Wkidk

Sådan at tegne med trækul

Charcoal tegning er en anerkendt medier. Meget professionel udseende sort-hvid-billeder kan trækkes bare med lidt bid af trækul og viskelæderet. Det er ligesom at lave abstrakte billeder uden at bruge en computer. Trækul er også en god måde at lære grå gradienter og belysning teknikker. Men mange mennesker spekulerede på, hvordan disse billeder er lavet til at se så cool med bare et stykke kul.

http://www.abhijeetshrivastava.com/charcoal-art/

Steps

Sådan at tegne med trækul. Opsæt dit arbejdsområde.
Sådan at tegne med trækul. Opsæt dit arbejdsområde.
 1. 1
  Opsæt dit arbejdsområde. Trækul kan trække på næsten enhver type papir beregnet til tegning. Husk dog, at kul er også meget rodet. Det kommer fra din hud meget let, men for at undgå dit bord bliver helt sort, sætte nogle aviser eller andre papirer under dit arbejdsområde.
 2. 2
  Tag en kul blyant og fylde en hel papir op med sort. Du behøver ikke at trække noget endnu. Bare tænd det hvide papir sort. Efterlad ikke tomme, hvide pletter.
 3. 3
  Find en god sort-hvidt foto. Prøv et portræt, selvom du er nybegynder. Put det i foran dig og vend det på hovedet. Hvis du gør dette, behøver du ikke har nøjagtig fantasi hvad du tegne og dit billede vil være unik. Sigt efter nogle grundlæggende højdepunkter det menneskelige ansigt, du behøver ikke at kopiere billedet nøjagtigt.
 4. 4
  Tag et stykke viskelæder og slette ud omridset af hovedet. Det er rigtigt, vil du blive tegne med et viskelæder.
 5. 5
  Begynd med øjnene, da de er de hvideste pletter på dit ansigt. Må ikke placere dem hele vejen på toppen af ​​billedet, da det er her, du vil trække hår. Også overveje øjne og skinner: Når du har det grundlæggende eye skitse, tage viskelæder og let lave en afrundet linje inde i øjeæblet. Nu dine øjne ser virkelig realistisk.
 6. 6
  Kig på billedet og begynde at finde de områder, der er letteste. Nu tager din viskelæder og slette de områder ud. Anvende mindre og mindre pres, da du går ud af den oplyste område. Nu tager din finger og gnid disse områder. Der blander gradient og gør det mere realistisk.
 7. 7
  Begynde at arbejde på detaljerne. Du vil måske ønsker at tage kul igen og lave nogle konturer. Du kan også tage viskelæder og slette andre, yderligere områder ud.
 8. 8
  Forsøge at forme håret. Tag viskelæder og gøre linjer langs den sorte område, der formodes at være hår. Nu tager kul og gøre linjerne tyndere. Vær sikker på at følge mønstre, der vises på billedet.
 9. 9
  Slet den sorte baggrund. Tag viskelæder og slette alt udover portrættet. Derefter tage trækul og udfyld den skitse, der plejede at være hvid. Gør skitse tynd.
 10. 10
  Vend portrættet over og beundre. Men indse, at det var bare en start up øvelse. Dit billede er nok ikke den bedste, og ser intet ligesom foto (men det ligner menneske!). Hvis du vil, kan du starte forfra for at få mere praksis. Når du tror du har styr på at lave grå hældninger, kan du gå videre.
 11. 11
  Tegn en stadig liv. Tag noget frugt, vase (måske med blomster) og læg dem på en stol eller et bord. Vær meget opmærksom på belysning og skygge og bruge samme teknik, som du brugte i stående for at bringe billedet til papiret.
 12. 12
  Gå videre til endnu hårdere stuff. Kig ud af dit vindue og tegne hvad du ser: Træer, gader, huse. Igen, mærke al den skygge og belysning. Prøv at lære nye teknikker.
 13. 13
  Når du er færdig med en tegning, sprøjte den med et fixativ for at undgå udtværing. Du kan også prøve at hårspray, men i nogle tilfælde kan dette ødelægge stykket.

Tips

 • Selvom du kan bruge din almindelige viskelæder, er det bedre at bruge en æltet viskelæder, da det er en speciel type, der er lavet specielt til kul. Disse viskelædere er meget bløde, ligesom vådt ler. Du kan give det, hvad form du kan. De er ikke solgt i de fleste butikker, så her er hvordan man laver en erstatning (selvom rigtig én er meget bedre). Du tager lidt bid brød og roll det, indtil det ligner et stof uden huller. Prøve at gøre det mere solidt ved at rulle det endnu mere. Nu, "skære" en skarp spids ud af det for at gøre det til at ligne en "Eraser Pencil". Nu kan du tilføje mere specifikke højdepunkter til dit billede. Og hvis du har brug for at slette en stor del, bare bruge en almindelig viskelæder (eller lave din bløde viskelæder bredere).
 • Kunstnerens trækul kan findes i din lokale kunst butik.
 • Efter at have arbejdet med kul, vil du sandsynligvis få dine hænder og ansigt beskidt (ja, ansigt. Det er underligt, hvordan pletterne derhen, men det er meget muligt at få dit ansigt beskidt). Må ikke bekymre dig, trækul renser op let med masser af sæbe.

Advarsler

 • Rør ikke dit billede efter tegninger, medmindre du har vasket dine hænder, da dit billede vil blive ødelagt med udtværet fingeraftryk.
 • Hold altid dit arbejdsområde ventileret. Du ønsker ikke at indånde for meget kul.
 • Vask altid hænder efter arbejde med kul. Aldrig hænder i munden, eller pille næse, hvis du ikke vasker dem.

Ting du behøver

 • Et stykke hvidt papir
 • Kunstnerens trækul
 • Eraser
 • Æltbar viskelæder eller skive brød (se tip).