Wkidk

Sådan at tegne graffiti navne

Mange mennesker forbinder graffiti med smagløse hærværk. Men hvad de måske ikke ved, er, at graffiti har eksisteret siden oldtiden. Det italienske ord fra hvor ordet graffiti stammer (kommer fra græsk graphein betyder "at skrive") blev først anvendt til at skrive på vægge i romertiden. Mens dag er udtrykket mere løst bruges, graffiti generelt stadig betegner kunstnerisk skrift eller tegning. Og i modsætning til almindelig misforståelse, kan det gøres på en måde, der ikke hærge eller overtræder loven.

Gennem årene har karakteristiske stilarter udviklet sig, der kan øjeblikkeligt anerkendt som graffiti, selv når skriften på et stykke papir. Som med enhver art, er der ingen rigtige måde at tegne graffiti, og du har brug for. Denne artikel vil give dig det grundlæggende til at begynde at trække graffiti navne på papir, sammen med flere inspirerende eksempler.

Steps

Sådan at tegne graffiti navne. Bliv fortrolig med forskellige stilarter af graffiti.
Sådan at tegne graffiti navne. Bliv fortrolig med forskellige stilarter af graffiti.
 1. 1
  Bliv fortrolig med forskellige stilarter af graffiti. Uanset hvor du bor, kan du sikkert finde graffiti i nærheden. Hvis ikke, kan du besøge et nærliggende byområde. Graffiti er overvejende urban.
 2. Hvis dette ikke er muligt, gå online og gøre en graffiti billedsøgning. Hundredvis af websites udstillingsvindue graffiti, tage en virtuel rundtur i stilarter fra hele verden, kloden. Nogle stykker er af høj kvalitet, men jo mere du ser jo bedre vil du kende de karakteristiske stilarter.
2
Skriv et navn ned på papir. Start med nogen ord, men blyant og tegne let for nem sletning. Efterlad masser af plads mellem, og du vil udvide dem til at udfylde den plads senere. Gør dem stor nok til at arbejde med, men ikke så stor, at det vil tage en evighed at fuldføre graffiti.
3
Vælg en stil for navnet. Bubble breve er især populære i graffiti, men der er andre stilarter også. Du kan have afrundede eller skarpe kanter, lige store bogstaver eller nogle store bogstaver og nogle små, osv. Det er nemmere at efterligne en stil, og har et billede af en graffiti brik i denne stil at henvise til. Når du lære det grundlæggende, kan du naturligt.
4
Skitsere de bogstaver, du har skrevet til at tilnærme den stil du går efter. Igen, brug blyant og skrive meget let, som du vil gøre mange små fejl. Det vil tage tid og tålmodighed til at få bogstaverne lige højre. Husk: Lav de oprindelige ord, du skrev din guide, ikke din fængsel. Vær ikke bange for at ændre bogstaverne ukendelighed.
5
Variere tykkelse. Du kan lave alle linjer samme tykkelse, men du kan tilnærme skygge og en 3D-effekt, hvis linjerne får tykkere og smallere på forskellige steder. For eksempel kan den øverste og den ene side af et "o" være meget tyk, mens den nederste og anden side er indsnævret. Brug din blyant til at variere tykkelsen, du kommer til at blive mørkere det ud med blæk eller tusch senere, så det behøver ikke at være kulsort. Ved at gøre dette skridt nu, kan du få en god idé om, hvad tykkelser ser godt før du gøre linjer permanent.
6
Tilføj detaljer som ønsket. Når dine breve er som du vil have dem, kan du tilføje yderligere detaljer - med lys blyant - hvis du vælger at. Måske et lyn for prik af et "jeg" ville være godt, eller øjne kiggede ud af hullerne i din "b". Du kan sætte en boble omkring hele navnet, ligesom i tegneserier. Mulighederne er kun begrænset af din fantasi.
7
Kopier din tegning. Sæt blyanter væk, så nu alt er permanent. Hvis du laver nogen katastrofale fejl (r) - du vil ikke være i stand til at gøre så meget ved det. Kopier din tegning til en sikkerhedskopi. Brug en og justere mørket indstilling, så de lyse blyant linjer viser i kopien. Du kan også spore tegningen på et andet stykke papir, men det vil være vanskeligt på grund af den lethed i din tegning. At spore, hvad du har, skal du vente til efter næste trin eller spore en fotokopi.
8
Sværte din blyant linjer. Brug pen eller markør til mørkere linjer trukket med din blyant. Disse linjer er mere eller mindre permanent, så vær meget forsigtig. Må ikke blive afskrækket med små fejl, og du kan som regel løse det, så ingen andre vil vide. Sige, hvis din pen linje var for tykt eller du blev jogged og gik uden for linjen, bare udfylde den, så det er 3D.
9
Tilføj farve. For at udfylde din tegning med farveblyant eller markør, som foreslået allerede, er det en god ide at se på eksempler før du gør dette, men virkelig du kan gøre noget, du ønsker undtagen farvekridt. En meget enkel, single arbejde graffiti måske kun har én farve. Du kan også nemt gøre hvert bogstav i en anden farve eller gøre de tilføjede detaljer en anden farve end bogstaverne. Mens du kan blive fristet til at gå amok med farver, undertiden enkelhed er bedst. Graffitikunstnere traditionelt haft til at arbejde hemmeligt af frygt for at blive fanget - mange stadig gør - og så de kunne bære kun én eller to forskellige farver af spraymaling på et tidspunkt - en masse af meget god graffiti er blot én farve.
10
Holde øve. Hvis din graffiti viste sig perfekt, tillykke. Nu gå videre til forskellige ord og effekter. Hvis ikke, med at prøve. Behersk simple bevægelser først og derefter arbejde dig op - vil du hurtigt udvikle din egen stil. Bær din egen "sorte bog", og ikke kopiere andre folks kunst. Kopiering andre allerede mærkede illustrationer vil resultere i alvorlige konsekvenser.

