Wkidk

Sådan at genbruge gamle tandbørster


Selvom den europæiske Dental Association anbefaler, at du udskifter din tandbørste hver 3-4 måneder (eller når børsterne bliver flosset), betyder ikke, det har at gå direkte til skraldespand. Tandbørster stadig have en anvendelse ud over deres oprindelige liv. Ikke blot vil du få mere bang for din sorteper, men du vil også være at hjælpe.

Steps

Sådan at genbruge gamle tandbørster. Færdig med at bruge din tandbørste på et passende tidspunkt.
Sådan at genbruge gamle tandbørster. Færdig med at bruge din tandbørste på et passende tidspunkt.
 1. 1
  Færdig med at bruge din tandbørste på et passende tidspunkt. Det er ikke meget godt for dine tænder, når børsterne er bøjet eller flosset i nogen retning. For de tandbørster, der har en fadelinjen, er opmærksomme på det, det er der en god grund.
 2. 2
  Rengør børsten for at undgå eventuel spredning af bakterier. Soak det i en blegemiddel.
 3. 3
  Mærk tandbørste med en permanent markør, så den ikke ved et uheld blive genanvendt i en mix-up. For eksempel skriver "rengøring børste."

Rengøring

 1. 1
  Brug tandbørste i dit badeværelse til at rense grotty oprustning omkring vandhaner (vandhaner) og i mellem.
 2. 2
  Det er også nyttigt omkring lysarmaturer i badeværelset, hvor damp og maling mødes for at danne størknet, sticky vækster.
 3. 3
  Brug dem til rengøring omkring køkkenvasken, herunder vandhaner (vandhaner) og den særlige fugemasse rundt i kanten af vasken, der forhindrer vand lækker igennem.
 4. 4
  Gamle tandbørster er nyttige for rengøring af værktøj, fjerne små olie / fedtpletter off værktøjer / bænke osv.
 5. 5
  Hvis du frygter, at en gang om året udvendig vinduespudsning, indeholde en tandbørste som en del af rensesæt. Det er fantastisk til hjørner af ruder, de runner kanter af vinduer og alle andre huller, hvor snavs samler i vinduer.
 6. 6
  Rene elektronik. Gamle tandbørster kan bruges til at desolder elektroniske komponenter, hvis du ikke har en lodde "sucker". Ved hjælp af en loddekolbe, bare opvarme loddetinsforbindelsen du ønsker at fjerne lodde fra, og derefter så hurtigt som du kan bruge tandbørsten til at børste lodde ud af samlingen og væk fra komponenten. Sørg for at fjerne enhver og alle af loddetin, du har børstet ud fra hvor det plasker i det omkringliggende kredsløb område eller du kan bruge en klud eller papir til at dække området i den retning du planlægger at børste lodde til at fungere som et skjold. Denne Desoldering metode virker overraskende godt, og du kan få en hel del anvendelser fra tandbørsten, før du du nødt til at erstatte det på grund af smeltet børster.
 7. 7
  Tandbørster kan også være nyttige skrubbebørsternes for snavs på kartofler og græskar.
 8. 8
  Også overveje at bruge en tandbørste til at rense dit tastatur og overvåge. Undgå at bruge tandbørste på LCD og andre fladskærme som stive børster vil ridse overfladen.
 9. 9
  I varmt sæbevand, rengør mellem dine gafler før generel bestik vask.
 10. 10
  Brug en gammel tandbørste til at rense ryggen af de teskefulde som indsamler rester, hvor skålen slutter håndtaget.
 11. 11
  Tandbørster er fremragende til rengøring sølv, de kommer ind i sprækkerne, hvor intet andet kan gå.
 12. 12
  En medium tandbørste er bare ting at rense dit barns crocs-type sko (eller enhver plastik eller gummi vandtæt sandaler, flipflops, sko). Brug med sæbe og vand for at gøre dit fodtøj ser ud som nyt!
 13. 13
  Rens mudder off bunden af sko. Bedre endnu, kan du bruge en tandbørste til at rense enhver overbygning du måske har trådt på, fordi du kan smide det væk umiddelbart efter (og det vil have tjent et godt liv).
 14. 14
  Rengør mobilitet scooter hjul.
 15. 15
  Cykel kæder.
 16. 16
  Smykker - Brug en gammel tandbørste og billige tandpasta til at polere dine smykker. Tandpasta er slibende nok til at rengøre og skinne guld og sølv meget pænt.
 17. 17
  Inde tråde sutteflasker.
 18. 18
  Bunden af krus og spande, hvor nogle grime har indsamlet, især i sprækker og omkring de hævede bogstaver i navnet / logoet fra producenten.
 19. 19
  Omkring tekop håndtag, og den høje kant ved bunden af tekopper og underkopper.
 20. 20
  Batteripoler i en bil.
 21. 21
  Rens dine negle efter havearbejde.
 22. 22
  Rengør rivejern.
 23. 23
  Spot-ren Tøjvask, polstring, tæpper.
 24. 24
  Dåseåbner. Brug tandbørste til at rense off enhver oprustning omkring bladet.
 25. 25
  Elektriske barbermaskiner.
 26. 26
  Skydevåben
 27. 27
  Før støvsugning, bruge en tandbørste til at få akkumuleret støv fra hjørnerne af tæppebelagte trin.
 28. 28
  Brug en gammel tandbørste, når polering sko for at få den polske eller kant dressing helt rundt sålen, hvor det slutter sig til læderet på en sko.
 29. 29
  Tandbørster også kan bruges til at rense støv fra luftkonditioneringsanlæg uden skade med fingrene.
 30. 30
  Tandbørster kan gøre en stor rengøring værktøj til dit akvarium. Bare bruge et akvarium renere og sætte det på børsten og børste algerne væk fra akvariet. Det kan rense nogle af de store akvarium sten også.

