Wkidk

Sådan at tegne en chibi tegn

Chibi er et japansk ord, der bruges til at beskrive en "lille ting eller en person med en lille krop." Chibi er en enkel, sød form for manga - Deformerede Super eller SD er et andet navn for chibis og det er betydning er indlysende. Det er hovedsageligt en version af manga / anime.

Steps

Sådan at tegne en chibi tegn. Tegn ansigt detaljer.
Sådan at tegne en chibi tegn. Tegn ansigt detaljer.

Grundlæggende chibi tegn

 1. 1
  Skitser hovedet. Først tegne en stor cirkel, og en vinkel let buet for kæben linje. Angiver midten af ​​ansigtet ved at tegne to skærende buede linier.
 2. 2
  Skitsere kroppen. Ved udarbejdelsen chibi figurer, vi gør kroppen mindre i andel i forhold til hovedet.
 3. 3
  Tegn ansigt detaljer. Du kan tegne en normal anime øjne, men gøre den større. Ved udarbejdelsen af ​​næse og mund, kan du bruge en kort streg og en buet linje.
 4. 4
  Tegn håret. Gør det simpelt, skal du ikke tilføje tynde hårstrå. Du kan tilføje andre detaljer som hårnåle, sløjfer eller bånd for at gøre det mere elegant.
 5. 5
  Følg skitse og tegne jawline og halsen.
 6. 6
  Tegn kjolen. Gør kjolen enkle og ikke tilføje en masse krølle linjer.
 7. 7
  Tegn hænder og ben. Du kan tegne fingrene ved at tilføje simple buede vinkler og linjer. I anime korte nederdele er normalt parret med lange stribede sokker, kan du bruge det i din tegning.
 8. 8
  Slet unødvendige linjer.
 9. 9
  Farve din tegning som ønsket.

Chibi baseret på anime karakter

 1. 1
  Søg efter et billede af en anime karakter, som du gerne vil lave en chibi. I dette eksempel bruger vi Naruto som reference.
 2. 2
  Tegn kroppens kontur. Kopier stillingen af ​​din karakter, men gøre hovedet større i forhold til kroppen. Du behøver ikke at tilføje hånd detaljerne endnu, kan du bare trække simpel kurve for hænder og fødder.
 3. 3
  Tegn detaljerne i ansigtet. Kopier stil i øjnene, men at gøre det større. Sørg for at tilføje oplysninger om ansigtet, i dette tilfælde Naruto s 3 buede linjer placeret på hver side af hans kinder.
 4. 4
  Kopier hår og andre detaljer som hans pandebånd.
 5. 5
  Tegn ørerne og jawline hjælp omridset tegnet tidligere.
 6. 6
  Tegn kroppen. Forenkle kjolen ved at fjerne et par detaljer som falselinier, men sørg for det er stadig genkendelig som karakter, du baserer det fra.
 7. 7
  Slet dine konturer og mørkere din tegning.
 8. 8
  Farve din tegning.

Tips

 • Hold udkig efter forskellige eksempler på chibis. se på, hvordan de forskellige øjne og tøj tegnes.
 • Tegn chibi med blyant, så du kan gnide ud fejltagelser, så gå over dig originale blyantsstregerne med en sort Fineliner så de virkelig skiller sig ud! Også følte tips / markører arbejder normalt bedre end blyanter, når farvelægning i hånden, da de ikke forlader så mange streaky linjer.
 • Øv tegning øjne og forskellige udtryk, så tænk på så mange som du kan og bare trække de forskellige ansigter, hvis du ikke ønsker at tegne hele hovedet så bare tegne øjne, næse bindestreger og mund
 • Brug skarpe blyanter til at få fine linjer og for at holde det hele konsekvent.
 • Hold dine hænder rene, så du ikke plamage blyant linjer, kan du endda bruge en latex handske, hvis du har brug for.
 • Forenkle!
 • Prøv steder som GaiaOnline til store lille chibi / manga figurer at øve tegning, masser af spillere vil betale [i in-game penge] for Chibi kunst, gå til www.gaiaonline.com at tilmelde dig så tjek de fora for mennesker på udkig efter kunst, det er et godt sted at øve tegning.

Advarsler

 • Aldrig blive afskrækket ved at gøre noget forkert, bare holde prøver, indtil du får det rigtige, især for CG det kan tage mange måneder, indtil du kan styre grafikprogram ordentligt og gøre dine chibis ser naturtro og 3D.

Ting du behøver

 • Blyant og viskelæder
 • Papir
 • For CG - et tegneprogram på computeren, som maling, paint.NET, manga studio, photoshop, PhotoStudio 5.5 og Adobe. Hvis du har brug for et gratis program, så prøv GIMP. (Prøv at bruge en bambus tablet. Når du tilslutter den til din Desktop / Laptop draw på det og tegningen vil blive vist på din computerskærm, så når du er færdig, kan du redigere det), eller du kan tegne på et stykke papir og derefter scanne den til din computer, så redigere det.
 • For traditionel - Farveblyanter eller markører til farve i chibi.