Wkidk

Hvordan til gratis hælde

Professionelle bartendere fri målte mængder af, når de foretager og udlevering. Det er underholdende at se folk fri pour. Plus, det er hurtigere og mere effektiv end (men ikke altid så nøjagtige som) andre metoder. Enhver med anstændige koordination kan lære at fri hælde med lidt øvelse. Så hvis du ønsker at imponere dine og være liv i den part, så læs videre.

Steps

Hvordan til gratis hælde. Tag fat i spiritus flasken fast ved halsen med pegefingeren i bunden af pour tud.
Hvordan til gratis hælde. Tag fat i spiritus flasken fast ved halsen med pegefingeren i bunden af pour tud.
 1. 1
  Få nogle målte jiggere af forskellige almindelige størrelser og spiritus flaske med en pour tud. Hældetuden skal passe meget stramt i spiritus flaske og danne en lufttæt forsegling. De jiggere vil ikke være nødvendig snart, men der er behov for at lære at hælde de rigtige mængder. Den spiritus flasken skal fyldes med vand, medmindre du øver under en fest!
 2. 2
  Tag fat i spiritus flasken fast ved halsen med pegefingeren i bunden af pour tud. Det er meget vigtigt at holde spiritus flasken ordentligt, ellers vil du ikke være i stand til at styre hælde!
 3. 3
  Behændigt løfte flasken op, og i en flydende bevægelse, flasken vippes over og hældes i en kop, og derefter vippe flasken tilbage til lodret og placere den tilbage på bordet. Mens den præcise teknik vil variere, det kan du forstå, hvordan at hælde på en kontrolleret måde. Du vil begynde at hælde alle på en gang direkte i koppen, så stop hælde alle på en gang, i en flydende bevægelse. Den pour bør starte umiddelbart og flyde jævnt. Hvis væsken hældes sprutter overdrevent eller ikke hælde let eller jævnt pour tud ikke kan passe ordentligt på flasken. Vær sikker på at vinkle tuden ordentligt, mens hælde så væsken hældes så jævnt som muligt og nedad.
 4. 4
  Tælle mens hælde i en tom jigger indtil den er fuld. Dette er hemmeligheden, der gør det muligt for dig at vide præcis, hvor meget du hælde i glasset. Derfor så snart du begynder at hælde, holde en jævn tæller, så så snart jigger er fuld, og du holder op med at hælde, stop tælle. Folk kan tælle til tre eller fire for en en ounce jigger, men sørg for at fastlægge en specifik optælling for et bestemt beløb. Praksis denne gentagne gange med en ounce jigger, derefter med 3/4 ounce jigger, 1 1/2 ounce jigger, og så videre. Du vil ende med at tælle mindre for de mindre jiggere og mere for de større jiggere.
 5. 5
  Gratis hældes i et glas ved hjælp af tællinger er etableret i det foregående trin, og derefter måle, hvor meget du hældte bruge jiggere. Dette vil gøre det muligt for dig at se, hvor tæt du kan komme til den ønskede mængde, mens fri hælde. Mange mennesker kan være væsentlige nøjagtig.

Tips

 • Forskellige væsker og likører har forskellige vægte og viskositeter. Nogle kan hælde mere hurtigere end andre. Eksperimenter med dine flasker til at finde den korrekte pour tid for det ønskede antal ounce.
 • De fleste pour tud er lavet til femte størrelse (750 ml) glas alkohol flasker, og måske ikke passer ordentligt, eller overhovedet i større eller mindre flasker. Større og mindre hældetude er tilgængelige.
 • Hvis du ikke er i stand til frit hælde den rigtige mængde, fortsætte med at praktisere ved hjælp af ovenstående trin. Vær sikker på at fastsætte specifikke tællinger for bestemte beløb, så du kan frit hælde specifikke beløb.
 • Hvis du vil tilføje kun en eller to dråber af en ingrediens (f.eks vermouth til en martini), hold din finger stramt over den vigtigste udløb af pour tud og lad den ingrediens dryppe gennem udluftningshul af pour tud. Plastic hældetude generelt fungerer godt til denne funktion.
 • Plastikindsatser kan eksistere i større spiritusflasker, der forhindrer brugen af ​​hældetude, selv om det kan være muligt at fjerne skær. Bartendere næsten aldrig fri hælde fra flasker større end kvart størrelse.
 • Bedre hældetude gøre hælde glattere og derfor lettere. Lang metal pour tud generelt hælder meget godt, selv om plastik pour tud er økonomisk og kan passe bedre i nogle flasker.
 • Indtil du blive fortrolig med teknikken, er det bedst at tælle til fire til at fylde en 2 ounce jigger. Dette giver dig mulighed for at halvere mængden ved at tælle til to, eller øge mængden i 1 ounce intervaller ved at tilføje en ekstra 'to-count ", som er nyttig for martinier i forskellige størrelser.
 • Hvis ingen ordentlig tom væske flaske er til rådighed, der passer den tilgængelige hældetuden, bør det ikke være nødvendigt at anvende væske for at kunne udøve hælde. Prøv at bruge enhver glasflaske, der er til rådighed.
 • Forskellige pour tud kan hælde forskelligt, så enten bruge kun én slags tud, eller praksis med forskellige slags.

Advarsler

 • Hvis du gør praksis med alkohol, ikke rive og drikke det hele! Drikkevarer med en høj procentdel af alkohol kan tage op til en time at "sparke ind". Du kan ende i koma, hvis du drikker for meget, for hurtigt.
 • Ved montering af hældetud i flaskehalsen, hældetuden vil højst sandsynligt skal kraftigt presses ind i flaskehalsen. Mens dette er en indikation af, at en god tætning er blevet dannet, kan det være sikrest at bruge en plastik hældetud stedet for en metal hældetud, som metal hældetude kan være skarpe og forårsage skade. Uanset typen af ​​hældetuden, der anvendes, praksis forsigtighed ved montering af hældetuden i flasken.

Ting du behøver

 • Jigger kopper i forskellige størrelser
 • Liquor flaske
 • Hæld tud (pourer)
 • Beverage glas