Wkidk

Sådan at male

Maleriet er et medie, hvorigennem mange mennesker oplever, at deres følelser og tanker kan skinne igennem. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, og hvis du nogensinde har taget en kunst klasse, selvom det var fingermaling i folkeskolen, så du har haft en introduktion til maleriet.

Steps

Sådan at male. Få et lærred panel.
Sådan at male. Få et lærred panel.
 1. 1
  Vælg din maling. Til din første maleri, kan du prøve at bruge akvarel maling eller akryl maling. Begge er vandbaseret og nem at bruge. I fremtiden, efter at du har malet i et stykke kan du ønsker at eksperimentere med oliefarver.
  • Akvareller kommer i sager eller små rør af pigment. Når det bruges alene, de er tykke og uigennemskueligt, og dækker ikke meget område. Når de anvendes i kombination med vand, vil de tynde ud og bliver gennemsigtig. Akvareller bruges på specifikke papir fremstillet til brug med akvarel, noget gammelt stykke papir vil ikke nødvendigvis arbejde meget godt. Hvis du har svært ved at finde den rigtige form for papir, en medarbejder på nogen kunst og kunsthåndværk butik vil være mere end glade for at vise dig forskellige tabletter akvarel papirark.
  • Akryl er rør af maling klar til at gå på arbejde. De behøver ikke at blive udvandet, men kan være at opnå en ønsket virkning, såsom nuancer og bedre dækning, samt gøre din maling forsyning sidste lidt længere. I modsætning til akvarel, så når akryl tørre, vil de ikke fugte igen ikke presse mere maling end nødvendigt. Hvis du har maling tilovers, som du gerne vil bruge igen, dække bakken eller kop stramt i plast wrap eller stanniol. De vil holde i flere dage til en uge på mest. Polyacrylfibre bruges på lærred panel, som er et lærred med en pap bagside eller lærred, der er strakt ud over en træramme.
 2. 2
  Få et lærred panel. For begyndere, kan du være mere trygge ved at bruge et lærred panel end at male på en strakt lærred. Canvas paneler er billige, og mens nogle kunstnere kan hævde, at strakt og monteret lærred er mere professionelle, paneler er lige så god til at male på. Den eneste ulempe er, at hvis for meget vand eller tykke lag af maling påføres, vil lærredet krølle indad. Dette kan afhjælpes ved at male et stort X på bagsiden fra hjørne til hjørne for at modvirke krøl. Du vil støde på det samme problem med akvarel ark, og du kan gøre det samme, bare sørg for din X sker i hvid maling for at undgå en mørkere farve viser gennem dit maleri.
 3. 3
  Vælg børster.
  • Jo større børsten, jo bredere slagtilfælde. Jo mindre pensel, jo finere slagtilfælde. Derfor, for at dække store områder af lærred med maling, vil en større pensel få jobbet gjort hurtigt. En mindre pensel vil tillade dig at tilføje detaljer lettere. For eksempel, hvis du maler et landskab kan du bruge en stor pensel til at fastsætte grundfarven for din himmel. Derefter kan du gå ind med en lille børste og tilføje nuancer af forskellige farver til skyer, solens stråler, sky gradient, eller endda stjerner eller fugle.
  • Når man overvejer pensler, ikke blot er størrelse vigtig, men materiale. De fleste pensler du vil komme på tværs, og sandsynligvis bruge det mest er lavet af syntetisk hår. Vær omhyggelig med at skylle malingen ud af dine pensler, når du er færdig. Når akrylmaling tørrer, bliver det til plast, og dermed ødelægger din pensel. Mens du arbejder, holde dine pensler i en kop vand for at forhindre dem i hærdning.
 4. 4
  Fortrolig med.
  • Primære farver er: rød, blå og gul. Disse farver, der kommer direkte fra et rør, kan de ikke fremstilles af blande andre farver. Dog kan sekundære farver (lilla, grøn og orange) være fremstillet af de primære farver.
   • Rød + Gul = Orange
   • Gul + Blå = Grøn
   • Rød + Blå = Violet
  • Bland de to primære farver i lige store mængder til en sand farve, eller tilføje lidt mere af én farve end den anden. For eksempel vil gøre lilla med lidt mere blåt end rødt resultere i en blålig indigo farve, mens blanding med mere rød kan resultere i en dyb rødbrun.
  • Tilføjelse af en lille mængde af hvidt eller sort til enhver farve vil gøre det lysere eller mørkere. Blanding mere hvid eller sort ind i bestemte farver kan ændre dem drastisk, som rød, når det blandes med hvid bliver pink.
  • Hvis farven er for lys ud for din smag, bland farvens modsatte ind i det at sløve livlighed. En farvens modsatte er man direkte på tværs fra den på farvehjulet, det modsatte af rød er grøn dvs, gul er violet og blå er orange.
 5. 5
  Male. Det kan tage lidt tid at finde ud af hvad du kan lide at male. Nogle mennesker nyder portrætter, andre landskaber og yderligere mere, nogle nyder abstrakt kunst. Der er en endeløs liste af ting, du kan male. Til inspiration, så tænk hvad der ser glædeligt at øjet. Måske du nyder visse farvekombinationer mere end andre? Måske visse former? Hvis du sidder fast på hvad du skal male, kan du altid referere fra livet. Det klassiske eksempel er en skål af frugt. Det er fyldt med forskellige vinkler, farver, former og størrelser. Vigtigst er det, vil det ikke flytte, så du kan referere fra det, så længe frugten holder. Derefter kan du prøve portræt. Chancer er du vil ikke finde nogen til at sidde stille længe nok for dig, så et fotografi vil formentlig passe dig bedre, når du først begynder. Her er nogle yderligere ideer:
  • Mal med bare sort og hvid. Eller vælge enhver to farver og bruge i kombination med sort og hvid. Mal et billede med disse farver alene.
  • Vælg et emne og forsætligt kæde og fordreje anatomi det, dvs male en kat med ben er længere end længden af ​​sin krop, et hus, der bevarer sine typiske træk, men bøjer i en spiral, etc.
  • Illustrere en drøm, du har haft før.
  • Spørg nogen til at skrive ned 3-5 tilfældige ord, og male, hvad der kommer til at tænke på, når du læser dem.
  • Forsøge at male vand. Det kan være alt fra et hav til vand, der løber fra hanen.
 6. 6
  Praksis teknikker.
  • Ved maling med akryl, lag. Dette betyder at starte med den fjerneste ting væk i baggrunden, for eksempel, male himlen, så bjerget, så sletterne til din baggrund, så træerne, græs og objekt af emne til din forgrunden. Dette forhindrer dig at skulle male omkring noget.
  • Ved maling med akvarel, altid arbejde fra den lyseste til de mørkeste. Traditionelt er der ingen hvide maling i akvarel. Disse dage kan du snyde, da det er muligt at købe en hvid akvarel, men for de bedste resultater, med meget, meget lyse farver til din disposition starte før hoppe i med de mørke farver. Et eksempel ville være at male noget skinnende, siger en blå skål. Tag en meget udvandet lyseblå og skitsere formen af ​​skålen, og derefter skitsere, ikke udfylde, hvor lysreflekser af skålen vil gå, giver det form og gøre det mere realistisk.

