Wkidk

Hvordan til at vokse dværg ananas


Dwarf ananas er en ornamental snarere end en spiselig frugt. Det kan findes i opskalere fødevaremarkeder. Du kan bruge dem i blomsterdekorationer eller endda som eksotiske drikke omrørere. Med denne artikel og konsekvent TLC, kan du dyrke dine egne mini-ananas derhjemme!

Steps

Hvordan til at vokse dværg ananas. Komponere en løs, veldrænet vækstmedium.
Hvordan til at vokse dværg ananas. Komponere en løs, veldrænet vækstmedium.
 1. 1
  Komponere en løs, veldrænet vækstmedium. Prøv store bark chips, Osmunda fiber, stor størrelse kalcineret ler eller træ bregne fibre. Tilføj små mængder af spagnum eller vermiculite til at holde vand.
 2. 2
  Plant dværgen ananas i en gryde med vækstmedium. Der er forskellige måder at opnå en ung plante.
  • Klip eller brække unge sideskud eller "unger" fra et eksisterende anlæg, når de er halv størrelse af den voksne.
  • Skær en dværg ananas frugt, efterlader en lille smule af frugten er knyttet til topknot.
  • Opdel "ratoons" (root dele) af modne planter.
 3. 3
  Sæt anlægget i et indendørs område, hvor det vil modtage delvis til fuld sol. Bromeliads generelt trives i øst, syd eller vest vindue, hvor de kan få 3 til 4 timers fuld sol hver dag. Samlet dværg ananas kræver lyse, varme forhold.
 4. 4
  Vand planten én gang om ugen ved at fylde koppen eller bækken dannet ved bunden af bladene. Der er ingen grund til at vande vækstmedium, fordi overløb fra koppen er nok til at gøre det trick.
 5. 5
  Befrugte hver 6-8 uger med halv styrke organisk gødning under vanding.
 6. 6
  Høste dværg ananas og derefter genplante toppen. Hvis du ikke høste ananas, vil det sandsynligvis blomstre i en blomst.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Glem ikke at vandet selv de yngste planter, så snart de har kopper, der kan holde vand, ellers vil de ikke udvikle sig ordentligt.
 • Dværgen ananas er medlem af bromeliad familien og er også kendt som pink ananas eller videnskabeligt som Ananas nanus.
 • En individuel plante vil blomstre kun én gang, men så blive erstattet med op til tre nye planter, i hvilket tilfælde dit anlæg (r) vil holde bliver større og større. Ofte vil de vokse ud af deres container i 2 år.

Advarsler

 • Udsæt ikke din dværg ananas plante til frost eller frostvejr.
 • Må ikke overwater, og sørg for vækstmedium forbliver veldrænet.
 • Hvis du beslutter at flytte dit anlæg uden for at nyde den friske luft og varmt, solrigt vejr, gør det muligt at overgangen i en delvist skraverede område i et par dage, før du flytter det til fuld sol, ellers vil brænde.