Wkidk

Hvordan undgår skader, når falder ned fra en hest

Falder ned fra en hest er næsten uundgåeligt, hvis du kører ofte, og vide, hvordan at falde er vigtigt at forhindre dig i at blive såret eller dræbt. Falder ned fra en hest kan variere fra pinligt til fatal. Hvis du, er det næsten garanteret, at du vil falde før eller senere. For at undgå, især til hovedet, ribbenene og dine organer og for at forhindre din hest fra at få skræmt og for at hjælpe din hest bevare roen, skal du lære at tage forholdsregler for at forhindre dig i at falde, og minimere risikoen for dig selv og din hest fra at få en.

Steps

Hvordan undgår skader, når falder ned fra en hest. Altid bære en, når du kører.
Hvordan undgår skader, når falder ned fra en hest. Altid bære en, når du kører.
 1. 1
  Altid bære en, når du kører. En hjelm kan i det mindste hjælpe med at forhindre katastrofale hoved injuries.AND SØRG din hat passer dig! Få det tjekket professionelt, når du køber det og holde gå tilbage til at få det re polstret!
  • Brug ikke en cykel ridehjelm i stedet for en hest ridehjelm. Mange mennesker gør dette, men cykling hjelme er lavet specielt til at beskytte dit hoved i en cykel styrt, og vice-versa.
 2. 2
  Prøv at ride med en ledende reb og har nogen erfaring med heste, der fører din hest, mens den ledende rebet er fastgjort til tøjlen eller grimen for at forebygge ulykker sker. Det behøver ikke betale for at gå ridning alene
 3. 3
  Vælg sikker ridetøj såsom zip-up støvler med flade såler og en hæl, så du ikke får et uheld får dine fødder fanget i bøjlerne (hvis dette skete, og på en måde du ved et uheld faldt af hesten med fødderne fast i stigbøjler, kan du blive slæbt til en fatal skade), en godkendt lange bukser såsom jeans til eller jodhpurs, ridehandsker, tøjler med sikkerhed klip, halv kæbe, så du vil bo i sadlen, og en sikkerhedsvest beskytte din ribben og organer.
 4. 4
  Brug monteret korrekt sikkerhed med en elastik stigbøjle bar og skridsikker stigbøjlen pads. De bands kommer i en række farver og sikkerheden Stigbøjler har alle forskellige designs, men er alle beregnet til at forhindre, at din bliver fanget i tilfælde af et fald. Selv med sikkerheds stigbøjler, at du holder dine hæle ned gøre, det er bedre at forebygge end at helbrede.
 5. 5
  Tag det roligt. I tiden mellem, når du forlader sadlen, og når du rammer jorden, vil spænde dine muskler alvorligt begrænse din krops naturlige evne til at absorbere stød.
 6. 6
  Tjek din tack at se det passer ordentligt, eller hvis den er slidt op, for stram eller gnide på nogen steder. Dette kan være årsagen din hest handler op.
 7. 7
  Kontroller også, om din hest er i smerte overalt, da dette er den mest almindelige årsag til heste handler op under rytter. Gnid hånden over hele heste krop, og hvis han viser tegn på smerte overalt have din dyrlæge tjekke det.
 8. 8
  Hvis din hest stadig begynder at handle op, er du nødt til at sikre, at de ikke slippe af sted med, hvad de laver. Dens de små ting, der er vigtige, og de fører til store ting, hvis du ikke beskæftige sig med problemet, når hestene uartig
 9. 9
  Hold dine arme bøjet. Samme med dine ben. Det er instinktiv at holde dine arme ud, men hvis dine albuer er låst, er der en god chance for du vil bryde en knogle i din arm. Hold en vinkel i albuen og ikke spændte musklerne.