Tips

 • Tag et kig på nogle klassiske eksempler på malerier, såsom arbejde Pablo Picasso, Johannes Vermeer, Vincent Van Gogh, Salvador Dali, Frida Kahlo, Jackson Pollock, Edvard Munch, og Pierre-Auguste Renoir. De vil give dig en idé om forskellige stilarter af maleriet.
 • Besøg kunstmuseer i dit lokalområde. Hvis der ikke er museer, check-in med kunst afdelinger i gymnasier og skoler i nærheden for at se om de har noget på skærmen. Nogle populære gallerier i byer har online ture og høj opløsning fotografier af malerier.
 • Gør hudfarve behøver ikke at være en vanskelig opgave, men hvis du bare blande orange og hvid for en fersken tone, vil du bemærke det ser fladt og urealistisk. Tag et øjeblik på at kigge på din egen hud. De underliggende vener gøre hele forskellen i farver. Til lette hudfarver, tilføjer blot et strejf af grønt og til mørke hud toner, blot et strejf af blå.
 • Se film om kunst, såsom:
  • Pige med perleørering, der skildrer kunsten Vermeer. Adskillige scener beskæftige sig med farve teori og maleri metoder.
  • Frida om livet og kunsten Frida Kahlo giver fremragende eksempler på illustrere visioner og udtryk, også maleteknikker.
 • Prøv at venner andre malere. I nogle kunstskoler eller lokalt baserede kunst programmer, vil de have et åbent atelier session, hvor kunstnere kan bruge den samme plads til at arbejde. Tal med andre om deres metoder og foretrukne stil, ser andre mennesker arbejder kan vise dig, hvad der ellers er muligt.

Advarsler

 • Giv ikke op for tidligt. Maleri er en typisk lang og gentagne hobby og kan tage alt fra en halv time til måneder at afslutte blot et stykke. Husk altid, de fleste kunst ser dårligt, indtil den er færdig. Hvis du ikke er tilfreds med den måde det ser ud, bare give det tid og holde arbejder. Selvom overanstrenge en akvarel maleri kan gøre det mudret, et nyt lag på en akryl maleri tjener til at korrigere, skjule, forbedre lagene under den.

Ting du behøver

 • Maling, enten akvarel eller akryl.
 • Den passende basismateriale til dit medium: akvarel - akvarelpapir. Akryl - strakt lærred, lærred bord, akryl papir eller endda masonit.
 • Børster af en række forskellige størrelser i syntetiske fibre.
 • En kop vand.
 • Henvisning emne (fysisk model, fotografi, et billede fra en offentliggørelse, osv.)
 • En palet
 • Blyant og gummi til at tegne foreløbige design (ekstraudstyr).
 • Skitseblok for indsamling ideer (ekstraudstyr).
 • Et staffeli (ekstraudstyr).