Make-up og tilbehør

 1. 1
  Kør en gammel tandbørste under varmt vand og forsigtigt børste dine læber til at gøre dine læber kissable.
 2. 2
  Gamle tandbørster er også godt for afhjælpning mascara uheld - ligesom klumper på dine øjenvipper eller sorte mærker under øjnene.
 3. 3
  Bruge en gammel tandbørste på uregerlige øjenbryn. Hvorfor købe et øjenbryn pensel, når du kan bruge en gammel tandbørste?
 4. 4
  Når du rense kamme eller børster, brug en tandbørste til at skrubbe mellem børstehårene.
 5. 5
  Hvad med en tandbørste armbånd?
 6. 6
  Skær håndtag og gøre propper for strakte øreflipper.
 7. 7
  For at rengøre trådnet indtag i en hårtørrer.
 8. 8
  Hvis du vil bruge som en back skraber, hvis du ikke har en anden beregnet til dette formål tæt ved, kan du altid finde en tandbørste.
 9. 9
  Save børstedelen, skærpe den afskårne ende af håndtaget en smule med en blyantspidser, sand det glat igen og bruge tandbørste håndtag som et hår stick til at holde op et twist eller bolle i langt hår

Andet

 1. 1
  Hvis tandbørste har et hul i slutningen, afbrød strittede ende og fil, afskårne ende i et punkt, og brug håndtaget som en nål til at lave en "tandbørste tæppe" (et tæppe lavet af stof scraps bundet sammen).
 2. 2
  En slank tandbørste med et hul i slutningen gør også perfekte "nåletråderen" for elastisk, tape eller snor i pyjamasbukserne / trackpants / trusser / Bloomers / sari underskørter. Bare brække strittede hoved og fil enden glat. Tråd en 4-5 tomme bånd gennem hullet, og sy enderne sammen. Nu kan du blot glide omkring 6 inches af enden af ​​den lange snor / bånd gennem båndet loop, fold det over, og bruge tandbørste håndtaget som en lang nål at tråde båndet gennem din pyjamas / bukser / skørt hem i taljen.
 3. 3
  Lav en lille "stritter bot". Vedhæft en tandbørste hoved til en vibrerende personsøger motor og lad den kravler rundt. Lav en flok, og race dem konkurrencedygtige.
 4. 4
  cat legetøj kat>...
 5. 5
  Bedre endnu, kan du bruge tandbørste til at børste din hund eller kats tænder, hvis det er, hvad lægen bestilt.
 6. 6
  Hvis du er en kunstner, tandbørster gør interessante malestrøg. Du kan gøre store speckle teksturer (for rock overflade teksturer osv.) ved at dyppe tandbørstehår i tynde pigment, holder den nær overfladen du ønsker at tekstur og kører en pind eller tandstikker på tværs af børster. Bær gamle tøj og sætte drop klude i dit område, når du forsøger dette, da det kan være en meget rodet (men givende) teknik!
 7. 7
  Skriv på håndtaget med permanent markør og bruge dem som stakes til at identificere planter i haven.
 8. 8
  De er også ganske nyttigt, da maling omrørere til små maling potter.
 9. 9
  Du kan også bruge dem som håndtag for at opbygge et Prins Caspian sværd
 10. 10
  Stive tandbørster er også meget nyttig til at fjerne splinter. Du skal blot blødgøre området med varmt vand og derefter "børste" splinten ud!
 11. 11
  Du kan bruge en blød eller medium (IKKE hårdt) børste til at hjælpe din hamster eller andre små langhåret kæledyr i deres grooming proces. Disse dyr er generelt i stand til at holde sig meget ren uden nogen hjælp, men hvis du føler behov for at hjælpe dem (hvis noget er fanget i deres pels, eller hvis de synes at være forsømme et bestemt sted), skal du blot køre den tørre tandbørste gennem deres pels korte strøg. Skyl og tør børste og gentages efter behov. Brug IKKE vand til at rense dit kæledyr, da dette vil fjerne æteriske olier fra deres pels!
 12. 12
  Hvis du samler nok af tandbørsten kan du lave en tandbørste hus eller en tandbørste tændstikmand.

Tips

 • Når du begynder at bruge en ny tandbørste, kan du skrive den dato på det med permanente markør, så du ved præcis, når 3 eller 4 måneder er gået.
 • Du kan også rense pletter på gulvtæppet, krat træ trim og polsk sko med gamle tandbørster!
 • Altid udskifte din tandbørste efter at være syg med en forkølelse eller influenza.

Advarsler

 • Ved rengøring flise fugning eller vandtæt fugemasse, være forsigtig med ikke at trykke så hårdt på at fjerne motorvejsbro. Børstehårene på en tandbørste er ganske hård.
 • Det anbefales ikke at bruge gamle tandbørster til at rense sarte frugter og grøntsager. Bortset fra kim potentiale børsterne vil beskadige bløde skind.