 10. 10
  Husk, at som du falder at forblive løs. Forsøg på at lande på din bagende kan øge risikoen for skade på din hale ben, så hvis det overhovedet er muligt forsøge at gå helt slap og jord med din overarm mod jorden. Hvis er høj og du er, kan du lander på din. Hvis du gør dette, kan du bruge den samme type af kraft, du ville bruge, hvis du var. Hvis du lander på dine fødder, bøje knæene, som du lander for at afbøde konsekvenserne.
 11. 11
  Duck og væk fra hesten. Rolling vil mindske virkningen og få dig væk fra deres og ducking bør beskytte dit hoved. Behandle det som en saltomortale.
 12. 12
  Lær at når du holder op med at rulle til forsigtigt at flytte dine arme,,,, hoved, og ankler, en ad gangen. Hvis du føler dig selv den mindste smule smerte, ligge stille, indtil hjælpen kommer, det ville være farligt at bevæge sig. Men hvis du føler dig op til det, stå op langsomt uden ryk din krop. Hvis du gik med en ven, som nu er din ven skulle have fanget din hest og bør holde det for dig.
 13. 13
  Palpere (eller check) din over og ham for lidt. Dette vil give dig en chance for at finde ud af, om han eller du har nogen skader, og også for at have en.
 14. 14
  Prøv at finde ud af, hvad der skete. Var du loping på den forkerte bly og fik ubalanceret? Hvis det er tilfældet, bør du arbejde med din hest på picking up den rigtige bly, så det ikke sker igen. Var han en, at han hørte i det fjerne? Notér den kendsgerning, og holde sig væk fra veje eller lære at til ting, der gør det spook.
 15. 15
  Kravl tilbage på, hvis du er i stand til at gøre det. Dette er et meget vigtigt skridt, fordi senere du kommer tilbage på, jo sværere vil det være, og du vil aldrig ride igen.
 16. 16
  Husk ikke straffe din hest, han eller hun sandsynligvis ikke huske hvad der skete alligevel, og blive vred, vil ikke hjælpe nogen.
 17. 17
  Forstå, at hvis dit hoved ramte jorden, når du faldt, er du nødt til at få en CT-scanning for at være sikker på, at du ikke har et hoved alvorlig skade i hovedet, og du skal erstatte din hjelm efter en alvorlig indvirkning. Selv om det kan se fint, er hjelme designet til at tage den fulde kraft af konsekvenser, og kan være ubrugelig efter rammer jorden. Mange hjelm virksomheder vil erstatte din hjelm gratis, så gem dine kvitteringer og tjek med virksomheden om deres udskiftning politik.
  • Selv hvis du føler dig fint, hvis du rammer dit hoved, bør du få det tjekket ud på hospitalet med det samme for skjulte skader.
 18. 18
  Tage nogle motrin at hjælpe med smerten. Sørg for at du får noget at spise først, eller du får lyst til at kaste op og vente i 4 timer, før du tager en anden dosis Motrin.
 19. 19
  Undgå din hest fra opdræt ved at frigøre bagparten. Dette kan gøres ved at trække hovedet til den ene side og skubbe bagparten ud til den anden side. På den måde hestens vægt vil være på det er forparten, og der er ingen måde, det kan skubbe det vægt bagud for at gå op! Men TRÆK IKKE ned og tilbage. ned + back = flip over
 20. 20
  Få en god træner for din hest og minde din hest, at du er chefen, og selvom du beder ham om at gøre ting, og hvis han ikke gør, hvad du beder, vil der være konsekvenser, er du også den, der han stoler.
 21. 21
  Hvis lægen fortæller dig ikke at ride for en stund følge lægens anvisninger, indtil du får OK til at ride igen.

