Wkidk

Sådan at folde en plastpose

Træt af alle de plastikposer proppet under din der truer med at løbe ud over det hele? Denne artikel vil lære dig, hvordan du folde en plasticpose i et kompakt, sikker form, der gør det nemt at folde sig ud.

Steps

Sådan at folde en plastpose. Flad posen, og prøv at få al luften ud af den.
Sådan at folde en plastpose. Flad posen, og prøv at få al luften ud af den.
 1. 1
  Flad posen, og prøv at få al luften ud af den. Sørg for at line op på begge sider af posen så håndtagene ikke krøllet. Dette er lettest at gøre på en hård, flad overflade, såsom en køkkenbordet.
 2. 2
  Fold posen i halve på langs ("hot-dog" stil), og tromle igen for at presse luften ud. Gentag fire eller fem gange, indtil du har en lang tynd strimmel. Den fladere det er, jo lettere vil det være at binde det.
 3. 3
  Fold strimlen på midten for at lave en kortere strimmel. For at få det endnu smallere, fold denne strimmel i halve på langs ligesom i det foregående trin.
 4. 4
  Bind en skridsikker knude i posen. For at gøre dette, lave en lille løkke omkring 1 tomme fra den foldede ende af strip. Det bør være lige stor nok til 2 af dine fingre til at passe igennem. Sørg for, at den foldede ende af strip er foran, mens den længere "hale" krydser bagefter.
 5. 5
  Fold halen ind mod dig, så det krydser over løkken.
 6. 6
  Tryk på den midterste del af halen gennem løkken indtil den sidder fast. Posen skal være nogenlunde kugle-formet. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette skridt, fordi strimlen er for tyk, gå tilbage og glatte det igen.

Fortrydelse posen

 1. 1
  Tryk i midten af løkken indtil "hale" springer ud af løkken, og du får en kort strimmel. Fold strimlen og din taske er klar til brug igen!

Alternative folde teknik

 1. 1
  Udjævner og fold i halve på langs for at skabe en strimmel bredden af håndtagene som i trin 1-3 ovenfor.
 2. 2
  Fold en nederste hjørne over til at opfylde den anden side for at danne en trekant.
 3. 3
  Fold bunden af posen ved linien dannet af den foldede kant, denne metode svarer til den teknik, der anvendes til at folde et flag.
 4. 4
  Gentag med det andet hjørne, og derefter folde bunden igen
 5. 5
  Fortsætte med denne to-trins folde, indtil du når toppen af posen. Den pænere og fladere det er, jo mindre pakken.
 6. 6
  Fold håndtagene dem igen og guffe den ene ende i trekanten, du har dannet. Din taske er nu en lille flad trekant.
 7. 7
  Fold ved at trække gemt-i ende og ryste.

Tips

 • Du kan gøre dette fold vil næsten enhver form for plasticpose, men de tynde, standard størrelse poser fra supermarkeder fungerer bedst. Tykkere tasker, ligesom dem fra boghandlere eller emballeret brød, er mere glat og til tider pop ud af knude på egen hånd.
 • Det er meget nemmere at binde en skridsikker knude eller en overhånd knude, hvis du ikke folde strimlen på midten, men posen vil blive sværere at løsne og ikke så kompakt.
 • Du kan gemme en masse af plastikposer og de skal bo i pæn stand ved hjælp af denne metode.
 • Genbrug plastikposer til oprydning efter dine hunde på lange gåture. Må ikke købe mere. De knyttede poser gør det nemt at få fat i 1 eller 2 og holde dem i lommen eller tasken på vej til at tage din hund til en gåtur.
 • Det er bedst at gøre dette på en hård, flad overflade. Dette vil give dig mulighed for at få mest luften ud af posen, og en fladere strimmel er lettere at binde.
 • Genbrug gamle plastikposer. De er gode til foring skraldespande rundt omkring i huset. Når du pakker en kuffert, sætte dine sko og vasketøj i plastposer, så de vil ikke jord de andre tøj. Brug dem som støv dækker for små genstande (som lamper), når du er væk eller på ferie.
 • Få så meget luft ud af posen som du kan. Samtidig med at strimlen, glatte det igen, hver gang du folde det.
 • Nogle rabat og håndværk butikker sælger stof rør til udstopning dine poser ind. Uanset om du folde dem er ikke det er en fantastisk måde at holde styr på dem, holde dem fra at komme ubunden og opbevare dem, indtil du genbruge dem.
 • Et alternativ til foldning er at skære lille vindue ind i en brugt plastic vand eller (ren) mælkekande. Du kan bare kram poser i der og ikke bekymre sig om foldning!

Advarsler

 • Du bør ikke gemme poser, der blev brugt til at bære råt kød.
 • Lad ikke børn lege med plastikposer.
 • Nogle katte kan lide at lege med foldede poser - sørg for at de ikke har huller, før du bruger dem!
 • Vær sikker poserne er helt tørre, før foldning, eller du vil have en Meldug / Skimmelsvamp problem senere.
 • Plastposer gemt i mørke områder, såsom under vasken, er grobund for kakerlakker.