Wkidk

Sådan børnesikret et soveværelse

kan komme til skade i soveværelse på en række måder. Den førende årsag til skade i en soveværelse for udspringer kravle ud af krybbe, og enten falde og komme til skade i efteråret, eller kravlende ud af krybbe, og derefter få adgang til uovervågede. kan også klatre op puslebord, klatre op af deres eller andre stykker af soveværelset. De kan enten falde eller har kommoden falde ned oven på dem, der forårsager alvorlig. kunne også klatre op til soveværelset og derefter falde ud. Det er vigtigt at gøre et børneværelse så sikker som muligt, og at være opmærksom på de potentielle farer.

Steps

Sådan børnesikret et soveværelse. Gør dit barns krybbe sikker.
Sådan børnesikret et soveværelse. Gør dit barns krybbe sikker.
 1. 1
  Gør dit barns krybbe sikker. Når du lægger sammen krybbe, skal du sørge for det er sikkert.
  • Bemærk de sikkerhedsmæssige kofangere omkring omkredsen af ​​krybbe og de små bånd på dem. Disse bånd skal være i stand til at skubbe op og ned, så sørg for, at dette kan ske. Må ikke binde dem til et trin på krybbe for at forhindre bevægelse - de skal bevæge sig, så barnet ikke kan bruge dem som et springbræt taburet at klatre på og falde ud af krybbe. Da der er bekymringer regelmæssige kofangere begrænser luftstrømmen i krybbe og øger risikoen for vuggedød, den bedste løsning er at bruge en maske kofanger, som vil pad sideskinner af krybbe, men vil også give frie strøm af luft til barnet.
  • Fjern kofangere som dit barn vokser. Hvis du er bekymret for din baby, bumpe deres hoved, det er både mindre sandsynligt (som en ældre baby kan bevæge sig væk), og det er også det mindste af to onder, når sammenlignet med den skade, der kan opstå, hvis barnet falder ud.
  • Tidlige klatrere under to år har brug for en krybbe installeret telt. Dette kan forhindre falder og sårede sig selv, eller endda døende, som desværre opstået som følge af sådanne fald. Hold barnet i krybben, sikkert og sundt. Alternativt kan du vælge at tage krybbe ned og sætte krybbe madras på gulvet ellers får et lille barn seng.
 2. 2
  Undgå din baby fra at blive såret, mens inde i krybbe. Sørg for at du køber en passende madras. Der findes mange forskellige typer af madrasser, der kan hjælpe bekæmpe SIDS, vuggedød.
  • Det er vigtigt at sørge for, at krybbe madrassen er blevet placeret i den øverste position, når du sætter din baby hjem fra hospitalet. Dette vil gøre det nemt på ryggen, når du har brug for til at løfte barnet ud af krybbe og senere, når du sætter ham eller hende tilbage.
  • For at undgå skader, når dine starter sad op, sørge for at, at madrassen er placeret hele vejen ned til bunden position. Dette vil holde barnet falder ud af krybbe.
  • Vær opmærksom på, hvor forretninger er i rummet. Normalt forældre ikke engang klar over, at der er en stikkontakt bag krybbe, indtil de har flyttet, at madrassen ned til bunden rung. Dit barn har nu adgang til det, så sørg for at du sætter en glidende dække over denne stikkontakt.
  • Når dit barn sover, sørg for, at der ikke er nogen pude, ingen udstoppede dyr, ingen legetøj i krybbe. Alle, der skal være i krybbe er en løs tæppe og din baby. Det kan synes at gå imod dine ønsker at holde barnet hyggelige og etuiet men det er mere vigtigt at holde din baby sikkert. Det er stærkt anbefalet af den europæiske Academy of Pediatrics at undgå skader.