Tips

 • Mest af alt, være kreative.
 • En siger for graffiti praksis er, "Hvis du ønsker at være god, gør en hel stykke [arbejde] hver dag. Hvis du ønsker at være stor, gør fem om dagen." Dette virker som en masse, hvis du tager det bogstaveligt, men pointen er, at jo mere du træner, jo bedre bliver du.
 • Kopiering din tegning kan du spare lidt tid, hvis du laver en fejl. Men husk på, at en masse af graffiti er et brag af spontant udtryk. Du ønsker ikke at A) brænde ud, eller B) kvæle dig selv.
 • Du behøver ikke nødvendigvis at holde linjerne, du har tegnet. I virkeligheden kan du lide den virkning at have ingen grænser omkring farven. For at få denne effekt, ikke sværte dine linjer med pen eller markør. Så, som du farve i dit skitse, slette blyantsstregerne eller farve over dem. Denne metode er lidt mere vanskeligt at få perfekt, så tag din tid.
 • Kig på skrift i tegneserier, især kreativt trukket action ord som "Ka-Pow" og "Boom". Mange graffitikunstnere citere tegneserier som primær indflydelse på deres håndværk.

Advarsler

 • Tegn let, så du nemt kan slette eventuelle fejl, du foretager, og gå over dine linjer et par gange, hvis det er nødvendigt.
 • Brug ikke en pen, indtil du er færdig med at skitsere.
 • Må ikke starte ud med at tegne store komplicerede stykker, du måske blive frustreret, at det ikke slå ud af den måde, du ønsker det. Start ud med meget grundlæggende stilarter og arbejde op til mere vanskelige spørgsmål.
 • Tegning i "graffiti style" er fint på papiret, på dine ejendele, og hvor du har tilladelse.
 • Må ikke graffiti andre folks ejendom uden deres tilladelse! Gør>
 • Sørg for at du har en god viskelæder, pink pearl eller æltede er knock out gode valg, mens hvide polymer viskelædere fungerer bedst.
 • Indånd ikke dampe fra spraymaling - de er giftige!

Ting du behøver

 • Kuglepenne, farveblyanter, markører, farveblyanter, Karisma ® blyanter til rigdom osv.
 • Stencils, hvis du har nogen
 • Spray maling
 • Kreativitet og inspiration
 • Enhver tomme lærred
 • En moppe typen markør
 • En skitseblok (BlackBook) (afhænger af, hvis du planlægger først eller ej)