt.
  Du bliver også nødt til at få plads målinger af dit nye rum. Spørg, hvis du kan tage målinger, eller hvis der er en grundplan til rådighed for dig. Glem ikke om placeringen af ​​døre og vinduer, da dette vil være en faktor i møbler placering.
  Når du har disse målinger lave en grundplan ved hjælp af din møbler målinger. Prøv at bruge Better Homes and Gardens 'Arranger-A-Room online software til at forenkle processen (kræver registrering, men er gratis). Dette vil give dig en meget bedre idé om, hvad du kan holde, og hvad der bliver nødt til at gå.
 4. 4
  Vurdere dine nye lagerområder. Hvor mange gange har du flyttet ind et nyt sted kun til at indse - for sent - at du har overvurderet den mængde lagerplads? Mens du får værelse målinger, så sørg for en korrekt vurdering af storage situation, du vil være at arve. Vil du have færre køkkenskabe? Hvor mange closets vil du have? Hvis du flytter ind i en lejlighed, har det en stuverum, og hvis ja, hvad er dens dimensioner?
  Vurdere præcist, hvor meget af den nye plads er dedikeret til opbevaring vil give dig og idé af omfanget af emner, du har brug for at bortskaffe før du flytter i. Glem ikke skjulte lagerområder du i øjeblikket bruger i dit gamle plads. Hvis du placerer en masse elementer over de køkkenskabe i dit nuværende hjem, for eksempel, finde ud af om skabene i det nye sted har lager i området så godt.
 5. 5
  Ransage dine gamle lagerområder. Gå gennem din lagerområder først (lofter, kældre, skabe, osv.). Du vil blive overrasket over at finde ud af, hvad du har lagt væk i stedet for sluppet af. Hvis du er ligesom de fleste af os, vil du finde kasser med elementer, der ikke har set dagens lys i år, og der er en grund til dette: Du behøver ikke brug for dem. Slippe af med dem på én gang. Tøven vil kun smelte dit beslutsomhed.
  • Glem ikke at gå gennem dit badeværelse frysere, køkken og "junk" skuffer. Vi har en tendens til at ophobe unødvendige elementer i disse steder. Slip af tomme flasker, garnnøgler, udløbne medicin og skønhedsprodukter, og din samling af plast margarine containere. Være brutal.
  • Hvordan du bortskaffer disse unødvendige elementer vil afhænge af, hvor meget energi og / eller tid, du har. Den letteste ting at gøre, er at indlæse dem op på en lastbil og slippe dem ud på det nærmeste sparsommelighed shop.
  • Deltag i en Freecycle gruppe til at give ting væk (www.freecycle.org)
  • Hvis du bor i et højhus eller rækkehus kompleks, opslagstavler og aflevere områder for at give uønskede elementer til naboer, sommetider.
  • Kald dine venner og slægtninge og se, hvad de har brug for. Du kan være i stand til at mobilisere deres hjælp i træk for en lovet kommode / seng / lænestol!
 6. 6
  Sælg dine ting. Hvis du har brug for en pre-move stormfald, prøv disse:
  • For et stort antal elementer, har en yard salg (eller en serie af værftets salg), eller hvis du har en masse at sælge hurtigt, overveje en tjeneste til at tage sig af det for dig (f.eks Google likvidation ejendom indhold salg).
  • Hvis du har tid før flytningen, udnytte sites som Craigslist og eBay til at sælge ud de bedste ting. Du vil sandsynligvis få flere penge for dine varer på denne måde, men det er mere tidskrævende.
  • Craigslist er en god avenue for at sælge større ting såsom møbler, apparater og home decor poster til folk, der bor i dit område. Hvis du har midlerne, vil tilbyde levering ofte producere hurtigere salg.
  • eBay er et godt mødested for at sælge samleobjekter poster såsom gamle albums, tegneserier, og figurer. Sørg for at tage en god kvalitet billeder af de elementer og tilbyde gode beskrivelser. Husk, at du er en salgsmedarbejder. Sælge disse produkter!
  • Bruges designer tøj kan videresælges i. Disse butikker kan findes i din lokale business directory. Vær sikker på at shoppe rundt. Nogle butikker tilbyder bedre priser end andre.
 7. 7
  Få organiseret. Før du flytter ind i dit nye sted, det er et godt tidspunkt til at arbejde nogle opbevaringsløsninger til dine gemte poster. Du kan gøre dette som du pack. Placer dine opbevaring emner i dekorative opbevaringskasser, der kan flyttes og placeres i de nye lagerområder uden megen anstrengelse. Plastic siloer er fantastisk til flytning og opbevaring, kommer i mange størrelser, kan stables, og se-gennem dem gøre at finde, hvad du har brug for et snuptag. Målingerne af de nye lagerområder vil sikre en god pasform. Kom bevægende dag, vil disse bokse være meget nemmere at håndtere.
  • Label alt efter værelsestype. Tror ikke, at du vil huske stort tv box er faktisk fuld af gryder og pander. Vil du ikke.
 8. 8
  Flytte store emner først. ind i dit nye hjem først. Du vil have mest energi til denne opgave i begyndelsen af ​​flytningen, og det vil også give dig en bedre indikation af, hvor de mindre ting vil gå. Må ikke blot fylde et rum med møbler med tanken om at sortere det hele ud senere. Der er intet værre end at forsøge at navigere gennem små rum fyldt med kasser og stakke af møbler efter en dag med at bevæge sig.
  Placer møbler i værelserne som du går, ifølge planen du har lavet tidligere. Hvis du har gjort dit hjemmearbejde korrekt, skal dine store emner passe fint og har allerede give dig en følelse af hjem (og et sted at sidde, mens du tager en pause fra alle dine hårdt arbejde!)
 9. 9
  Put væk opbevaring emner. Indeholdt artikler, der er beregnet til opbevaring kan placeres direkte i deres tildelte rum, hvor de vil være ude af vejen. Ved at sætte disse ting væk, som du flytter ind, vil du blive spare dig selv stress af at forsøge at manøvrere gennem bittesmå, pakkede værelser i løbet af de næste par dage.
 10. 10
  Organiser indrammede felter. Dine mærkede bokse kan nu sættes ind i deres respektive rum og udpakning kan begynde. Begynd med badeværelset, da det er det rum mest forventes at være nødvendig med det samme. Hvis du kun har holdt det grundlæggende, vil udpakning dette rum være en brise.
 11. 11
  Organiser din plads som du pakker. Udnyt closet og skab opbevaringsløsninger, som du udpakke. På denne måde kan flere blive opbevaret i disse trange, og du vil blive præcedens for, hvordan din nye, mindre plads vil blive brugt. Må ikke falde tilbage i dovne vaner eller dine nedprioriteret sted vil få dig ned.
 12. 12
  Slap af og nyd! Du har nu indtastet realm af levende små. Du behøver ikke længere at bekymre sig om den finansielle byrde eller tid dræne opgaver at opretholde et hjem for stor til dit behov, og du har ved at omgive dig selv med kun de ting, der er vigtigst for dig. Glæd jer!

