Wkidk

Sådan bestille kaffe

Når du bestiller, bliver du hele tiden overrasket over, hvad der kommer ud på pick-up vindue? Må ikke bekymre dig, med bare en lille smule viden, vil du være på din måde at " koffein city "på ingen tid.

Steps

Sådan bestille kaffe. Bestil størrelsen af din.
Sådan bestille kaffe. Bestil størrelsen af din.
 1. 1
  Bestil størrelsen af din. Hold dig til de vilkår små, mellemstore eller store for brygget kaffe og enkelt, dobbelt eller tredobbelt for drikkevarer. Ved bestilling af espresso drikkevarer, som regel, en lille leveres med 1 skud af espresso, en medium leveres med 2 skud, et stort kommer med 3, selvom du kan bede om et beløb af skud i enhver størrelse cup. Hvis du vil have noget usædvanligt, ligesom 3 skud i en lille kop, skal du sørge for at angive. Hvis du er på en uafhængig kaffe hus, ikke taler Starbucks sprog. Alle kender de vilkår små, mellemstore og store, men ikke alle ved de vilkår høj, grande, og venti. Tall er en særlig forvirrende sigt, da på mange kaffehuse, betyder det en større skålstørrelse end typiske (dvs. én espresso skudt i en stor kop kan kaldes et "single tall" drink.) En unadvertised kortStarbucks eksisterer som er 8 oz.
 2. 2
  Spørg om koffeinfri kaffe, hvis det er det du vil, understrege, hvis det er nødvendigt, at du ønsker en koffeinfri kaffe. De fleste af de smarte drinks kan gøres med koffeinfri, så spørg.
 3. 3
  Vær forberedt på fri kaffe. Restauranter og caféer i Nordeuropa generelt tjene kaffe uden mælk allerede tilføjet. (Der er regionale undtagelser -. En "almindelig" kaffe på Manhattan vil indeholde fløde og sukker) Kaffehuse har normalt en self-service stå med sukker og fløde eller - samt andre tilføjelser såsom kanel - som du kan føje til din kaffe, hvis det ønskes.
 4. 4
  Angiv typen af mælk og kaffe du gerne vil til espresso drikkevarer: koffeinfri, fedtfattig, hele eller ikke fedt.
 5. 5
  Beslutte, hvordan du vil have din mælk.
  • Hvis du ønsker ingen mælk overhovedet, du vil have en espresso.
  • Hvis du ønsker bare en DAB af skum, du vil have en Macchiato (mock-e-ah-til).
  • Én del skum og en del mælk er et "Cappuccino«.
  • Mest skum er en "tør Cappuccino" og alt skum er en "ekstra-tør cappuccino".
  • En masse af mælk og lidt skum er en latte.
  • En masse af mælk og ingen skum er en flad latte.
  • En mokka er en latte med chokolade sirup.
  • Brygget kaffe med dampet mælk er en café au lait.
  • En espresso med flødeskum er en Con Panne.
 6. 6
  Tænk også over, hvad type mælk, du ønsker: hel, fedtfri, soja, organisk, halvt (breve) eller tunge piskefløde.
 7. 7
  Tilføj en aroma smag. Hvis du vil, bestille en aroma. Chokolade, vanilje, karamel og hasselnød er de mest populære.

Tips

 • Alle kaffe servere kender de vilkår små, mellemstore, store, enkelt, dobbelt og tredobbelt. Selv dem, der arbejder på Starbucks.
 • Glem ikke at tip dine barista. Det kræver viden og færdigheder til at køre det perfekte skud og skum mælken lige højre. Hvis du vil have din foretrukne kaffe hus for at holde gode baristaer (så du kan holde få gode latte,) vise dem, du sætter pris på dem.
 • Vær opmærksom på at Starbucks er meget anderledes end uafhængige kaffehuse, primært i det sprog, de bruger. Hvis du jævnligt bestille en drink på Starbucks, tror ikke, at du vil få det samme, hvis du bruger det samme sprog på en anden butik. Et godt eksempel er deres "Caramel Macchiato", som er egentlig ikke en macchiato på alle, det er mere en vanille latte. (En genial brand anerkendelse marketing flytte fra deres side, en enorm hovedpine for resten af ​​kaffe servering verden.) Tag tid til at se på menuen, hvis du går et andet sted, og velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er usikker på noget. De fleste baristaer ville foretrække at besvare spørgsmål om deres drinks end at forsøge at afkode Starbucks-tale.
 • I travle steder, der annoncerer dit navn eller drikke, når det kommer op, eller skrive det på din kop, bedes du sørge for at lytte nøje og fange den rigtige drink. Tager en andens drink vil kun medføre alle flere problemer. Bare spørg hvis du er usikker.
 • Software kan gøre denne proces langt lettere end traditionelle måder. iPhone apps såsom "Kaffe Order" tage alle de problemer ud af at bestille komplekse drikkevarer.

Advarsler

 • Caffeinated kaffe er altid standard. Hvis du foretrækker koffeinfri, beder om det.