  • Fjern dinglende genstande. Mange forældre vil gerne have mobiltelefoner eller nettings over krybbe. Mens genstande såsom disse skabe smukke og stilfulde planteskoler, når dit barn er gammelt nok til at få fat i og trække dem ned, kan de udgøre kvælning farer og kan være meget farligt for dit barn. Fjerne dem fra krybbe, og placere dem i en anden del af rummet uden for rækkevidde.
 3. 3
  Køb en babyalarm. Købe en babyalarm er et must-have for enhver forælder hvis dit hjem er stort nok, at du ikke kan høre din baby fra den ene ende af dit hjem til den anden. Dette giver dig mulighed for at være opmærksom på, hvad dit barn laver, når du ikke er i nærheden af ​​dem. Du vil være i stand til at høre, om din græder, og du vil være i stand til at nå ham eller hende med det samme. Hvis din er i bås spille og have en god tid og sikker, er det fordi du har fulgt alle de sikkerhedsregler, der er skitseret i denne artikel. Ved at gøre dette, er du ikke i nogen form for fare, fordi en babyalarm giver dig mulighed for at lade dit barn lege og nyde gratis spille tid i krybbe.
 4. 4
  Vælg en god babyalarm. Lydkvaliteten er ekstremt vigtigt, såvel som området. Når du køber en babyalarm, er det vigtigt at følge disse overvejelser:
  • Vær sikker på at holde din kvittering. Visse skærme fungerer som en charme, og andre gør ikke.
  • Du har brug for den bedste lyd muligt.
  • Sørg for, at kanalen er indstillet til dit hjem, fordi du måske være picking up frekvensen fra din nabo hjem. De har også afhente mobiltelefon frekvens eller fastnet frekvens, så du skal være opmærksomme på det.
  • Hvis din skærm ikke fungerer, når du sætter den med hjem, bare skifte kanal på dit hjem fastnet og derefter på din babyalarm fastnet.
  • Vurdere, hvor langt du kan tage skærmen. Virker det med den ene af skærmene er oppe i puslerum, og sige, at du ønsker at være ude på verandaen, virker det helt derude?
 5. 5
  Sæt babyalarm på det rigtige sted. Den mest effektive sted at sætte en babyalarm er nær krybbe, men ikke i krybbe, og mange forældre gør den fejl. Når din sidder op og lidt ældre, så sørg for, at babyalarmen ikke er inden for dit barns rækkevidde, fordi hvis han eller hun får fat i det, det betyder, at han eller hun kan også få adgang til elektricitet, batterier, og kan lider en brænde eller stød. Det er fint at have et sted, der er nær baby, men ikke inden barnets arms rækkevidde.
 6. 6
  Børnesikring af vinduer. Hvis du bor i et multi-level hjem, childproofing vinduerne på anden eller senere niveauer er meget, meget vigtigt at sikre, at dit barn ikke falder.
  • Brug vinduet vagter til børnesikring vinduer. Disse kommer i forskellige farver og kan matche designet tema i rummet. Når du vælger et vindue vagt, være sikker på at finde en, der har en nødsituation låsen. Det er en nødsituation frigørelseslås så i det usandsynlige tilfælde af brand, er du i stand til at komme ud. Derefter kan du få fat i din sikkerhed stige fra under sengen, smider det ud af vinduet, og alle er i sikkerhed.
  • Hvis du har en et-niveau hjem, eller en enkelt historie, kan du bruge forskellige typer af vinduet låse til børnesikring vinduer.
   • Der er en aluminium-enhed, der kan fastgøres til bunden af ​​vinduet til børnesikret det, eller
   • Brug en sugekop anordning, som fungerer godt med glasskydedøre eller bare store billedramme vinduer, samt små vinduer. Disse kan anvendes til børnesikret dobbelt-hang og enhver anden type vindue. Dette er en fantastisk måde også for at holde vinduet åbent, måske 3 1/2 inches (8,5 cm), så du har en brise kommer ind og ud, men propperne er der for at forhindre, at barnet får adgang til ud.
