Wkidk

Sådan at opmuntre dit barn til at elske at lære

I sidste ende, vi ønsker, at vores børn til at lære. En lidenskab for læring er helt forskellig fra blot at studere for at tjene en lønklasse eller at behage forældre eller lærere. Dem, der udvikler et af læring i en tidlig alder fortsætter den proces gennem hele deres liv, og er generelt mere vellykket, interessant og gladere end dem der ikke gør.

Steps

Sådan at opmuntre dit barn til at elske at lære. Tal med dit barn om de ting, du læser og hører, især de ting, du finder interessante.
Sådan at opmuntre dit barn til at elske at lære. Tal med dit barn om de ting, du læser og hører, især de ting, du finder interessante.
 1. 1
  Tal med dit barn om de ting, du læser og hører, især de ting, du finder interessante.
  • Spørg dine børn, hvordan de mener om forskellige emner (aktuelle begivenheder, relationer, værdier). Lad dem have meninger uden at passere dom. Spørg dine børn til at hjælpe dig med at forstå, hvorfor de føler, som de gør.
 2. 2
  Forfølge dine egne hobbyer og interesser. Dele dem med dit barn, men kræver ikke, at han eller hun følger dine sysler.
  • Opmuntre dine børn at have interesser i deres egen. Hvis de viser nysgerrighed om en hobby, område, sport, eller et instrument, opmuntre og støtte dem på nogen måde din økonomi tillader det.
 3. 3
  Læse bøger. Læs på egen hånd, hvilket sætter et godt eksempel. Læs for dine børn, at få dem hooked på bøger. Har masser af bøger i huset. Har bogreoler og vise, hvordan du sætter pris på bøger.
  • Spille spil bøger.
  • Læs lydbøger på cd eller MP3.
 4. 4
  Expose dit barn til en bred vifte af erfaringer, herunder musik, skuespil, sport, museer, rejser, læsning, dans, spil, mad, puslespil, etniske aktiviteter mv. Man ved aldrig, hvordan det, eksponering kan påvirke fremtidige livsvalg.
 5. 5
  Spil "tænkning spil" med dine børn. Det er spil, hvor der ikke kun ét svar. Scrabble og skak er eksempler. Understrege værdien af ​​tankevækkende flytter i stedet vigtigheden af ​​at vinde.
 6. 6
  Husk, at du er dit barns bedste lærer. Skole, pædagogiske spil og tv, samt en hylde fuld af bøger alle kan ikke udrette, hvad du kan i uddannelsen af ​​dit barn. Det tager ikke mange kræfter på at inspirere et barns hjerne i hverdagen - det sted, hvor de har brug for det mest. Her er et par enkle ting, du kan gøre for at engagere dit barn: Tæl antallet af huse, sorte biler, cykler osv., du passerer, mens du kører, søge efter bogstaver, tal eller farver på menuen restaurant, når du er kommer til at bruge en gummi-ball maskine, holde ud en håndfuld mønter og forklare forskellene, og at maskinen kun vil tage kvartal (så lad dit barn udvælge en fjerdedel og sætte den i maskinen - de dette).
 7. 7
  Giv dit barn med fritid. Børn har brug for masser af fritid til at opdage og udforske. Må ikke jam pack din tidsplan med ærinder og aktiviteter. Giv dit barn tid til fri leg, dag drømmer og roaming rundt i baghaven.
 8. 8
  Start før, snarere end senere. Fremme selvstændighed i dit barn er meget vigtigt for deres udvikling af hjernen, og hvordan de mener om læring. Nogle gange, aktiviteter ser alt for svært for dit barn kun fordi du ikke har tilskyndet dem til at gøre det endnu. For eksempel lide ting peeling deres egen banan, plukke ud af, hvilke shirt til at bære, og fodre familiens kat, er alle ting, at en ung barn kan gøre. Lade dit barn gøre ting som det gør dem føle sig mere kontrol over deres verden, hvilket til gengæld inspirerer dem mod større og bedre exploits. Når verden er i dine hænder, du ønsker at gøre noget med det, ikke?
 9. 9
  Lad dem vide, at skolen er vigtig ved at være støttende af skolen. I skole-funktioner, frivillige i klasseværelset om muligt og kommunikere med læreren. Spørg læreren, hvad du kan gøre for at hjælpe dit barn.

Tips

 • Hold det sjovt.... ikke stressende.
 • Motivere dem!
 • Efterlad interessante bøger og materialer liggende for dit barn at udforske.
 • Forklar dit barn, hvorfor han eller hun er at lære, og hvordan det vil være umagen værd (f.eks læring gangetabeller)
 • Hvis du demonstrere spænding om læring og er åbne for dine børn forfølger deres egne interesseområder, vil det være svært for dem at modstå muligheder.

Advarsler

 • Prøv ikke at gå overbord om karakterer. Hvis dit barn får en lav kvalitet, ikke skrige og råbe, men i stedet vise dem, hvad de gjorde forkert, og hjælpe dem til at forstå. For gode karakterer, ikke købe store, dyre ting at fejre (i det mindste ikke hele tiden). Dit barn vil føle sig presset / overtalt til at gøre godt og vil gruer lave karakterer. Give for mange belønninger opfordrer også dårlige vaner og manerer, såsom prale, og kan føre til komplekser (såsom frygt for fiasko). Forstå, at ikke alle børn vil få en A'er og B'er og at C'er er OKAY og anses for god, da C'er er gennemsnitlig.