Wkidk

Sådan besvare døren sikkert

Hjem invasion - altså med magt ind i et hjem for at begå røveri eller andre forbrydelser, mens beboeren er til stede - er skræmmende, personligt truende, og kan ske hvor som helst. Denne form for røveri er mere almindelige. Kriminelle får post ved at udgive sig som legitime besøgende. Denne artikel viser, hvordan man kan identificere en potentielt farlig ringer, før du åbner døren, fordi når han træder ind i hjemmet, er det ofte for sent at gøre noget ved det.

Steps

Sådan besvare døren sikkert. Tænk før du åbner døren.
Sådan besvare døren sikkert. Tænk før du åbner døren.
 1. 1
  Tænk før du åbner døren. Er du faktisk forventer nogen? Har de en passende-mærket bil? Er du alene og sårbar?
 2. 2
  Look at se, hvem den besøgende er. Kig gennem et kighul eller sørg for din sikkerheds kæde er låst, og åbne døren bare en crack. Hvis du ikke genkende den person spørge dem deres forretning og anmode om, at de viser deres identifikation. Hvis de har en legitim grund til at være på stedet (dvs. de arbejder for elselskabet, eller de er en politibetjent), vil de være glade for at vise dig deres id. Hvis du stadig er bange for at lade dem, bede dem om at komme tilbage senere og har en ven kommer over, når de er planlagt til at vende tilbage.
 3. 3
  Tjek på den person. Hvis personen hævder at være fra, for eksempel el-selskab, og du har ikke er blevet anmeldt, at nogen ville komme, ringe til virksomheden for at se til ham. Selv hvis han viser dig identifikation, er det en god ide at ringe og tjekke: hans ID kan være falske. Slå op i nummeret i telefonbogen, skal du ikke ringe til et nummer, som den besøgende giver dig, da det kunne tilhøre en medskyldig.
 4. 4
  Tag dit trådløse hjemmenetværk telefon eller en trådløs mobiltelefon til døren med fingeren i nærheden af et kortnummer, der kalder redningstjenester (911 i USA og Canada) automatisk. Vær forsigtig, at du ikke skubbe nummeret uheld i tilfælde af den besøgende er venligt.
 5. 5
  Tag et billede af den, der ringer, og hans bil (med tags synlig), og sikre dit kamera, før du åbner døren. Lad ham vide, at du har taget denne forholdsregel.
 6. 6
  Forlade huset, hvis du føler dig utilpas efter at lade nogen i. Hvis du har gjort dit bedste for at kontrollere en persons identifikation, men du begynder at føle sig utilpas efter du har ladet den besøgende i huset, udgør en undskyldning for at forlade huset og gå til en nabos hjem eller ringe til politiet. Hvis du føler dig truet, skal du ikke bekymre dig om at være uhøflig - løbe ud af huset og kalde politiet så hurtigt som du kan.
 7. 7
  Må ikke besvare døren, hvis du er sårbar, eller træt.
 8. 8
  Installer en sikkerhedsdør. En kraftig dør med døde bolt vil tilføje en barriere mellem dig og den person på dit dørtrin. Du kan åbne din dør (efter at have kigget gennem kighul), og stadig være beskyttet.

Tips

 • Lær børnene at besvare døren korrekt. Børn er ofte ivrige efter at besvare døren, og hvis du ikke kan være sikker på, de vil gøre det trygt og sikkert de skal forbydes fra at gøre det.
 • Hvis du har mistanke om fare, må du ikke åbne den dør! Du har ret til at være sikker og komfortabel i dit eget hjem. Medmindre dit hus er i brand, ingen har ret til at indtaste dit hjem. Hold din døren låst og fast fortælle den person, at det ikke er et godt tidspunkt, og bede ham om at forlade. Hvis personen fortsætter, han / hun er Statsministeriet, og kan være farligt, call beredskabstjenester højre væk. Den uddannede operatør på den anden ende af linjen vil hjælpe dig med at beslutte, hvad de skal gøre næste og kan sende politiet, hvis du har brug for dem.
 • Hvis personen ved døren ser mærkelige, dvs de bærer store solbriller, bære en hætte over hovedet, skjuler noget bag hans ryg, eller forsøger at skjule sit ansigt, er det mest sandsynligt, at de kunne forsøge at såre dig eller indtaste dit hjem uden tilladelse og stjæle dine ejendele. Faktisk kan du vælger aldrig at åbne døren, kan selv kriminelle synes at være harmløse... indtil det er for sent!
 • Installer et kighul i din dør, hvis du ikke har en i forvejen. Hvis du er nødt til at åbne døren for at få et kig på den besøgende, du er sårbare. Hvis du har en sikkerhed kæde, sørg for at bruge det rigtigt hver gang du besvare døren. Vær dog opmærksom på, at meget næsten hver sikkerhedskæden kan brydes ved en hurtig kick fra en motiveret kriminel.
 • Overvej en enkel og billig, CCTV kamera rettet over din hoveddør, så du kan se den besøgende fra komfort - og sikkerhed - i din stue. De fleste af disse er under 40€ stikket i dit TV eller video, og kommer med ekstra funktioner såsom en dørklokke, eller evnen til at starte en videobåndoptager i tilfælde af, at bevægelsen er opdaget.

Advarsler

 • Sikkerhed kæder er ikke nødvendigvis alt, stærk, og vil bryde, hvis døren er ramt af en person af tilstrækkelig størrelse og styrke. De kan også skæres med boltsaks.
 • Overvej at have en låsesmed installere ekstra lange bolte, der holder kæden ind i udformningen af døren (og ikke kun i den dekorative træværk). Mens han er der, har ham tjekke integriteten af ​​din deadbolt lås, de fleste "låste" døre kan blive sparket åben af ​​en bestemt tyv med 2 eller 3 spark.
 • Hvis nogen tvinger deres vej ind, og du træffe beslutning om at kæmpe tilbage, så gør det lige med det samme - det er meget sikrere end at vente. Hvis nogen kommer til voldsomt overfald dig, vil de sandsynligvis ønsker at gøre det bag den lukkede dør. Så kæmpe så snart de forsøger at tvinge deres vej i. Vær meget forsigtig med at gøre en beslutning om at kæmpe nogen, en sådan beslutning bør ikke gøres let. Ikke bringer dig selv yderligere ved at forsøge at afvæbne en person magtudøvelsen en pistol eller andet våben. Desværre næsten alle fordøre åbnes i, hvilket giver angriberen en betydelig fysisk fordel.
 • En kvinde ringer kan være farligt også! Mange mennesker, der ville udvise forsigtighed med en mandlig besøgende vil droppe deres vagt, når en kvinde eller pige kommer ringer. Husk på, at kvinder er blevet kendt for at deltage i hjem invasioner og andre forbrydelser, og de er undertiden bruges som lokkefugle til at få adgang, fordi folk normalt føler sig mere sikre omkring dem.