Tips

 • Undgå din hest fra sigtning ved at lade ham eller hende gøre stramme cirkler. Gør ikke dine cirkler for stor eller for lille.
 • Spørg din ridelærer til at lære dig, hvordan du gør Emergency afmontere. Emergency Afmonter vil hjælpe dig med at undgå at blive såret eller værre.
 • Når du går ridning ride med Sikkerhed Stigbøjler og skridsikre Stigbøjle Pads. De Safety Stigbøjler har Rubber Bands, så hvis du falder, vil du ikke såre dine fødder og de skridsikre Stigbøjle Pads vil forhindre dig i at glide og falde, mens du får på din hest.
 • Komme tilbage på hesten, eller du vil blive alt for bange til nogensinde ride igen. Men hvis du er for øm til at komme tilbage på tur igen, når du føler dig bedre.
 • Hvis din hest er bange for biler, lastbiler, eller UPS lastbil satte sin hø ved slutningen af ​​græs i nærheden af ​​vejen, så hesten vil komme over hans eller hendes frygt.
 • Altid varme din hest op, før du kører eller hoppe, så hesten ikke vil bevæge sig stift og husk at køle din hest ud, efter at du rider eller hoppe.
 • Kør aldrig i vejen. Hvis du falder i vejen eller hvis din hest bolte du både være i risiko for at blive ramt af en car.If du nødt til at ride på vejen som de fleste mennesker er nødt til at bære reflekterende gear!
 • Medbring en mobiltelefon, lades op, men slukke. Sørg for at du har numrene af værftet, du har redet ud fra, og din dyrlæge. Hvis du bærer rider jeans holde din mobiltelefon i sin sag og sætte den på en af ​​bæltet holder dine jeans eller i en sadel taske eller en ankel mobiltelefon sag. Tilkalde hjælp er meget mere vanskeligt, hvis din telefon er på sadlen, mens din hest løber væk fra dig.
 • Aldrig gå Ridning ved dig selv eller natten som begge er farlige.
 • Gå til badeværelset før montering din hest.
 • Hvis du vælger at, bør du og din kammerat nærme springet én ad gangen. Den første person, bør overvåges af den person bag og drej på en sikker afstand for at se deres kammerat hoppe. Vær forsigtig, når du hopper, fordi hoppe er den farligste del af ridning.
 • Tænk fremad og gøre, hvad du kan, så du ikke falder ud af din hest i første omgang.
 • Før du ride tjekke vejret. Hvis det ser ud som om der kommer til at være en storm eller regn, planlægger ridning din hest en anden dag.
 • Hvis din hest løber væk med du gør et nødstop.
 • Altid bære en, en Jumping Vest, ridehandsker, Zip Up ridestøvler og Half Chaps. Det er bedre at forebygge end at helbrede. Jumping Vests vil beskytte dine organer og ribben, hvis du falder og Half Chaps vil forhindre dig i at falde, mens du er i sadlen. Lace Up ridestøvle vil forårsage dine fødder til at sidde fast i Stigbøjler. Ridehandsker forhindre dig fra at miste dine tøjler.
 • Gør Gulerod Strækker til at varme musklerne din hest op og forhindre ham eller hende fra opføre sig dårligt.
 • Når du kører i et felt eller græsning, så tjek for huller, så din hest vil ikke rejse og falde.
 • Feed din hest "Seminole køligt og roligt" Horse Food med to hjemmet af "køligt og roligt" Horse Supplement i fødevare-og give din hest nogle "køligt og roligt" Sæt fire timer, inden du går ridning, så han eller hun bliver berolige.
 • Ride på en træktov og bede en forælder eller en ven eller værge eller din ridelærer eller din hest træner til at være din side rollator, så hvis noget går galt, kan du komme ud af hesten med det samme. Det behøver ikke betale for at gå ridning alene.

Advarsler

 • Hvis du har nogen rygsmerter, ikke komme tilbage på hesten. Rygskader kan tage tid til fuldt ud at afsløre sig selv og ridning vil skade dem yderligere.
 • Hvis du mister bevidstheden, selv for et par sekunder, har nogen ringe efter en ambulance med det samme, selvom du føler bøde efter at vågne op.
 • Rul aldrig tøjlerne eller bly reb omkring dine hænder eller dit håndled. Hvis du falder og din hest begynder at køre, mens tøjlerne er ligesom dette, så du kan blive slæbt til døden eller bryde en knogle.
 • Hvis du har nogen form for medicinsk Card bære den med dig i lommen på din ridning jeans, så hvis du bliver såret, og en total fremmed stopper for at hjælpe dig, han eller hun vil vide, hvad de skal gøre.
 • Kør aldrig uden ordentlig sikkerhed gear.
 • Hvis du kører med Safety Stigbøjler har nogle back up Rubber Bands med dig i tilfælde en af ​​de bands pauser.
 • Før du ride din hest lunge ham eller hende til at finde ud af, hvad slags humør, han eller hun er i, eller du vil komme til skade, mens du rider.
 • Hvis du ved, at du fastsættelse at falde sparke dine fødder ud af bøjlerne, så du falder langsomt og forsøge at rulle ud af vejen for din hests forudsat ben, du har tid til at reagere.
 • Hvis din hest har en distraktion problem tur i et afsnit af ridning ring eller græs, så han eller hun ikke bliver distraheret. Din hest vil være uartig, hvis han eller hun er distraheret af noget som hø.
 • Kun fodre din hest sund behandler ligesom æbler og gulerødder. Sukkerknalder, Horse cookies og peppermints vil gøre din hest hyper.
 • Må ikke være bange. Din hest vil fornemme det. Det gør ham eller hende mere tilbøjelige til at løbe af med dig. Hvis du er nervøs før du får på din hest tage dybe udrensning vejrtrækninger.
 • Husk at ride med en side walker og bede dem om at sætte din hest på en Lead Rope.
 • Hvis din hest bliver nervøs, når en anden hest og rytter pasning af stoppe din hest, så lad din ridelærer eller en anden voksen, hvad der foregår, og stå af hesten, eller hesten får skræmt, og du vil falde.