  • Vær opmærksom på, at skærmene ikke er baby-proofing-enheder. Børn vil se ud af vinduet, og tryk deres ansigter mod denne skærm og med deres lille næse og hænder, søger at se farmand eller vovse eller hvad, i at gøre dette, er skærmen kommer til at give, og barnet kommer til at falde. Så tror ikke på skærmen som et barn sikkerhedsforanstaltning under nogen omstændigheder.
 7. 7
  Sørg for, at kommoden ikke kan falde. er bjergbestigere, og de ønsker at klatre op en kommode, et puslebord, et stykke, som du enten har i dit soveværelse eller i dit hjem. Du skal sørge for, at at møbler bliver sat, og at det ikke falder oven på dem, og knusning dem.
  • Installere en møbler anker for at forhindre falder, og de kan være mange forskellige typer. Nylon dem er god, fordi der er en masse fleksibilitet, så hvis stutteriet ikke er perfekt, lige bag, hvor det stykke er, kan du flytte det, og er stadig sikker og vil ikke falde. En anden stor ting er, at hvis du er, skal du bare fjerne enheden fra væggen, og holde det knyttet til, at flytte til dit nye hjem, og derefter installere den på den nye væg. Dette er en fantastisk måde at holde børnene sikkert fra faldende møbler. Bare husk - børn vil klatre, så du er nødt til at sørge for, at du bare undgå faren og ulykken.
 8. 8
  Sørg for at alle vinduer persienner og gardin kvaster er helt uden for rækkevidde. Blinds og kvaster kan udgøre en strangulering fare for dine børn. Du er nødt til at sørge persienner og gardin ledninger er bundet op utilgængeligt for dine børn, ved at bruge noget så simpelt som en blind ledning klampen. Det er en dollar eller deromkring, og kan installeres lige ved siden af ​​dit gardin. Det er meget hurtig, enkel og noget, du selv kan gøre.
 9. 9
  Brug doorstops og holdere til at forhindre børn skader. Små fingre kommer i klemme i døre hele tiden. Produkter såsom doorstops og Dørholdere kan forhindre en sådan skade.
  • Få enten en mus, eller noget, der kan installeres lige i karmen, at holde børnene fra at få deres fingre i klemme, for at holde dem fra at lukke dørene på deres hænder.
  • Vær opmærksom, dog, at doorstops udgøre en fare. Hvis du kigger rundt i dit hjem, kan du finde, at der er forår doorstops med lidt lille gummiprop på enden. Denne gummiprop kan fjernes og kan indtages eller kvalt på af børn. Så det er vigtigt at installere et enkelt stykke doorstop, så døren ikke ramme væggen, men er ikke udgør en strangulering eller kvælning fare for dit barn.

Tips

 • Nogle familier har ikke råd til, eller vælger ikke at have en separat, møbleret soveværelse til deres barn / barn. Du kan sætte krybbe i dit eget soveværelse for at lette nat sygepleje, eller du kan have din baby sove med dig ved hjælp af et sikkert installeret autoværn eller "sidevogn" krybbe ved siden af ​​din egen seng. I dette tilfælde skal du børnesikret dit eget soveværelse hjælp af mange af de forslag givet på denne side.
 • På grund af kvælning farer fra ældre børns legetøj, være forsigtig med timing flytningen af ​​et lille barn / preschooler at deltage i en ældre søskende i et soveværelse. Disse legetøj kan have kvælning risiko!
 • Bemærk, at nogle hospitaler og jordemødre, især i Australien og New Zealand, anbefaler, at krybbe kofangere ikke anvendes på alle. De kan præsentere en mulighed for kvælning, hvis barnet sidder fast under dem, mens sove.

Advarsler

 • Som altid, så sørg for, at hvad du bruger, er sikker for dit barn. Sikkerhed er det mest import prioritet, når childproofing et rum.
 • Sørge for at alt er blødt og behageligt i rummet.