Tips

 • Når du er i din nye lille rum, vedtage en regel at holde dine ting fra akkumulere: Hver gang noget kommer ind, noget har at gå. Den vare (r) du slippe af bør være omkring samme størrelse som den, du bragt i.
 • Brug din computer til at erstatte andre elektronik optage plads, for eksempel, Har du virkelig brug for en DVD-afspiller, CD-afspiller og en DVR, når du har en computer med et DVD-RW drev. (Afspiller og optager dvd'er / cd'er.)
 • Hvis du finder dig selv i økonomiske stræder, downsize så hurtigt som muligt. Jo længere du forsøger at hænge på en livsstil, du kan ikke længere støtte, jo dybere pit du skal grave. Tag din cue fra forretningsstrategi - omstrukturere.
 • Undgå at tilføje lagerplads. Jo mere lagerplads, jo mere du er tilbøjelige til at rode. Faktisk forsøge at minimere lagerplads.

Advarsler

 • Må ikke skylles eller kaste i skraldespanden eventuelle udløbne / uønskede medicin. De vil forurene vandforsyningen. Ethvert apotek vil afhænde disse elementer ansvarligt, gratis. Du kan også se, om din by har en bortskaffelse af farligt affald facilitet.
 • Smid ikke noget værdifuldt, hvis noget kunne være værd en god sum penge, sælge den.